Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Lil Pump este confirmat la Neversea 2023

Lil Pump concertează în premieră la Neversea, pe scena principală a festivalului. Evenimentul are loc între 6-9 iulie, pe Neversea Beach din Constanța, unde sunt așteptați peste 150 de artiști și DJ-i de top, la nivel național și internațional și zeci de mii de fani din România și din afara țării. 

Publicat

pe

Neversea 2022
Neversea 2022 │ FOTO: Neversea

Gazzy Garcia, cunoscut sub numele de scenă Lil Pump, este unul dintre cei mai mari artiști ai genului rap. Lil Pump este apreciat mai ales datorită ascensiunii sale pe platforma de streaming SoundCloud. Artistul a integrat în muzica lui elemente din genul minimalist, detaliu care e în antiteză cu personalitatea sa hiperactivă. A devenit un jucător cheie în spectrul rap în 2017, an în care și-a lansat albumul de debut intitulat "Lil Pump".

Cu "Gucci Gang", single-ul de promovare pentru acest material discografic, a debutat direct pe locul 3 în chart-ul oficial din Statele Unite, Billboard Hot 100, iar piesa a fost certificată cu cinci Discuri de Platină pentru vânzări record. A urmat "Welcome To The Party", single la care a colaborat cu French Montana și Zhavia Ward, și inclus pe coloana sonoră a filmului "Deadpool 2".

Cu un număr foarte mare de fani în toată lumea, rapper-ul american a continuat să domine în clasamente și în anul 2019, când și-a lansat cel de-al doilea album din carieră: "Harverd Dropout", cu care a ocupat locul 7 în Billboard 200, clasament dedicat vânzărilor de albume. Anul acesta, Lil Pump i-a impresionat și pe criticii muzicali cu discul "Lil Pump 2", care a primit multe recenzii pozitive.

Lil Pump va împărți scena festivalului Neversea cu artiști și DJ-i de top, printre care: J Balvin, Lil Uzi Vert, CKay, Alok, Claptone, Don Diablo, Lost Frequencies, Steve Aoki, Timmy Trumpet, Tujamo, Morten, Paul Kalkbrenner, Salvatore Ganacci, duo-ul Vini Vici și mulți alții.

Festivalul Neversea marchează anul acesta o ediție aniversară, astfel promite să ofere tuturor participanților la eveniment o experiență de neuitat. Pe lângă artiștii și DJ-ii așteptați de zeci de mii de fani, show-ul va fi completat de jocuri de lumini, artificii, artiști stradali și dansatori, decoruri spectaculoase, acrobați și multe alte surprize, care îi vor face pe cei prezenți să se îndrăgostească de vară și să trăiască 4 zile și 4 nopți cât o vacanță de vis.

Bilete Neversea 2023:

Biletele sunt disponibile online și pot fi cumpărate prin plată integrală, dar și în rate, prin aplicația Extasy. De asemenea, organizatorii au lansat și pachete pentru grup, iar pentru tinerii sub 21 de ani o campanie dedicată, UNDER21, cu abonamente la preț special. Pentru mai multe detalii despre bilete, accesează agenda InfoMusic.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 6 iulie 2023

Neversea 2023

Loc
Neversea Beach
Comentează

Trending