Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Cel de-al doilea sezon al seriei "Monster" spune povestea fraților Lyle și Erik Menendez - TEASER

Netflix a anunțat că cel de-al doilea sezon al serialului "Monster", creat Ryan Murphy, se va concentra pe frații Menendez, care au fost condamnați pentru uciderea părinților lor, în 1996. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Erik și Lyle Menendez
Erik și Lyle Menendez │ FOTO: captură YouTube / Court TV www.youtube.com

Intitulată "Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story", seria este prima din două comandate de Netflix după succesul cu "Monster: The Jeffrey Dahmer Story" de anul trecut. Anunțul proiectului este însoțit de un teaser cu apelul din august 1989 la 911, în care Lyle îi spune în lacrimi operatorului că părinții lui au fost împușcați. "Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story" va apărea pe Netflix în 2024.

José și Mary Louise "Kitty" Menendez au fost împușcați mortal în casa lor din Beverly Hills pe 20 august 1989. Inițial, Lyle și Erik nu au fost suspectați de crimă, dar poliția a început să investigheze implicarea lor după o serie de cheltuieli pe obiecte de lux.

Într-un final, Erik i-a mărturisit faptele psihologului său, Jerome Oziel. La rândul său, el i-a spus amantei sale, Judalon Smyth. Aceasta din urmă a devenit un martor cheie în procesul fraților Menendez. Ei au declarat că au comis crimele de frică, după o viață întreagă de abuz din partea părinților - în special abuz sexual din partea tatălui lor.

Erik și Lyle au fost judecați separat, ceea ce a dus la anularea procesului după ce jurații au ajuns în impas. Când au fost judecați împreună în 1996, au fost găsiți vinovați și condamnați la închisoare pe viață fără posibilitatea de eliberare condiționată.

Netflix a comandat două sezoane suplimentare din seria "Monster" în noiembrie, după succesul primului sezon, care l-a avut pe Evan Peters în rolul criminalului Jeffrey Dahmer. "Monster: A Jeffrey Dahmer Story" a devenit al doilea cel mai popular serial TV în limba engleză de pe Netflix din toate timpurile, după "Stranger Things" (sezonul 4).

TEASER "Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story"

Trending