Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Hercule Poirot investighează un mister supranatural în "A Haunting in Venice" - TRAILER

Kenneth Branagh intră din nou în pielea detectivului Hercule Poirot în filmul "A Haunting in Venice". Pelicula va ajunge în cinematografe pe 15 septembrie. Te invităm să afli mai multe detalii și să urmărești trailerul.

Publicat

pe

Trailer "A Haunting in Venice"
Trailer "A Haunting in Venice" │ FOTO: captură YouTube / 20th Century Studios

Filmul "A Haunting in Venice" se bazează pe romanul din 1969 al Agathei Christie - "Hallowe'en Party". Spre deosebire de "Murder on the Orient Express" și "Death on the Nile", "Hallowe'en Party" beneficiază pentru prima dată de o adaptare pe marele ecran. Anterior, povestea a fost transpusă în proiecte tv și radio.

Pelicula îi are în rolurile principale pe Kenneth Branagh și Michelle Yeoh, aclamata de anul acesta de la Premiile Oscar. Distribuția este completată de Tina Fey, Jude Hill, Kelly Reilly și Jamie Dornan.

Cu acțiunea amplasată într-o Veneție de după cel de-al Doilea Război Mondial, filmul abordează un alt mister în care apare celebrul detectiv Poirot. Acesta participă fără tragere de inimă la o ședință de spiritism într-un palat bântuit. După ce unul dintre invitați este ucis, protagonistul trebuie să afle din nou cine a comis crima.

"Este o lume supranaturală în care regulile normale nu se aplică. Crimele și fantomele sunt irezistibile pentru un bărbat cu acea mustață și acel nas care a adulmecat alți vinovați", a spus actorul Kenneth Branagh pentru Variety.

Michelle Yeoh interpretează mediumul care conduce ședința de spiritism. Tina Fey o joacă pe Ariadne Oliver, o scriitoare și prietenă cu Hercule Poirot, iar Jamie Dornan și Jude Hill sunt tată și fiu.

TRAILER "A Haunting in Venice":

Trending