Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Jodie Foster investighează o crimă în Alaska în trailerul "True Detective" 4 - VIDEO

A fost lansat primul trailer al celui de-al patrulea sezon "True Detective". Intitulată "Night Country", seria o are ca protagonistă pe Jodie Foster în rolul detectivului Liz Danvers. Te invităm să afli mai multe detalii și să urmărești clipul video.

Publicat

pe

Jodie Foster în trailerul "True Detective: Night Country"
Jodie Foster în trailerul "True Detective: Night Country" │ FOTO: captură YouTube / HBO Max

Warner Bros. Discovery a lansat primul trailer pentru "True Detective: Night Country" la marele eveniment prin care s-a anunțat Max, noul serviciu de streaming care unește HBO Max și Discovery+.

Actrițele Jodie Foster și Kali Reis devin liderii unei investigații a poliției, în cea mai nouă parte a seriei "True Detective", creată de Nic Pizzolatto. Conform rezumatului oficial, când se lasă noaptea lungă de iarnă în Ennis, Alaska, opt bărbați care lucrează la Stația de cercetare arctică Tsalal dispar fără urmă. Pentru a rezolva cazul, detectivii Liz Danvers (Foster) și Evangeline Navarro (Reis) trebuie să se confrunte cu întunericul pe care îl poartă în ele însele și să sape în adevărurile bântuite care zac îngropate sub gheața eternă.

Acțiunea prezentată în trailer se desfășoară într-o Alaska rece, fără soare, locul perfect de a conserva un cadavru. Detectivii izolează locul crimei, unde se pare că cei opt bărbați dispăruți și-au lăsat bocancii și au plecat desculți prin zăpadă. Temperaturile scăzute nu reușesc să-i "răcorească" pe detectivii acizi, iar tensiunile dintre cele două protagoniste ajung la cote maxime. Mai mult, în timpul investigației, organele de poliție se confruntă cu o mulțime de cadavre înghețate, gheață care se sparge și simboluri misterioase.

Distribuția celui de-al patrulea sezon "True Detective" îi mai include pe Fiona Shaw, Finn Bennett, Isabella Star Lablanc, Aka Niviâna, Anna Lambe, Joel D. Montgrand, Christopher Eccleston și John Hawkes. Issa López servește ca showrunner, scenarist, producător executiv și regizează toate episoadele.

Primul sezon "True Detective" i-a avut în rolurile principale pe Matthew McConaughey și Woody Harrelson. Cel de-al doilea sezon a fost lansat în 2015, cu Taylor Kitsch, Rachel McAdams și Vince Vaughn ca protagoniști. Cel de-al treilea sezon a fost lansat în 2019, cu Mahershala Ali cap de afiș.

TRAILER "True Detective: Night Country":

Comentează

Trending