Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Colin Farrell revine ca The Penguin într-o serie spinoff "The Batman" - TEASER

Seria "The Penguin" detaliază povestea originii lui Oswald Cobblepot (Pinguinul), jucat de Colin Farrell în filmul "The Batman", lansat anul trecut. Află mai multe informații despre spinoff și urmărește teaserul.

Publicat

pe

Colin Farrell în teaserul "The Penguin"
Colin Farrell în teaserul "The Penguin" │ FOTO: captură YouTube / HBO Max

Primele imagini din "The Penguin", seria spin-off care se concentrează pe gangsterul jucat Colin Farrell în filmul de succes "The Batman", au făcut parte din prezentarea noului serviciului de streaming - Max - o combinație a serviciilor HBO Max și Discovery+.

"The Penguin", care se află în prezent în stadiul de producție, va avea opt episoade. Teaserul înglobează atmosfera întunecată și apăsătoare specifică Gotham City și prezintă scene dramatice între Oswald Cobblepot (The Penguin) și alte personaje.

"Te întrebi ce fel de viață îmi doresc? Lumea nu este construită pentru tipi ca noi; de aceea trebuie să luăm ce e al nostru. Întreci măsura o dată și te voi spinteca ca pe un pește nenorocit", sunt câteva din replicile pe care Pinguinul le spune în teaserul video.

Distribuția seriei este completată de Cristin Milioti, Michael Zegen, Clancy Brown, Rhenzy Feliz, Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo, Deirdre O’Connell, Carmen Ejogo, François Chau și David H. Holmes.

TEASER "The Penguin":

Trending