Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Kadebostany a lansat "Like a Dream", o colaborare cu Baris Demirel și Angie Robba

Kadebostany impresionează cu noua sa piesă antrenantă și optimistă - "Like a Dream" - primul single extras de pe albumul "Play this at my Funerals". Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Kadebostany - Like a Dream
Kadebostany - Like a Dream │ FOTO: captură YouTube / Kadebostany

Producătorul de future-pop și creatorul multor single-uri de top, artistul uimește cu o abordare inovativă și revigorantă a sunetului său modern pop/electronic. "Like a Dream" te va transporta într-o călătorie în care acordurile de chitară, ritmurile antrenante și sound-ul captivant îți vor oferi o viziune asupra măiestriei și talentului lui Kadebostany. Producția vibrantă se contopește cu talentul vocal al cântărețului turc Baris Demirel și al cântăreței franceze Angie Robba.

Lansarea piesei "Like a Dream" pregătește terenul pentru cel de-al 4-lea album al lui Kadebostany, "Play this at my Funerals", care va fi lansat pe 2 iunie 2023.

Producătorul și compozitorul Guillaume de Kadebostany a devenit popular cu numeroase single-uri de top cum ar fi "Castle in the Snow", "Mind If I Stay", "Early Morning Dreams", "Crazy in Love" (reinterpretare Beyonce) sau "Take Me To The Moon". Kadebostany modelează de o decadă viziunea sa modernă asupra muzicii electronice/pop.

Piesele sale au acumulat peste 1 miliard de stream-uri pe YouTube, au dominat topurile din peste 30 de țări, au susținut peste 700 de concerte în mai mult de 25 de țări în ultimii ani și au fost menționate și apreciate de presa internațională.

AUDIO: Kadebostany - Like a Dream (feat. Baris Demirel & Angie Robba)

Comentează

Trending