Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Mai vine Hollywood Vampires în România? Johnny Depp s-a accidentat la gleznă

Unul dintre primele mari concerte ale lunii iunie în România este cel al formaţiei Hollywood Vampires. Evenimentul este acum pus la îndoială de o accidentare a lui Johnny Depp. Despre ce e vorba aflaţi mai jos.

Publicat

pe

Videoclip Hollywood Vampires People Who Died
Videoclip Hollywood Vampires People Who Died

Hollywood Vampires este o formaţie americană compusă din Johnny Depp la chitară, Joe Perry de la Aerosmith la chitara şi legendarul Alice Cooper la voce. Trupa a fost nevoită să îşi amâne 3 concerte din SUA pe final de mai şi început de iunie, din cauza unei accidentări la gleznă a lui Johnny Depp. Doctorul l-ar fi sfătuit pe Depp să nu călătorească, ceea ce pune sub semnul întrebării concertele din Europa, inclusiv cel de pe 8 iunie 2023.

Actorului i-a fost recomandat să se odihnească, dar deocamdată turneul rămâne în cărţi. În general o gleznă scrântită are nevoie de 1-3 săptămâni pentru vindecare.

Cele 3 concerte amânate în SUA au fost mutate la final de iulie. Între timp Hollywood Vampires se pregăteşte să îşi lanseze primul album live, "Live în Rio" pe 2 iunie, prin casă de discuri EarMusic.

Formaţia lansa primul său album în 2015 şi tot atunci ţinea cel mai mare concert al său, cel din Rio de Janeiro. În 2019 venea şi al doilea album, "Rise", cu peste 50.000 de unităţi fizice vândute şi milioane de stream-uri. Problema e ca o bună parte din turneul de susţinere a lui "Rise" a fost amânat din cauza pandemiei.

Albumul "Hollywood Vampires" din 2015 a debutat pe locul 43 în topul Billboard 200. Alice Cooper a declarat că e încântat de ce a ieşit, mai ales că nu sună nici a album Johnny Depp, nici a album Joe Perry şi nici a album Alice Cooper.

Numele acestui grup vine de la un club de petrecăreţi înfiinţat de Alice Cooper în anii '70 şi care a inclus nume mari inclusiv John Lennon, Ringo Starr, Keith Moon, Micky Dolenz.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 8 iunie 2023

Hollywood Vampires

Loc
Romexpo
PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Concert Hollywood Vampires 2023 la Romexpo: program și reguli de acces

Supergrupul din care fac parte Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry (Aerosmith) și Tommy Henriksen revine la București pe 8 iunie la Romexpo în Parcarea C. În deschidere cântă trupa londoneză 12 Limbs. Găsești în articol programul, regulile de acces și alte informații utile.

Publicat

pe

Concert The Hollywood Vampires la București pe 6 iunie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Concertul are loc în Parcarea C de la Romexpo. Accesul se va face prin Intrarea C, din Bulevardul Expoziției, începând cu ora 19:00, iar concertele încep de la ora 20:00. După deschiderea porților, puteți sosi la orice ora doriți pentru a vedea trupele favorite. Evenimentul are loc în aer liber.

Organizatorii au pregătit un food court și baruri, publicul având de ales dintr-o gamă variată de opțiuni. În perimetrul evenimentului va exista și o zonă de merchandise.

Program concert Hollywood Vampires la Romexpo

 • Acces - 19:00
 • 12 Limbs - 20:00 - 20:45
 • Hollywood Vampires - 21:15

Reguli de acces:

Este interzis accesul cu:

 •  sticle, conserve
 • mâncare sau băuturi de orice fel
 • artificii, arme, obiecte periculoase
 • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser)
 • umbrele (în caz că se anunță ploaie să veniți cu pelerine)
 • aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil)
 • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale
 • animale de companie
 • persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca și NU vor păzi obiectelor prezentate pe lista de mai sus pe durata evenimentului!

La intrarea in perimetrul evenimentului, toți participanții vor fi percheziționați de agenții de securitate.

Organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

La Romexpo va fi prezent un medic care poate oferi Primul Ajutor în caz de nevoie.

Accesul copiilor:

 • Copiii sub 7 ani au acces gratuit însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.
 • Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe bază de bilet și doar dacă aceștia sunt însoțiți de un adult posesor de bilet valid.
 • Organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor fără căști de protecție! Zgomotul foarte puternic poate dauna auzului celor mici.

Categorii de bilete și brățări

 • Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul pe baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.
 • Părăsirea perimetrului de concert, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățara le va fi ruptă și dacă doresc să intre din nou, va trebui să-și cumpere alte bilete.
 • Posesorii de bilete la categoriile VIP, Heroes (A) si Boogiemen (B) vor primi la acces brățări speciale ce le permit accesul în zona în care au bilete. Brățările trebuie păstrate la mână, exact așa cum au fost puse, pe toată durata concertului. Brățările nu sunt transmisibile și nu trebuie deteriorate pe întreaga perioadă a evenimentului. Posesorii de bilete la categoria Drunk Friends (C) nu vor primi brățară la acces.

- Categoria VIP - Pe platformă la înălțime, aproape de scenă, cu bar separat și toaletă premium separată. Fanii cu bilet VIP au acces în toate categoriile de bilete.

- Categoria Heroes (A) - În picioare, în fața scenei; posesorii de biletele la categoria Heroes (A) nu au acces la categoria VIP, dar au acces la categoria Boogiemen (B) și Drunk Friends (C)

- Categoria Boogiemen (B) - În picioare în spatele categoriei Heroes (A). Posesorii de bilete la categoria Boogiemen (B) nu au voie să intre la categoria VIP și nici la categoria Heroes (A), dar au voie la categoria Drunk Friends (C).

- Categoria Drunk Friends (C) - În picioare în spatele categoriei Boogiemen (B). Posesorii de bilete la categoria Drunk Friends (C) nu au voie să intre la nicio altă categorie.

Citește în continuare

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Trending