Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

"Dune: Part Two" a dezvăluit primul trailer oficial - VIDEO

Povestea SF "Dune" se bucură de o continuare mult așteptată de fani, ce beneficiază de un trailer oficial. Pelicula va avea premiera în cinematografe pe 3 noiembrie. Detalii și video în articol.

Publicat

pe

Trailer "Dune: Part Two"
Trailer "Dune: Part Two" │ FOTO: captură YouTube / Warner Bros. Pictures

Timothée Chalamet și Zendaya își vor relua rolurile ca Paul Atreides și Chani din primul film "Dune", regizat de Denis Villeneuve. Atunci, Atreides s-a aventurat în Arrakis, cea mai periculoasă și mai nisipoasă planetă din univers, pentru a asigura viitorul familiei și omenirii, pe măsură ce forțele malefice s-au angajat într-un conflict dramatic. Pelicula, bazată pe romanul lui Frank Herbert, a fost nominalizată la 10 premii Oscar și a câștigat șase.

Reluând de unde s-a oprit filmul din 2021, cea de-a doua parte se concentrează pe Paul Atreides în timp ce învață mai multe despre oamenii și creaturile din Arrakis, în special despre viermi. Protagonistul face echipă cu Chani pentru a se răzbuna pe cei care i-au distrus familia, jonglând cu dragostea și cu soarta universului. Trailerul îl arată pe Paul călare pe un vierme masiv de nisip în deșerturile din Arrakis, în timp ce Chani îl încurajează.

Mai mult, clipul prezintă noi personaje, printre care împăratul Padishah Shaddam Corrino IV (Christopher Walken), Prințesa Irulan (Florence Pugh), Feyd Rautha Harkonnen (Austin Butler). Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Léa Seydoux, Stephen McKinley Henderson, Charlotte Rampling și Javier Bardem completează distribuția "Dune: Part Two".

În ceea ce privește coloana sonoră, compozitorul Hans Zimmer se alătură din nou echipei. Munca sa a dat rezultate remarcabile în primul film, primind o nominalizare la Premiile Grammy în 2022 la categoria "Best Score Soundtrack for Visual Media".

TRAILER "Dune: Part Two"

Muzică și film

Timothee Chalamet este Bob Dylan în filmul "A Complete Unknown" - TRAILER

Primul trailer pentru "A Complete Unknown" îl arată pe Timothee Chalamet pornind într-o călătorie muzicală în pielea lui Bob Dylan. Filmul va ajunge în cinematografe la sfârșitul acestui an. Găsești mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Timothee Chalamet în "A Complete Unknown"
Timothee Chalamet în "A Complete Unknown" │ FOTO: captură YouTube / Searchlight Pictures

Drama biografică este regizată de James Mangold și se concentrează pe primii ani din cariera legendarului cântăreț. Un Bob Dylan de 19 ani ajunge în New York încercând să cucerească inimile oamenilor cu vocea sa. Trailerul arată și câteva secunde din controversatul recital de la Newport Folk Festival din 1965, dar și o interpretare încântătoare a piesei "A Hard Rain’s a-Gonna Fall". Melodia este cântată chiar de Chalamet care s-a pregătit pentru acest rol și din punct de vedere vocal.

În ceea ce privește viața personală a personajului, trailerul dă de înțeles existența a două relații ce îl implică pe Bob Dylan. Una cu Joan Baez, interpretată de Monica Barbaro și cealaltă cu Sylvie Russo (Elle Fanning), care pare a fi o versiune fictivă a iubitei de atunci a lui Dylan, Suze Rotolo, care apare pe coperta albumului "The Freewheelin' Bob Dylan".

Distribuția este completată de Edward Norton în rolul lui Pete Seeger, Boyd Holbrook în rolul lui Johnny Cash, P. J. Byrne în rolul lui Harold Leventhal, Scoot McNairy în rolul lui Woody Guthrie, Dan Fogler în rolul lui Albert Grossman și Will Harrison în rolul lui Bob Neuwirth.

Filmul este bazat pe cartea "Dylan Goes Electric", scrisă de Elijah Wald, și apare în cinematografe în luna decembrie a acestui an. Intitulată inițial "Going Electric", pelicula a fost redenumită "A Complete Unknown", făcând astfel trimitere la un vers din piesa "Like a Rolling Stone" a lui Bob Dylan.

TRAILER "A Complete Unknown":

Citește în continuare

Muzică și film

"Challengers" o aduce pe Zendaya pe marile ecrane din 26 aprilie

Zendaya revine pe marile ecrane cu un rol ambițios și fără precedent din 26 aprilie, în filmul "Challengers". Iubirea îi va prinde în capcana jocului și pe actorii Mike Faist și Josh O’Connor. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Trailer "Challengers"
Trailer "Challengers" │ FOTO: captură YouTube / MGM

O producție de la Warner Bros. Pictures, filmul este distribuit de Vertical Entertainment în cinematografele din România începând din 26 aprilie 2024, ia biletele s-au pus deja în vânzare.

"Challengers", regizat de vizionarul Luca Guadagnino, o prezintă pe Zendaya în rolul lui Tashi Duncan, un fost copil-minune al tenisului devenit antrenor și o forță a naturii care uimește atât pe teren, cât și în afara lui. Căsătorită cu un campion aflat într-o serie de înfrângeri (Mike Faist), strategia lui Tashi pentru răscumpărarea soțului ei ia o turnură surprinzătoare când acesta trebuie să se confrunte cu Patrick (Josh O'Connor) - cel mai bun prieten și fostul ei iubit. Pe măsură ce trecutul și prezentul se ciocnesc, tensiunile cresc, iar Tashi trebuie să aleagă ce o va costa acest câștig.

Guadagnino, nominalizat la Oscar și BAFTA ("Call Me By Your Name", "I Am Love"), regizează după un scenariu de Justin Kuritzkes. Filmul este produs de Amy Pascal, Guadagnino, Zendaya și Rachel O’Connor, Bernard Bellew fiind producător executiv.

Despre noul său rol, Zendaya povestește:

"Filmul a marcat trecerea potrivită pentru mine către un rol mai matur. Mi-a fost teamă de acest pas, ceea ce cred că e un semn bun. M-am întrebat dacă pot să fac față și aveam de ales între a refuza și a rămâne în zona de confort sau a-mi asuma riscul."

Echipa de creație a lui Guadagnino include directorul de fotografie Sayonbhu Mukdeeprom, designerul de producție Merissa Lombardo și editorul Marco Costa, precum și designerul de costume Jonathan Anderson. Partitura filmului este semnată de câștigătorii Premiilor Oscar, Globurile de Aur și BAFTA, Trent Reznor și Atticus Ross ("Soul", "The Social Network", "Bones and All").

Citește în continuare

Muzică și film

Timothée Chalamet devine Bob Dylan în filmul "A Complete Unknown" - FOTO

Începuturile carierei lui Bob Dylan vor fi adaptate în pelicula "A Complete Unknown", regizată de James Mangold, cu Timothée Chalamet în rolul principal. Te invităm să afli mai multe detalii și să vezi o mostră de pe platourile de filmare.

Publicat

pe

Timothée Chalamet în interviul pentru TIME
Timothée Chalamet în interviul pentru TIME │ FOTO: YouTube / TIME

Producția pentru "A Complete Unknown", un film biografic despre Bob Dylan, este în plină desfășurare. Mai mult, câteva fotografii de pe platourile de filmare au apărut online, iar publicul poate gusta puțin din rolul pe care Chalamet îl pregătește.

În imaginea de la filmări, pare o zi cu ninsoare la New York pentru tânărul Bob Dylan. Timothée poartă un fular gros, jachetă, mânuși, o șapcă și, nu în ultimul rând, o chitară.

"A Complete Unknown" va urmări debutul lui Dylan pe scena muzicii folk din New York în anii 1960, după ce cântărețul s-a mutat din Minnesota în metropola americană.

"Este un fel de piesă de colecție acest moment în timp, începutul anilor "60 în New York, iar acest copil de 17 ani, cu 16 dolari în buzunar, face autostopul spre New York pentru a-l întâlni pe Woody Guthrie, care se află în spital, pe patul de moarte. Îi cântă lui Woody o melodie pe care a scris-o pentru el și se împrietenește cu Pete Seeger, care este ca un fiu pentru Woody, iar Pete îi organizează concerte în cluburile locale și acolo o întâlnește pe Joan Baez și alți oameni care fac parte din această lume", a declarat regizorul James Mangold.

Alături de Chalamet, distribuția pentru "A Complete Unknown" îi include pe Elle Fanning ca Sylvie Russo, Monica Barbaro ca Joan Baez, Nick Offerman ca Alan Lomax și Boyd Holbrook ca Johnny Cash. Edward Norton va fi Pete Seeger, rol gândit inițial pentru Benedict Cumberbatch, dar schimbat din cauza unor conflicte de program.

Timothée Chalamet este unul dintre cei mai de succes actori ai generației sale. "Wonka" și "Dune 2" sunt cele mai recente producții în care tânărul de 28 de ani joacă rolul principal.

Citește în continuare

Trending