Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Urmărește primele secvențe din cel de-al treilea sezon "The Witcher" - TEASER

Netflix a lansat primul teaser oficial pentru cel de-al treilea sezon "The Witcher", o ultimă privire asupra lui Henry Cavill ca Geralt of Rivia, înainte ca Liam Hemsworth să preia rolul din sezonul următor. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Teaser "The Witcher" 3
Teaser "The Witcher" 3 │ FOTO: captură YouTube / Netflix

Cel de-al treilea sezon "The Witcher" va fi lansat în două părți. Prima tranșă, formată din cinci episoade, va debuta pe 29 iunie, iar cea de-a doua, compusă din trei episoade, va apărea pe 27 iulie. Teaserul proaspăt lansat arată că povestea va lua o întorsătură înfiorătoare. Geralt ia o înghițitură dintr-un lichid care îi transformă ochii în ceva ce pare demonic. "Acum, pentru prima dată, înțeleg frica adevărată", spune el pe un ton grav.

Potrivit rezumatului oficial, în timp ce monarhii, magii și fiarele Continentului concurează pentru a o captura, Geralt o ascunde pe Ciri din Cintra, hotărât să-și protejeze familia recent reunită împotriva celor care amenință că o vor distruge. Încredințată cu pregătirea magică a lui Ciri, Yennefer îi conduce la fortăreața Aretuza, unde speră să descopere mai multe despre puterile neexplorate ale fetei; în schimb, ei descoperă că au ajuns pe un câmp de luptă al corupției politice, magiei negre și trădării. Protagoniștii se văd nevoiți să facă o serie de alegeri: să riposteze și să pună totul în joc sau să se piardă unul pe celălalt pentru totdeauna.

"The Witcher" a fost creat de Lauren Schmidt Hissrich ca o adaptare pentru televiziune a seriei de romane a lui Andrzej Sapkowski. Serialul îi are în rolurile principale pe Henry Cavill ca Geralt of Rivia, Freya Allen ca prințesa Ciri și pe Anya Chalotra în pielea lui Yennefer of Vengerberg. Actorii Joey Batey, Mimi Ndiweni, Eamon Farren, MyAnna Buring, Wilson Mbomio și Tom Canton urmează să revină în sezonul trei.

La sfârșitul anului trecut, Henry Cavill a anunțat că renunță la "The Witcher", dar că va relua rolul lui Superman într-un viitor film Warner Bros., interpretând personajul pentru prima dată după "Justice League" din 2017. Se pare că socotelile de acasă nu s-au potrivit cu cele din târg deoarece scenariștii și creatorii viitorului film au altă viziune. James Gunn, șeful studioului DC, vrea să lanseze un film care se concentrează pe o versiune mai tânără a lui Superman.

TEASER "The Witcher" sezonul 3

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Sezonul 3 The Witcher este acum disponibil pe Netflix

A venit acum momentul să îi spunem "adio" lui Henry Cavill în postura de Geralt, deoarece tocmai a debutat sezonul 3 al producţiei Netflix "The Witcher". Ce e drept e doar prima parte a sezonului 3, mai bine zis primele 5 episoade.

Publicat

pe

Teaser "The Witcher" 3
Teaser "The Witcher" 3 │ FOTO: captură YouTube / Netflix

Nu e singura producţie Netflix "The Witcher", existând şi filmul de animaţie "The Witcher: Nightmare of the Wolf", lansat pe 23 august 2021. O mini serie prequel, "The Witcher: Blood Origin" a debutat de asemenea de Crăciun în 2022. Acum primim sezonul 3 al serialului, care o vede pe Ciri primind mai mult timp pe ecran şi evoluând în putere.

Elfii încearcă să o recupereze pe tânăra prinţesă din Cintra, care e legată prin destin de Geralt. Toată acţiunea e centrată în jurul lui Ciri, iar jumătate din personaje încearcă să o găsească şi altă jumătate să o protejeze. Geralt şi Yennefer îşi continuă chimia şi jocul de "will they, won't they?", deşi relaţia lor a înflorit cu succes la un moment dat.

Nu lipseşte şi menestrelul Jaskier, care pare utilizat cam forţat ici şi colo şi a început să fie o momeală vitală în lupte şi un intrigant de succes la curtea regelui Vizimir II. Fratele său e totuşi noul "Littlefinger", dacă e să îi spunem aşa, evocându-l pe maestrul păpuşar din "Game of Thrones". Prinţul Radovid are acel aer de personaj negativ tragic, demn de un JRPG, efeminat şi căruia nu îi poţi ghici gândurile.

Avem din plin lupte cu săbii şi magii, dar şi un Dijkstra cu nişte hobby-uri şi predilecţii... neaşteptate. Şi el trage sforile din postura de maestru în spionaj şi încă nu e clar cui îi e fidel. Henry Cavill rămâne impecabil ca Geralt, cu gestica, mimica şi "mhm-urile" clasice şi se vede treaba că îi place ce face, deşi e cam ultima dată când îl vedem în acest rol din păcate. Din sezonul 4 personajul e jucat de Liam Hemsworth.

Ce e şocant la sezonul 3 cât de mult vorbesc personajele, cât de lungi sunt dialogurile. Iar relaţia dintre Geralt şi Ciri a pălit parcă în favoarea uneia mai puternice Yennefer - Ciri.

Citește în continuare

Trending