Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Hozier a lansat piesa "Francesca", de pe viitorul său album - AUDIO

Hozier a lansat single-ul "Francesca" și a anunțat un nou album de studio. Intitulat "Unreal Unearth", discul va ajunge la ascultători pe 18 august. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Hozier - Unreal Unearth
Hozier - Unreal Unearth │ FOTO: Universal Music

Hozier dezvăluie piesă cu piesă povestea albumului "Unreal Unearth". Cel mai nou demers în acest sens este "Francesca". Melodia explorează teme ale dragostei și face trimitere la Francesca da Rimini, din opera "Divina Comedie" a lui Dante. Autorul sugerează o posibilă poveste de dragoste adulterină între Francesca Malatesta da Rimini și cumnatul acesteia, Paolo Malatesta. Personajele apar în cel de-al doilea cerc al Infernului - desfrânații.

Albumul lui Hozier va explora cele nouă cercuri ale iadului. Anterior, au fost abordate lăcomia și erezia, prin piesele "Eat Your Young" și "All Things End".

"După o călătorie de câțiva ani, noul meu album - Unreal Unearth - își va găsi drumul către voi pe 18 august.

Sunt mândru de acest album și mi-a făcut plăcere să-l văd cum prinde viață în ultimul an. Vă mulțumesc, ca întotdeauna, pentru sprijinul și răbdarea voastră în timp ce se concretiza, este o mare plăcere să vă dezvălui în sfârșit data lansării", a transmis Hozier.

În prezent, Hozier susține o serie de concerte mai intime,  înainte de turneul său mai mare din această toamnă. Prima parte a călătoriei muzicale a debutat pe 6 mai, în Atlanta, și se va încheia cu show-uri la Bowery Ballroom din New York și Troubadour din Los Angeles, pe 25 mai, respectiv pe 31 mai.

Cea de-a doua parte a turneului "Unreal Unearth Tour" va începe pe 9 septembrie în St. Louis, cu Madison Cunningham alăturându-se ca artist în deschidere. Hozier va susține 28 de concerte în locuri spectaculoase ca Madison Square Garden din New York sau Hollywood Bowl din Los Angeles.

AUDIO: Hozier - Francesca

Albume noi

Hozier a lansat EP-ul "Unheard" - AUDIO

Hozier își răsfață ascultătorii cu o serie de piese nemaiauzite până acum pe care le-a lansat sub forma EP-ului "Unheard". Mai multe detalii despre acest material, precum și audiția melodiilor găsești în articol.

Publicat

pe

Copertă album Hozier "Unheard"
Copertă album Hozier "Unheard" │ FOTO: captură YouTube / Hozier

Deși au trecut doar câteva luni de la cel mai nou album semnat Hozier, artistul irlandez mai are de spus câteva lucruri, muzical vorbind. Astfel, pe 22 martie, muzicianul a lansat "Unheard", un EP compus din patru cântece. "Too Sweet", "Wildflower and Barley", "Empire Now" și "Fare Well" sunt piesele care nu au ajuns pe "Unreal Unearth", dar care meritau o prezentare oficială.

"Vreau să vă mulțumesc sincer tuturor pentru dragostea și sprijinul pe care le-ați arătat în călătoria <<Unreal Unearth>> din ultimele luni. A fost o adevărată bucurie să împărtășesc muzica cu voi și să înțeleg cum aceste cântece au intrat în viețile voastre.

De asemenea, îmi face plăcere să anunț lansarea mai multor piese din sesiunile pentru album care nu au putut face parte din lansarea inițială. Acestea sunt cântece care ar fi putut ajunge în cercurile lăcomiei, limbo-ului, violenței și, respectiv, "ascensiunii" exterioare, dar nu au reușit din diferite motive. Mă bucur foarte mult că voi putea să le împărtășesc cu voi.

Vă mulțumesc din nou pentru toată susținerea voastră, sper că vă plac aceste melodii noi și aștept cu nerăbdare să ne vedem în curând la concertele viitoare!", a transmis Hozier.

Pe 18 august 2023, artistul a lansat "Unreal Unearth", un album ambițios, format din 16 piese inspirate de "Infernul" lui Dante și structurate în jurul celor nouă cercuri ale iadului.

Ascultă EP-ul "Unheard":

Too Sweet

Wildflower and Barley

Empire Now

Fare Well

Citește în continuare

Trending