Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Neversea 2023 anunță programul și vânzarea biletelor de o zi

Organizatorii Neversea au comunicat programul pe zile al festivalului. Fanii pot afla în ce zile vor urca pe scenă artiștii lor preferați din lineup. De asemenea, este disponibilă și achiziția biletelor de tip Day Ticket, care oferă accesul în tot perimetrul de festival pentru ziua selectată. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

NEVERSEA 2019 - Ziua a patra │ FOTO: Neversea

Toți cei care aleg opțiunea Day Ticket își vor putea alege ziua în care să participe la festival și să trăiască experiența Neversea, alături de Dj-ii și artiștii preferați, anunțați pentru ziua respectivă. Biletele de o zi se găsesc la prețuri de 274,4 lei (pentru joi, 6 iulie) și 330,4 lei (pentru restul zilelor).

LIL UZI VERT urcă pe scena principală vineri, iar J BALVIN concertează duminică

Printre artiștii care vor urca în fiecare zi pe scena principală a festivalului se numără:

Joi, 6 iulie: Lil Uzi Vert, Alok, Timmy Trumpet

Vineri, 7 iulie: Steve Aoki, Lil Pump, Claptone, Morten, Tujamo

Sâmbătă, 8 iulie: Lost Frequencies, Don Diablo, CKay, Vini Vici

Duminică, 9 iulie: J Balvin, Paul Kalkbrenner, Salvatore Ganacci

Fanii pot urmări canalele oficiale de comunicare ale festivalului pentru a afla în premieră numele care urcă pe scenele festivalului în fiecare zi. Pentru fanii care vor să se bucure de întreaga experiență a festivalului Neversea, biletele și abonamentele de festival sunt disponibile online, iar prețurile acestora vor crește începând cu data de 6 iunie 2023.

Festivalul Neversea se află la ediția aniversară, iar organizatorii promit ca fiecare zi va fi cu adevărat memorabilă. Show-urile artiștilor și DJ-ilor de top, la nivel național și internațional, se vor împleti cu momente speciale, decoruri spectaculoase și multe alte surprize, pentru ca experiența fiecărei zile să fie o poveste completă la malul Mării Negre.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 6 iulie 2023

Neversea 2023

Loc
Neversea Beach
PUBLICITATE
Comentează

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Trending