Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Hozier a lansat piesa "Francesca", de pe viitorul său album - AUDIO

Hozier a lansat single-ul "Francesca" și a anunțat un nou album de studio. Intitulat "Unreal Unearth", discul va ajunge la ascultători pe 18 august. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Hozier - Unreal Unearth
Hozier - Unreal Unearth │ FOTO: Universal Music

Hozier dezvăluie piesă cu piesă povestea albumului "Unreal Unearth". Cel mai nou demers în acest sens este "Francesca". Melodia explorează teme ale dragostei și face trimitere la Francesca da Rimini, din opera "Divina Comedie" a lui Dante. Autorul sugerează o posibilă poveste de dragoste adulterină între Francesca Malatesta da Rimini și cumnatul acesteia, Paolo Malatesta. Personajele apar în cel de-al doilea cerc al Infernului - desfrânații.

Albumul lui Hozier va explora cele nouă cercuri ale iadului. Anterior, au fost abordate lăcomia și erezia, prin piesele "Eat Your Young" și "All Things End".

"După o călătorie de câțiva ani, noul meu album - Unreal Unearth - își va găsi drumul către voi pe 18 august.

Sunt mândru de acest album și mi-a făcut plăcere să-l văd cum prinde viață în ultimul an. Vă mulțumesc, ca întotdeauna, pentru sprijinul și răbdarea voastră în timp ce se concretiza, este o mare plăcere să vă dezvălui în sfârșit data lansării", a transmis Hozier.

În prezent, Hozier susține o serie de concerte mai intime,  înainte de turneul său mai mare din această toamnă. Prima parte a călătoriei muzicale a debutat pe 6 mai, în Atlanta, și se va încheia cu show-uri la Bowery Ballroom din New York și Troubadour din Los Angeles, pe 25 mai, respectiv pe 31 mai.

Cea de-a doua parte a turneului "Unreal Unearth Tour" va începe pe 9 septembrie în St. Louis, cu Madison Cunningham alăturându-se ca artist în deschidere. Hozier va susține 28 de concerte în locuri spectaculoase ca Madison Square Garden din New York sau Hollywood Bowl din Los Angeles.

AUDIO: Hozier - Francesca

PUBLICITATE
Comentează

Albume noi

Hozier a lansat EP-ul "Eat Your Young" - AUDIO

De ziua sa de naștere, Hozier este cel care le face ascultătorilor un cadou. Artistul de 33 de ani a lansat "Eat Your Young", un material cu trei piese. Te invităm să afli mai multe detalii și să asculți melodiile.

Publicat

pe

Copertă EP "Eat Your Young"
Copertă EP "Eat Your Young" │ FOTO: Hozier www.facebook.com

Cântărețul și compozitorul Hozier a lansat astăzi, 17 martie, noul său EP intitulat "Eat Your Young". Cele trei melodii care alcătuiesc materialul marchează primele lansări oficiale de la anteriorul album "Wasteland, Baby!" (2019).

"Eat Your Young" se dorește a fi doar o mostră din ce are pregătit muzicianul. Hozier urmează să lanseze anul acesta un nou album de studio - "Unreal Unearth". Discul va fi o explorare a Infernului lui Dante, iar "Eat Your Young" se concentrează asupra a două dintre cele nouă cercuri ale iadului: lăcomia și erezia.

"Acest EP marchează prima mea lansare din 2023, cu o serie de melodii care vor apărea în lunile următoare, urmate de albumul complet <<Unreal Unearth>> la sfârșitul verii. Este întotdeauna un cadou să poți lansa muzică nouă și, în plus, o bucurie să faci asta de ziua de naștere. Sunt încântat că am anunțat datele turneului pentru această toamnă și că vă împărtășesc aceste melodii, care oferă o mostră din ceea ce va urma", a transmis Hozier.

Pentru a celebra lansarea EP-ului "Eat Your Young", Hozier a anunțat un turneu mondial care va include concerte în Marea Britanie, Europa și America de Nord. Călătoria muzicală va debuta pe 25 iunie în Glasgow și se va încheia în Los Angeles pe 4 noiembrie.

Ascultă EP-ul "Eat Your Young" - Hozier

Eat Your Young

Through Me (The Flood)

All Things End

Citește în continuare

Trending