Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Zendaya a cântat alături de Labrinth la Coachella 2023 - VIDEO

Zendaya a urcat pe scenă alături de Labrinth, în prima ei reprezentație live în aproximativ opt ani. Evenimentul a avut loc pe 22 aprilie, la festivalul Coachella.

Publicat

pe

Zendaya în "Euphoria"
Zendaya în "Euphoria" │ FOTO: captură YouTube / HBO

Artiștii au interpretat "I’m Tired" și "All for Us", melodii extrase de pe coloana sonoră a serialului "Euphoria", a cărui protagonistă este Zendaya.

Zendaya a lansat primul album din carieră în 2013, însă a ales să se concentreze pe actorie. "M-am îndepărtat de muzică cu ceva timp în urmă, din mai multe motive, dar încă o iubesc cu adevărat", a declarat actrița. Recent, ea a colaborat cu Labrinth pentru mai multe melodii de pe soundtrack-ul serialului "Euphoria", inclusiv "All for Us", care a câștigat un Premiu Emmy la categoria "Outstanding Original Music and Lyrics".

"Euphoria" va reveni pe HBO cu cel de-al treilea sezon, momentan fără o dată lansare confirmată. Serialul, inspirat din miniseria israeliană cu același nume de Ron Leshem și Daphna Levin, este creat, scris, regizat și produs executiv de Sam Levinson. Seria o urmărește pe Rue (Zendaya), o adolescentă în vârstă de 17 ani, dependentă de droguri, care trebuie să "supraviețuiască" vieții de liceu. Printre subiectele abordate se numără anxietatea, nesiguranța cu care se pot confrunta adolescenții, primele experiențe amoroase sau dependența de substanțe.

VIDEO: Zendaya și Labrinth la Coachella 2023:

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Zendaya este prinsă într-un triunghi amoros în filmul "Challengers" - TRAILER

Zendaya devine o jucătoare de tenis în filmul "Challengers", regizat de Luca Guadagnino. Pelicula ajunge în cinematografe pe 15 septembrie. Detalii și trailer în articol.

Publicat

pe

Trailer "Challengers"
Trailer "Challengers" │ FOTO: captură YouTube / MGM

"Challengers" spune povestea a trei jucători de tenis care s-au cunoscut în adolescență, în timp ce concurau într-un turneu de Grand Slam. Trailerul proaspăt lansat o prezintă pe Zendaya drept Tashi Duncan, o vedetă a tenisului a cărei carieră s-a oprit după o accidentare gravă.

În perioada cea mai prolifică a carierei sale, Tashi s-a aventurat într-un triunghi amoros cu doi jucători de tenis, Art (Mike Faist) și Patrick (Josh O'Connor). Protagonista îi sărută pe fiecare dintre băieți într-o cameră de hotel, totul pe fundalul muzical al piesei "S&M" (Rihanna).

Trailerul prezintă imagini din trecutul personajelor și al aventurilor amoroase de atunci, dar și secvențe din prezent. Tashi și Art sunt căsătoriți, iar acesta din urmă este nevoit să joace împotriva rivalului său, Patrick, la turneul de tenis Challengers. Seducție, trădare, tragedie și, desigur, o mulțime de meciuri de tenis cu mize mari sunt doar câteva elemente promise de viitoarea peliculă semnată Luca Guadagnino.

Regizorul a declarat pentru Variety că Zendaya s-a pregătit intens pentru rol. Actrița s-a antrenat timp de trei luni cu fostul jucător de tenis Brad Gilbert. Pe lângă antrenamentul cu Zendaya, Gilbert a fost și consultant pentru film. Echipa din spatele camerelor a fost completată de scenaristul Justin Kuritzkes și colaboratorii Trent Reznor și Atticus Ross, care au compus coloana sonoră a filmului.

TRAILER "Challengers":

Citește în continuare

Muzică și film

"Dune: Part Two" a dezvăluit primul trailer oficial - VIDEO

Povestea SF "Dune" se bucură de o continuare mult așteptată de fani, ce beneficiază de un trailer oficial. Pelicula va avea premiera în cinematografe pe 3 noiembrie. Detalii și video în articol.

Publicat

pe

Trailer "Dune: Part Two"
Trailer "Dune: Part Two" │ FOTO: captură YouTube / Warner Bros. Pictures

Timothée Chalamet și Zendaya își vor relua rolurile ca Paul Atreides și Chani din primul film "Dune", regizat de Denis Villeneuve. Atunci, Atreides s-a aventurat în Arrakis, cea mai periculoasă și mai nisipoasă planetă din univers, pentru a asigura viitorul familiei și omenirii, pe măsură ce forțele malefice s-au angajat într-un conflict dramatic. Pelicula, bazată pe romanul lui Frank Herbert, a fost nominalizată la 10 premii Oscar și a câștigat șase.

Reluând de unde s-a oprit filmul din 2021, cea de-a doua parte se concentrează pe Paul Atreides în timp ce învață mai multe despre oamenii și creaturile din Arrakis, în special despre viermi. Protagonistul face echipă cu Chani pentru a se răzbuna pe cei care i-au distrus familia, jonglând cu dragostea și cu soarta universului. Trailerul îl arată pe Paul călare pe un vierme masiv de nisip în deșerturile din Arrakis, în timp ce Chani îl încurajează.

Mai mult, clipul prezintă noi personaje, printre care împăratul Padishah Shaddam Corrino IV (Christopher Walken), Prințesa Irulan (Florence Pugh), Feyd Rautha Harkonnen (Austin Butler). Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Léa Seydoux, Stephen McKinley Henderson, Charlotte Rampling și Javier Bardem completează distribuția "Dune: Part Two".

În ceea ce privește coloana sonoră, compozitorul Hans Zimmer se alătură din nou echipei. Munca sa a dat rezultate remarcabile în primul film, primind o nominalizare la Premiile Grammy în 2022 la categoria "Best Score Soundtrack for Visual Media".

TRAILER "Dune: Part Two"

Citește în continuare

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Trending