Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Gerard Butler joacă în filmul de acțiune "Kandahar" - TRAILER

Gerard Butler joacă rolul principal în "Kandahar", un thriller plin de suspans și acțiune, bazat pe întâmplări reale. Pelicula are avanpremiera în cinematografe pe 31 mai 2023. Detalii și video în articol.

Publicat

pe

Trailer "Kandahar"
Trailer "Kandahar" │ FOTO: captură YouTube / Vertical Entertainment

După ce a sabotat un reactor nuclear iranian, agentul CIA sub acoperire Tom Harris (Gerard Butler) descoperă că fotografia sa a fost răspândită în toată presa de un turnător. Dar reporterul care a primit informațiile despre Harris este arestat de Garda Revoluționară a Iranului, așa că Harris are la dispoziție 30 de ore pentru a găsi o cale de scăpare.

Thrillerul captivant al lui Ric Roman Waugh, cunoscutul regizor al filmelor "Greenland" și "Cod Roșu În Serviciile Secrete", este bazat pe o poveste creată de Mitchell LaFortune care s-a inspirat din întâmplările și persoanele întâlnite în cadrul serviciului său militar.

Lui Gerard Butler i se alătură actorii Navid Negahban, Ali Fazal, Bahador Foladi, Travis Fimmel, Nina Toussaint-White și Vassilis Koukalani. Producătorii filmului sunt Basil Iwanyk, Erica Lee, Brendon Boyea, Gerard Butler, Alan Siegel, Scott Lastaiti, Christian Mercuri și Ali Jaafar, Stuart Sutherland (co-producător), iar Andrea Dimity, Will Flynn, Jonathan Fuhrman, Danielle Robinson, David Haring, Roman Viaris, Peter Smith, Sam Barnett, James Masciello, Matthew Sidari și Tom Ortenberg sunt producători executivi.

O producție de Ric Roman Waugh, "Kandahar: Misiune Mortală", este distribuită în România de Vertical Entertainment și are avanpremiera în cinematografele din întreaga țară din 31 mai 2023.

TRAILER "Kandahar":

Trending