Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Un actor din Game of Thrones va fi gazda Comic Con 2023

Toby Sebastian, actor cunoscut pentru rolul lui Trystane Martell din serialul "Game of Thrones", vine la Comic Con, cel mai mare eveniment dedicat iubitorilor de filme, seriale, jocuri video, benzi desenate, cosplay, ce va avea loc în perioada 19-21 mai la Romexpo.

Publicat

pe

Toby Sebastian în "Game of Thrones"
Toby Sebastian în "Game of Thrones" │ FOTO: Comic Con

Toby nu va fi un simplu invitat, ci va fi chiar gazda East European Comic Con, moderând sesiunile de Q&A cu ceilalți invitați alături de un alt actor, din distribuția "Stranger Things", care urmează să fie și el anunțat în următoarele zile. Desigur, fanii vor avea și șansa de a se fotografia, de a lua autograf de la Toby. Nu este o noutate că diferiți actori să fie gazdă a scenei Comic Con, în trecut talentata actriță Maria Muller traversa oceanul pentru a fi prezentă la eveniment, iar actorul Staz Nair a găzduit ediția din 2019.

Toby Sebastian și-a făcut debutul în lumea showbiz-ului ca artist interpret și compozitor în cadrul unei emisiuni de talente. Din 2012, a început cariera sa ca actor, pentru ca în 2015 să fie distribuit în rolul lui Trystane Martell, cel mai tânăr dintre copiii lui Doran Martell, sortit să fie căsătorit, ca parte a unei alianțe politice, cu fiica lui Cercei Lannister, Myrcella Baratheon. De asemenea, Toby este fratele actriței Florence Pugh care a preluat ștafeta de la Scarlett Johansson pentru rolul de Black Widow, iar recent au lansat o piesă împreună.

Toby Sebastian l-a jucat, de asemenea, și pe Andrea Bocelli în filmul biografic "The Music of Silence", alături de Antonio Banderas. Mai mult, a apărut și într-un film, "Trading Point", lansat în 2017, avându-i drept colegi de distribuție pe John Travolta și Shania Twain.

Invitați Comic Con 2023:

Toby Sebastian se alătură lui Stefan Kapičić (Deadpool), Dan Fogler (Fastastic Beasts), Alexander Calvert (Supernatural), Dylan Sprayberry (Man of Steel, Teen Wolf) și Tony Amendola (The Mask of Zorro, Stargate SG-1, Once Upon A Time).

Cel mai mare eveniment dedicat pasionaţilor de filme, seriale, jocuri, benzi desenate și cosplay din centrul și estul Europei, Comic Con, va avea loc la București între 19 şi 21 mai la Romexpo. Anul acesta se aniversează 10 ani de la debutul Comic Con, motiv pentru care evenimentul din luna mai este doar primul dintr-o serie întreagă pe care o pregătesc organizatorii pentru 2023.

Bilete Comic Con 2023:

Abonamentele și bilete pe zi au prețuri cuprinse între 50 și 170 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 19 mai 2023

East European Comic Con 2023

Loc
Romexpo

Trending