Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Un actor din "Stranger Things" este cea de-a doua gazdă Comic Con 2023

Clayton Johnson, cunoscut pentru portretizarea lui Andy, unul dintre elevii liceului Hawkins din al patrulea sezon "Stranger Things", vine la Comic Con pentru a se întâlni cu fanii, dar și pentru a modera o parte din panel-urile de Q&A cu ceilalți actori invitați.

Publicat

pe

Clayton Johnson în "Stranger Things"
Clayton Johnson în "Stranger Things" │ FOTO: Comic Con

Clayton Johnson va face echipă cu Toby Sebastian, cunoscut pentru rolul lui Trystane Martell din "Game of Thrones" și împreună vor fi gazdele panel-urilor de la Comic Con, ce va avea loc în perioada 19-21 mai la Romexpo.

Clayton Johnson este un tânăr actor care și-a făcut debutul în 2018 în rolul lui Dolph din seria Nickelodeon, "I Am Frankie". După ce s-a alăturat distribuției "Stranger Things", Clayton a continuat să fie căutat pentru diverse roluri în producții precum "Echoes", "Wildflower" sau "My Best Friend's Exorcism".

Așadar, cele două gazde, Clayton Johnson și Toby Sebastian, se alătură lineup-ului de actori invitați din care mai fac parte Eugene Simon (Game of Thrones, House of Anubis), Stefan Kapičić (Deadpool), Dan Fogler (Fantastic Beasts), Alexander Calvert (Supernatural), Dylan Sprayberry (Man of Steel, Teen Wolf) și  Tony Amendola (The Mask of Zorro, Stargate SG-1, Once Upon A Time).

Anul acesta se aniversează 10 ani de la debutul Comic Con, motiv pentru care evenimentul din luna mai este doar primul dintr-o serie întreagă pe care o pregătesc organizatorii pentru 2023. De-a lungul timpului, fanii s-au putut întâlni cu actori de la Hollywood în cadrul panel-urilor sau sesiunilor de fotografii și autografe, au putut testa cele mai noi jocuri video și au putut participa la competiții, și-au completat colecțiile de produse inspirate din pop culture de la sutele de expozanți invitați și s-au bucurat de numeroase exclusivități și premiere de la cinematografie la gaming sau benzi desenate.

Bilete Comic Con 2023 la Romexpo

Abonamentele și bilete pe zi au prețuri cuprinse între 55 și 180 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 19 mai 2023

East European Comic Con 2023

Loc
Romexpo
Comentează

Trending