Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Dolly Parton lansează un album rock - TRACKLIST

Dolly Parton va lansa anul acesta un album cu muzică rock, pentru a celebra apartenența la panteonul Rock and Roll Hall of Fame, obținută anul trecut. Găsești în articol mai multe detalii despre material.

Publicat

pe

Dolly Parton - Rockstar
Dolly Parton - Rockstar │ FOTO: Dolly Parton www.facebook.com

La introducerea în Rock and Roll Hall of Fame de anul trecut, Dolly Parton și-a anunțat intenția de a înregistra un album rock. "Dacă voi fi în Rock and Roll Hall of Fame, va trebui să câștig acest statut", a spus ea atunci.

Parton și-a petrecut ultimul an respectând această promisiune, recrutând unele dintre cele mai mari nume din muzică pentru a i se alătura în înregistrarea unui album de piese originale și cover-uri rock'n'roll. Rezultatul final, intitulat "Rockstar," va fi lansat pe 17 noiembrie prin intermediul propriei case de discuri - Butterfly Records, împreună cu Big Machine Label Group.

"Sunt atât de încântată să prezint în sfârșit primul meu album rock'n'roll, <<Rockstar>>! Sunt foarte onorată și privilegiată că am lucrat cu unii dintre cei mai mari cântăreți și muzicieni ai tuturor timpurilor. A fost o bucurie peste măsură să fiu capabilă să cânt toate melodiile emblematice de pe întregul album. Sper ca toată lumea să se bucure de album la fel de mult pe cât mi-a plăcut mie să-l creez", a declarat Dolly Parton.

"Rockstar" conține nouă melodii originale, inclusiv o colaborare cu Stevie Nicks numită "What Has Rock And Roll Ever Done For You", "I Dreamed About Elvis" cu Ronnie McDowell și "Rockstar", alături de Richie Sambora. Printre cover-urile notabile, Sting o acompaniază pe Dolly Parton în "Every Breath You Take" de la Police, P!NK și Brandi Carlile participă la o interpretare a piesei "(I Can’t Get No) Satisfaction" de la The Rolling Stones, Miley Cyrus cântă alături de Parton "Wrecking Ball”, iar Debbie Harry apare pe "Heart Of Glass".

"Rockstar" se încheie cu două colaborări imense: Paul McCartney și Ringo Starr, împreună cu Peter Frampton și Mick Fleetwood, se alătură lui Parton pentru un cover al piesei "Let It Be". De asemenea, există un cover al cântecului "Free Bird" cu membrii Lynyrd Skynyrd - Gary Rossington (care a murit în martie) și Artimus Pyle, împreună cu vocea postumă a lui Ronnie Van Zandt.

TRACKLIST "Rockstar":

  1. Rockstar (feat. Richie Sambora)
  2. World on Fire
  3. Every Breath You Take(feat. Sting)
  4. Open Arms (feat. Steve Perry)
  5. Magic Man (feat. Ann Wilson & Howard Leese)
  6. Long As I Can See the Light (feat. John Fogerty)
  7. Either Or (feat. Kid Rock)
  8. I Want You Back (feat. Steven Tyler & Warren Haynes)
  9. What Has Rock and Roll Ever Done for You" (feat. Stevie Nicks & Waddy Wachtel)
  10. Purple Rain
  11. Baby, I Love Your Way (feat. Peter Frampton)
  12. I Hate Myself for Loving You (feat. Joan Jett & The Blackhearts)
  13. Night Moves (feat. Chris Stapleton)
  14. Wrecking Ball (feat. Miley Cyrus)
  15. (I Can’t Get No) Satisfaction (feat. P!nk & Brandi Carlile)
  16. Keep on Loving You (feat. Kevin Cronin)
  17. Heart of Glass (feat. Debbie Harry)
  18. Don’t Let the Sun Go Down on Me (feat. Elton John)
  19. Tried to Rock and Roll Me (feat. Melissa Etheridge)
  20. Stairway to Heaven (feat. Lizzo & Sasha Flute)
  21. We Are the Champions
  22. Bygones (feat. Rob Halford și Nikki Sixx & John 5)
  23. My Blue Tears (feat. Simon Le Bon)
  24. What’s Up? (feat. Linda Perry)
  25. You’re No Good (feat. Emmylou Harris & Sheryl Crow)
  26. Heartbreaker (feat. Pat Benatar & Neil Giraldo)
  27. Bittersweet (feat. Michael McDonald)
  28. I Dreamed About Elvis (feat. Ronnie McDowell & The Jordanaires)
  29. Let It Be (feat. Paul McCartney & Ringo Starr alături de Peter Frampton & Mick Fleetwood)
  30. Free Bird (feat. Ronnie Van Zant, Gary Rossington, Artimus Pyle and The Artimus Pyle Band)

Lansări de carte

Dolly Parton lansează o carte de bucate

Dolly Parton și-a unit forțele cu sora sa, Rachel Parton George, pentru a scrie o carte cu rețetele lor preferate. Te invităm să citești mai multe despre acest proiect.

Publicat

pe

Dolly Parton în videoclipul piesei "We Are The Champions"
Dolly Parton în videoclipul piesei "We Are The Champions" │ FOTO: captură YouTube

Dolly Parton este pregătită să le servească fanilor mai mult decât muzică. Artista și sora sa au scris o carte de bucate intitulată "Good Lookin' Cookin", ce va fi disponibilă pentru achiziționare din 17 septembrie. Amazon, Walmart și Barnes & Noble au deschis deja secțiunea de precomandă pentru "Good Lookin' Cookin".

Surorile Parton își dezvăluie rețetele preferate, inclusiv mâncăruri tradiționale de Ziua Recunoștinței, aperitive și chiar felul de mâncare special pe care Rachel i-l gătește lui Dolly în fiecare an, de ziua ei.

De la rețete la sfaturi de găzduire, surorile Parton au umplut paginile cărții "Good Lookin' Cookin" cu orice rețetă de care ai putea avea nevoie pentru a crea o masă delicioasă pentru prieteni și familie. 80 de rețete apetisante, fotografii care vor accelera apetitul sau informații "din culise", cum este, de exemplu, condimentul care se găsește aproape întotdeauna pe masă la familia Parton sunt doar câteva dintre elementele care te vor face să ai pe raftul din bibliotecă "Good Lookin' Cookin".

Anul trecut, Dolly Parton a lansat un album cu muzică rock, pentru a celebra apartenența la panteonul Rock and Roll Hall of Fame. "Rockstar" conține nouă melodii originale, inclusiv o colaborare cu Stevie Nicks numită "What Has Rock And Roll Ever Done For You", "I Dreamed About Elvis" cu Ronnie McDowell și "Rockstar", alături de Richie Sambora, dar și cover-uri.

Citește în continuare

Trending