Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Festivalul Summer in the City se reprogramează; Jason Derulo anunțat în lineup

Cu doar câteva zile până la eveniment, organizatorii Summer in the City au anunțat că festivalul se va reprograma pentru perioada 18-19 august și va adăuga un nou artist în lineup: cântărețul Jason Derulo. Găsești în articol mai multe detalii despre aceste modificări.

Publicat

pe

Concert Robbie Williams la Bucurresti pe 17 iulie 2015
Concert Robbie Williams la Bucurresti pe 17 iulie 2015 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

În urmă cu două săptămâni, organizatorii Summer in the City anunțau că Sam Smith nu va mai urca pe scena festivalului. Era unul dintre unul dintre headlinerii evenimentului, așteptat cu interes în ceea ce ar fi fost primul concert al său în România.

Acum, organizatorii vin cu o nouă informație. Summer in the City nu va mai avea loc pe 3 și 4 iunie, cum era programat inițial, ci pe 18 și 19 august. Ca să compenseze absența lui Sam Smith, organizatorii au anunțat alt artist: Jason Derulo.

Demn de menționat este faptul că LP nu se mai regăsește în lineup-ul reconfirmat de organizator. El arată astfel: Robbie Williams, Editors, Calum Scott, Abby Roberts, Nicole Cherry.

Ce se întâmplă cu biletele deja achiziționate?

Noile date anunțate pentru Summer in the City, respectiv 18 și 19 august vor da posibilitatea fanilor să își păstreze biletele și abonamentele achiziționate până în momentul de față. Biletul/abonamentul pentru 3 iunie, atunci când Robbie Williams va urca pe scena Summer in the City va fi valabil pentru 19 august, iar cel din 4 iunie pentru data de 18 august, când va concerta Jason Derulo.

Participanții pot pot solicita returnarea banilor pe bilete

Cumpărătorii abonamentelor de 2 zile vor putea lege, în următoarele 15 zile, între participarea la întreg festivalul, participarea într-o singură zi, caz în care va fi rambursată diferența între prețul biletului plătit și prețul biletului de o zi, sau vor putea renunța la bilet fiind rambursată valoarea biletului plătit.

Cumpărătorii biletelor de o zi pot alege, în următoarele 15 zile, să participe la concertul pentru care au cumpărat bilet sau pot solicita rambursarea sumei plătite în cazul în care nu mai pot participa.

Pentru solicitarea diferenței, cumpărătorii sunt rugați să trimită mail la adresa info [at] iabilet.ro. Fanii care doresc returnarea banilor pe biletele o pot face automat la acest link.

"Summer in the City" este un festival nou, prezentat de Marcel Avram în colaborare cu D&D, East European Production și Concerts East. S-au pus în vânzare abonamente cu prețuri de la 499 la 839 lei și bilete de o zi cu tarife de la 369 la 609 lei. Există și o categorie VIP la 1679 de lei. Mai multe detalii găsiți în Agenda InfoMusic.

Comentează

Muzică și film

"Căsătoria", filmul regizat de Bendeac, a primit un trailer - VIDEO

Prima doză de umor din pelicula "Căsătoria" ajunge la public sub forma unui trailer amplu, de două minute și jumătate. Comedia scrisă și regizată de Mihai Bendeac va avea premiera în cinematografe pe 6 decembrie.

Publicat

pe

Bendeac în filmul "Căsătoria"
Bendeac în filmul "Căsătoria"

"Căsătoria" este o comedie ce spune povestea a trei prieteni: Pagubă, Arsenie și Conașu. Cei trei pornesc într-o extraordinară aventură în căutarea victimelor perfecte care să le întrețină cu mulți bani dependența de jocuri de noroc. Când totul pare a merge conform planului, lucrurile o iau razna.

Pe Mihai Bendeac îl vom vedea în rolul lui Pagubă, Liviu Pintileasa va fi Conașu, iar Vlad Drăgulin Arsenie. Din distribuţia filmului mai fac parte Gloria Găitan, Mihaela Teleoacă, Alin Florea, Lucian Ionescu, Nicole Cherry, Anca Dinicu, Ilona Brezoianu, Serghei Mizil, Andra și Loredan Groza.

"Viața, prieteni dragi, nu e despre a fi pe val, ci despre a face valuri", spune Conașul în primul trailer al peliculei "Căsătoria", creionând astfel trăsăturile de caracter ale personajului.

În trailer-ul de două minute și jumătate al filmului facem cunoștință și cu Pagubă și Arsenie, dar și cu alte personaje, interpretate de nume cunoscute precum Serghei Mizil, Nicole Cherry, Andra și Loredana Groza.

VIDEO: "Căsătoria" - Trailer Oficial

Înainte de premiera filmului, programată pe 6 decembrie, Mihai Bendeac a transmis publicului viziunea sa cu privire la acest proiect.

"Eu cred că un film poate fi judecat abia după câteva zeci de ani. Cele cu adevărat bune sunt urmărite peste generații și mi-aș dori să fie cazul. Am încercat să creez, înainte de orice, o experiență cinematografică. O comedie asumată ca atare, bine construită, cu o poveste bine spusă, cu un dram de emoție, aventură și îndeajuns de eclectică astfel încât să mă reprezinte.

Ce am aflat în ultimii 3 ani? Păi știu sigur un lucru. Cinema-ul, așa cum înțeleg eu să-l fac, implică enorm de multă muncă. Iar dacă oamenilor nu le va plăcea filmul acesta, sigur n-aș avea puterea, pe viitor, să o iau de la capăt.

Până una alta, alături de o formidabilă echipă, am creat această producție filmată în peliculă și marea mea bucurie ar fi să știu că cei care pășesc în sălile de cinema, copii, adolescenți, maturi, vârstnici, vor ieși de acolo fericiți. Restul nu contează", a scris Mihai Bendeac într-un reel publicat pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

Muzică și film

Robbie Williams este portretizat de o maimuță în trailerul pentru "Better Man" - VIDEO

Robbie Williams ajunge să-l înțeleagă pe Gregor Samsa din nuvela "Metamorfoza". Chiar dacă nu este vorba de o gânganie, ca la personajul lui Kafka, cântărețul trece totuși printr-o transformare animalică pentru viitorul film biografic - "Better Man". Te invităm să citești mai multe detalii și să urmărești trailerul.

Publicat

pe

Trailer film "Better Man"
Trailer film "Better Man" │ FOTO: captură YouTube / Paramount Pictures

Viața și cariera lui Robbie Williams vor fi explorate într-un film biografic, de tip musical, intitulat "Better Man". Pelicula este regizată de Michael Gracey și va apărea pe 25 decembrie în anumite cinematografe, cu o lansare la scară largă din 17 ianuarie 2025. Williams narează povestea, însă este prezentat vizual ca o maimuță CGI.

"Știu la ce te gândești. Care-i treaba cu maimuța? Eu sunt Robbie Williams. Sunt unul dintre cei mai mari cântăreți pop din lume. Dar întotdeauna m-am văzut mai puțin evoluat", declară artistul în trailer.

Materialul arată secvențe din copilăria/adolescența lui Williams, perioadă în care era pasionat de fotbal, lucru evidențiat de ținuta purtată de maimuță. Apoi, trailerul arată imagini spectaculoase din concertele artistului și energia lui de showman. Sau showmonkey, în acest caz.

"Better Man" spune povestea cu suișuri și coborâșuri a cântărețului britanic - de la a fi cel mai tânăr membru al trupei de Take That până la realizările sale de neegalat ca artist solo, în același timp confruntându-se cu provocările pe care celebritatea le poate aduce.

Distribuția filmului este completată de Steve Pemberton, Damon Herriman, Raechelle Banno, Alison Steadman, Kate Mulvaney, Frazer Hadfield, Tom Budge, Anthony Hayes și Jonno Davies.

TRAILER "Better Man":

Citește în continuare

Concerte & turnee

Începe CODRU Festival 2024, un eveniment dedicat muzicii și naturii

CODRU Festival își deschide astăzi porțile pentru toți iubitorii de distracție și natură. Între 30 august și 1 septembrie, zeci de mii de fani sunt așteptați în Pădurea Verde de lângă Timișoara să se bucure de muzica unora dintre cei mai îndrăgiți artiști români și internaționali.

Publicat

pe

Logo CODRU Festival 2024
Logo CODRU Festival 2024 │ FOTO: captură YouTube / CODRU Festival

Calum Scott, Editors, Faithless (DJ Set), Patrice, Wilkinson, Subcarpați, HVNDS, Vița de Vie sau Vama sunt doar câțiva dintre artiștii care vor urca pe scene în cele trei zile de festival. Intitulat și festivalul care plantează, CODRU este singurul eveniment de entertainment ale cărui profituri sunt redirecționate exclusiv către cauze ecologice. În acest context, CODRU Festival a lansat și un video manifesto dedicat protejării pădurilor din România.

Încă de la înființare, CODRU a făcut din sustenabilitate o misiune pe care o duce mai departe an de an. CODRU este mai mult decât un festival, este un program cultural, un manifest dedicat naturii și artei și se bazează pe 4 piloni importanți: artă și cultură, educație, entertainment și sustenabilitate. Festivalul este dublat de sesiuni de plantare și acțiuni de ecologizare a pădurilor. Fiecare participant la CODRU Festival se alătură implicit și misiunii de responsabilizare și ecologizare pentru că fiecare bilet reprezintă un copac plantat. Până acum s-au plantat peste 45.000 de puieți în Pădurea Bistra și în alte zone din Timiș.

VIDEO: Festivalul care plantează - CODRU Festival

Programul concertelor la CODRU Festival 2024:

Festivalul va aduce pe scenele sale zeci de artiști din diverse genuri muzicale. Fiecare scenă va oferi o atmosferă unică, reflectând diversitatea muzicală care dă festivalului un farmec aparte.

Vineri, 30 august, în prima zi de festival, sunt așteptați pe scenă artiști precum: Editors, Wilkinson, Subcarpați împreună cu Orchestra Filarmonicii Banatul și DOPE D.O.D., Alternosfera, Puya, Erika Isac și mulți alții.

Sâmbătă, a doua zi de distracție, îi aduce în fața fanilor pe Patrice, Faithless (DJ set), Lupii lui Calancea, Vița de Vie, Ioana Milculescu, Ian și Oscar.

Unul dintre cei mai așteptați artiști ai ediției de anul acesta, Calum Scott, va concerta în ultima zi a festivalului, adică duminică, pe 1 septembrie. Este al doilea concert susținut în România anul acesta, după ce acesta a cântat la București în deschiderea concertului lui Ed Sheeran. Calum Scott este renumit pentru interpretările sale pline de emoție, în special pentru hiturile "Dancing on My Own" și "You Are the Reason", dar și pentru colaborarea sa din 2023, "Where are you now", alături de Lost Frequencies. Tot duminică vor concerta și artiștii români HVNDS, Azteca, Rava, Nane și mulți alții.

Bilete CODRU Festival 2024

Biletele se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 111,15 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Trending