Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Alessandro a lansat "Atât de sus", piesa sa de debut - AUDIO

Alessandro, un cântăreț promițător din noua generație, a lansat piesa sa de debut, intitulată "Atât de sus". Melodia a fost compusă de Marius Moga și este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Alessandro
Alessandro │ FOTO: Universal Music

"Atât de sus" este o piesă ce emană putere și sensibilitate, în același timp. Vocea lui Alessandro Mucea se împletește perfect cu versurile profunde, creând o experiență sonoră ce rămâne adânc în sufletul ascultătorilor. Piesa explorează teme universale, cum ar fi iubirea, dorul și depășirea obstacolelor, oferind o poveste emoționantă despre lupta pentru realizarea visurilor.

Compoziția piesei a fost realizată de Marius Moga, Bogdan Alexandru Samoilenco si Mihai Dumitrescu, iar rezultatul este o melodie plină de emoție.

Colaborarea dintre Alessandro și Marius Moga a început odată cu participarea lui Alessandro la concursul SuperStar România. Marius Moga, cunoscut pentru abilitatea sa de a crea hituri, a reușit să ofere piesei "Atât de sus" o notă distinctă și memorabilă.

Alessandro Mucea este un tânăr artist cu o voce excepțională și un stil muzical original. Talentul său a fost recunoscut prin câștigarea emisiunii SuperStar România, iar lansarea piesei "Atât de sus" marchează începutul unei cariere promițătoare în industria muzicală românească.

AUDIO: Alessandro - Atât de sus

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Alessandro a lansat cea de-a treia melodie din carieră - "Pieptul meu urlă"

Alessandro, un artist român plin de talent și pasiune pentru muzică, a lansat piesa "Pieptul meu urlă". Melodia explorează sentimentele intense ale iubirii și este disponibilă pentru ascultat în articol.

Publicat

pe

Alessandro
Alessandro │ FOTO: Universal Music

"Pieptul meu urlă" este o piesă compusă de Liviu Teodorescu și interpretată de Alessandro Mucea. Melodia captivantă și versurile puternice reflectă vulnerabilitatea și pasiunea din inima artistului. Cu un sound ce combină elemente pop, vocea sa puternică și expresivă transmite emoții profunde, captivând audiența și conectându-se cu fiecare ascultător.

"Sunt extrem de emoționat să lansez această melodie, <<Pieptul meu urlă>>. Este un moment important pentru mine, deoarece reprezintă, alături de primele două melodii lansate, debutul meu în industria muzicală și expresia unei pasiuni pe care o am de mulți ani. Sper ca această piesă să ajungă la inimile oamenilor și să le ofere un sentiment de identificare și emoție", a declarat Alessandro.

Cu un talent incontestabil și o pasiune arzătoare pentru muzică, Alessandro Mucea promite să aducă un nou suflu în industria muzicală românească și să cucerească inimile ascultătorilor cu sunetul său autentic și versurile sale emoționante. Talentul său a fost recunoscut prin câștigarea emisiunii concurs "Superstar România".

AUDIO: Alessandro - Pieptul meu urlă

Citește în continuare

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Trending