Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Festivalul Summer in the City se reprogramează; Jason Derulo anunțat în lineup

Cu doar câteva zile până la eveniment, organizatorii Summer in the City au anunțat că festivalul se va reprograma pentru perioada 18-19 august și va adăuga un nou artist în lineup: cântărețul Jason Derulo. Găsești în articol mai multe detalii despre aceste modificări.

Publicat

pe

Concert Robbie Williams la Bucurresti pe 17 iulie 2015
Concert Robbie Williams la Bucurresti pe 17 iulie 2015 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

În urmă cu două săptămâni, organizatorii Summer in the City anunțau că Sam Smith nu va mai urca pe scena festivalului. Era unul dintre unul dintre headlinerii evenimentului, așteptat cu interes în ceea ce ar fi fost primul concert al său în România.

Acum, organizatorii vin cu o nouă informație. Summer in the City nu va mai avea loc pe 3 și 4 iunie, cum era programat inițial, ci pe 18 și 19 august. Ca să compenseze absența lui Sam Smith, organizatorii au anunțat alt artist: Jason Derulo.

Demn de menționat este faptul că LP nu se mai regăsește în lineup-ul reconfirmat de organizator. El arată astfel: Robbie Williams, Editors, Calum Scott, Abby Roberts, Nicole Cherry.

Ce se întâmplă cu biletele deja achiziționate?

Noile date anunțate pentru Summer in the City, respectiv 18 și 19 august vor da posibilitatea fanilor să își păstreze biletele și abonamentele achiziționate până în momentul de față. Biletul/abonamentul pentru 3 iunie, atunci când Robbie Williams va urca pe scena Summer in the City va fi valabil pentru 19 august, iar cel din 4 iunie pentru data de 18 august, când va concerta Jason Derulo.

Participanții pot pot solicita returnarea banilor pe bilete

Cumpărătorii abonamentelor de 2 zile vor putea lege, în următoarele 15 zile, între participarea la întreg festivalul, participarea într-o singură zi, caz în care va fi rambursată diferența între prețul biletului plătit și prețul biletului de o zi, sau vor putea renunța la bilet fiind rambursată valoarea biletului plătit.

Cumpărătorii biletelor de o zi pot alege, în următoarele 15 zile, să participe la concertul pentru care au cumpărat bilet sau pot solicita rambursarea sumei plătite în cazul în care nu mai pot participa.

Pentru solicitarea diferenței, cumpărătorii sunt rugați să trimită mail la adresa info [at] iabilet.ro. Fanii care doresc returnarea banilor pe biletele o pot face automat la acest link.

"Summer in the City" este un festival nou, prezentat de Marcel Avram în colaborare cu D&D, East European Production și Concerts East. S-au pus în vânzare abonamente cu prețuri de la 499 la 839 lei și bilete de o zi cu tarife de la 369 la 609 lei. Există și o categorie VIP la 1679 de lei. Mai multe detalii găsiți în Agenda InfoMusic.

Comentează

Concerte & turnee

AMI, MIRA, Andia, Nicole Cherry cântă la PROFM SuperGirl, un concert cadou de ziua femeii

PROFM SuperGirl, concertul dedicat tuturor doamnelor și domnișoarelor, revine cu o ediție de neratat pe 7 martie, de la ora 18:00, în ParkLake Shopping Center. Evenimentul adună artiști în vogă care vor electriza atmosfera cu cele mai ascultate hituri, într-un show cu multă muzică live, dans și surprize inedite.

Publicat

pe

AMI / MIRA / Andia
AMI / MIRA / Andia │ FOTO: capturi YouTube

Pe scenă vor urca nume sonore precum AMI, MIRA, Andia, Nicole Cherry, Adi Istrate, Mario Fresh și, alături de trioul matinal Drăcea, Bianca și Bogdan, vor da tonul distracției, gata să ofere o experiență memorabilă miilor de fani ai muzicii bune.

Bianca Purcărea, cea mai nouă membră din familia PROFM, este vocea care aduce doza de carismă și originalitate în timpul dimineților petrecute on air. Cunoscută pentru intervențiile savuroase din mediul online și de pe micile ecrane, Bianca promite să încânte audiența cu același vibe fresh și la PROFM SuperGirl.

Maestrul de ceremonii va fi și Bogdan Ciudoiu, care așteaptă cu nerăbdare să simtă entuziasmul publicului din ParkLake Shopping Center și să seteze ritmul celei mai cool petreceri de 8 Martie, PROFM Supergirl. Împărțit între două lumi, cea a radioului și cea a televiziunii, Bogdan pune pasiune în tot ceea ce face și adoră să se afle "la butoane", fie din postura de gazdă de eveniment, realizator de matinal sau prezentator TV.

De momentele pline de umor și porțiile serioase de râs, responsabil va fi cel mai amuzant dintre matinali, Bogdan Drăcea, actor îndrăgit de stand-up comedy, care vine pregătit cu o colecție spumoasă de glume numai bune de împărtășit.

Din rețeta unei seri de neuitat, nu vor lipsi numeroase surprize pentru public, iar super fetele prezente la eveniment vor fi răsfățate cu muzica preferată, dedicații, cadouri și atmosfera inconfundabilă garantată de gașca PROFM.

Intrarea este gratuită și concertul va fi transmis în direct pe conturile de Instagram și TikTok PROFM România.

Citește în continuare

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending