Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Leonardo DiCaprio colaborează din nou cu Martin Scorsese pentru "Killers of the Flower Moon"

Leonardo DiCaprio revine pe ecran cu rolul din "Killers of the Flower Moon", un film bazat pe fapte reale. Pelicula este realizată de Martin Scorsese și marchează a șasea colaborare a regizorului cu actorul de 48 de ani. Te invităm să citești mai multe detalii și să urmărești trailerul.

Publicat

pe

Trailer "Killers of the Flower Moon"
Trailer "Killers of the Flower Moon" │ FOTO: captură YouTube / Apple TV

"Killers of the Flower Moon" este o adaptare a cărții lui David Grann intitulată "Killers of the Flower Moon: The Osage Murders and the Birth of the FBI", care a fost lansat în 2017. Filmul este regizat de Martin Scorsese, care s-a ocupat și de scenariu alături de Eric Roth. În ciuda faptului că este produs de Apple, filmul va avea o lansare în cinematografe înainte de a apărea pe streamer. Premiera va fi pe 6 octombrie, urmând să fie lansat pe scară largă în cinematografe pe 20 octombrie și difuzat pe Apple TV+ cândva după aceea.

La începutul secolului al XX-lea, petrolul a adus o serioasă avere Națiunii Osage, care au devenit peste noapte unii dintre cei mai bogați oameni din lume. Bogăția acestor nativi americani i-a atras imediat pe intrușii albi, care au manipulat, exploatat și furat cât de mulți bani au putut înainte de a recurge la crimă. Este inserată și o poveste dificilă de dragoste ai cărei protagoniști sunt Ernest Burkhart (Leonardo DiCaprio) și Mollie Kyle (Lily Gladstone).

"Killers of the Flower Moon" are o distribuție selectă. Ernest Burkhart va fi interpretat de Leonardo DiCaprio, iar unchiul său, Bill Hale, este jucat de Robert De Niro. Brendan Fraser îl interpretează pe avocatul lui Hale, Jesse Plemons intră în pielea agentului Tom White, iar actrița indigenă Lily Gladstone devine Mollie Burkhart. Muzicienii Jack White, Jason Isbell și Sturgill Simpson au roluri minore în film.

TRAILER Killers of the Flower Moon

PUBLICITATE
Comentează

Trending