Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Zendaya a cântat alături de Labrinth la Coachella 2023 - VIDEO

Zendaya a urcat pe scenă alături de Labrinth, în prima ei reprezentație live în aproximativ opt ani. Evenimentul a avut loc pe 22 aprilie, la festivalul Coachella.

Publicat

pe

Zendaya în "Euphoria"
Zendaya în "Euphoria" │ FOTO: captură YouTube / HBO

Artiștii au interpretat "I’m Tired" și "All for Us", melodii extrase de pe coloana sonoră a serialului "Euphoria", a cărui protagonistă este Zendaya.

Zendaya a lansat primul album din carieră în 2013, însă a ales să se concentreze pe actorie. "M-am îndepărtat de muzică cu ceva timp în urmă, din mai multe motive, dar încă o iubesc cu adevărat", a declarat actrița. Recent, ea a colaborat cu Labrinth pentru mai multe melodii de pe soundtrack-ul serialului "Euphoria", inclusiv "All for Us", care a câștigat un Premiu Emmy la categoria "Outstanding Original Music and Lyrics".

"Euphoria" va reveni pe HBO cu cel de-al treilea sezon, momentan fără o dată lansare confirmată. Serialul, inspirat din miniseria israeliană cu același nume de Ron Leshem și Daphna Levin, este creat, scris, regizat și produs executiv de Sam Levinson. Seria o urmărește pe Rue (Zendaya), o adolescentă în vârstă de 17 ani, dependentă de droguri, care trebuie să "supraviețuiască" vieții de liceu. Printre subiectele abordate se numără anxietatea, nesiguranța cu care se pot confrunta adolescenții, primele experiențe amoroase sau dependența de substanțe.

VIDEO: Zendaya și Labrinth la Coachella 2023:

Muzică și film

"Challengers" o aduce pe Zendaya pe marile ecrane din 26 aprilie

Zendaya revine pe marile ecrane cu un rol ambițios și fără precedent din 26 aprilie, în filmul "Challengers". Iubirea îi va prinde în capcana jocului și pe actorii Mike Faist și Josh O’Connor. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Trailer "Challengers"
Trailer "Challengers" │ FOTO: captură YouTube / MGM

O producție de la Warner Bros. Pictures, filmul este distribuit de Vertical Entertainment în cinematografele din România începând din 26 aprilie 2024, ia biletele s-au pus deja în vânzare.

"Challengers", regizat de vizionarul Luca Guadagnino, o prezintă pe Zendaya în rolul lui Tashi Duncan, un fost copil-minune al tenisului devenit antrenor și o forță a naturii care uimește atât pe teren, cât și în afara lui. Căsătorită cu un campion aflat într-o serie de înfrângeri (Mike Faist), strategia lui Tashi pentru răscumpărarea soțului ei ia o turnură surprinzătoare când acesta trebuie să se confrunte cu Patrick (Josh O'Connor) - cel mai bun prieten și fostul ei iubit. Pe măsură ce trecutul și prezentul se ciocnesc, tensiunile cresc, iar Tashi trebuie să aleagă ce o va costa acest câștig.

Guadagnino, nominalizat la Oscar și BAFTA ("Call Me By Your Name", "I Am Love"), regizează după un scenariu de Justin Kuritzkes. Filmul este produs de Amy Pascal, Guadagnino, Zendaya și Rachel O’Connor, Bernard Bellew fiind producător executiv.

Despre noul său rol, Zendaya povestește:

"Filmul a marcat trecerea potrivită pentru mine către un rol mai matur. Mi-a fost teamă de acest pas, ceea ce cred că e un semn bun. M-am întrebat dacă pot să fac față și aveam de ales între a refuza și a rămâne în zona de confort sau a-mi asuma riscul."

Echipa de creație a lui Guadagnino include directorul de fotografie Sayonbhu Mukdeeprom, designerul de producție Merissa Lombardo și editorul Marco Costa, precum și designerul de costume Jonathan Anderson. Partitura filmului este semnată de câștigătorii Premiilor Oscar, Globurile de Aur și BAFTA, Trent Reznor și Atticus Ross ("Soul", "The Social Network", "Bones and All").

Citește în continuare

Trending