Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Mai vine Hollywood Vampires în România? Johnny Depp s-a accidentat la gleznă

Unul dintre primele mari concerte ale lunii iunie în România este cel al formaţiei Hollywood Vampires. Evenimentul este acum pus la îndoială de o accidentare a lui Johnny Depp. Despre ce e vorba aflaţi mai jos.

Publicat

pe

Videoclip Hollywood Vampires People Who Died
Videoclip Hollywood Vampires People Who Died

Hollywood Vampires este o formaţie americană compusă din Johnny Depp la chitară, Joe Perry de la Aerosmith la chitara şi legendarul Alice Cooper la voce. Trupa a fost nevoită să îşi amâne 3 concerte din SUA pe final de mai şi început de iunie, din cauza unei accidentări la gleznă a lui Johnny Depp. Doctorul l-ar fi sfătuit pe Depp să nu călătorească, ceea ce pune sub semnul întrebării concertele din Europa, inclusiv cel de pe 8 iunie 2023.

Actorului i-a fost recomandat să se odihnească, dar deocamdată turneul rămâne în cărţi. În general o gleznă scrântită are nevoie de 1-3 săptămâni pentru vindecare.

Cele 3 concerte amânate în SUA au fost mutate la final de iulie. Între timp Hollywood Vampires se pregăteşte să îşi lanseze primul album live, "Live în Rio" pe 2 iunie, prin casă de discuri EarMusic.

Formaţia lansa primul său album în 2015 şi tot atunci ţinea cel mai mare concert al său, cel din Rio de Janeiro. În 2019 venea şi al doilea album, "Rise", cu peste 50.000 de unităţi fizice vândute şi milioane de stream-uri. Problema e ca o bună parte din turneul de susţinere a lui "Rise" a fost amânat din cauza pandemiei.

Albumul "Hollywood Vampires" din 2015 a debutat pe locul 43 în topul Billboard 200. Alice Cooper a declarat că e încântat de ce a ieşit, mai ales că nu sună nici a album Johnny Depp, nici a album Joe Perry şi nici a album Alice Cooper.

Numele acestui grup vine de la un club de petrecăreţi înfiinţat de Alice Cooper în anii '70 şi care a inclus nume mari inclusiv John Lennon, Ringo Starr, Keith Moon, Micky Dolenz.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 8 iunie 2023

Hollywood Vampires

Loc
Romexpo
Comentează

Trending