Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

"Stranger Things" revine pe Netflix și în variantă animată

Universul "Stranger Things" continuă să se dezvolte la Netflix. O serie animată ar fi în curs de dezvoltare, de producție ocupându-se chiar creatorii serialului original, frații Matt și Ross Duffer.

Publicat

pe

Poster Stranger Things sezonul 4
Poster Stranger Things sezonul 4 │ FOTO: Netflix

Momentan, nu au fost dezvăluite foarte multe detalii despre viitoare serie animată. Se cunoaște faptul că grafica va fi asemănătoare cu cea a "desenelor animate de sâmbătă dimineață". Acest termen se referă la o serie de animații care erau difuzate pe principalele canale de televiziune americană în weekend. Programele s-au bucurat de popularitate de la jumătate anilor 1960 până prin anii 2000.

Revenind la seria "Stranger Things", aceasta va fi dezvoltată de Eric Robles și Flying Bark Productions. Robles este cunoscut pentru crearea serialelor de animație "Nickelodeon Fanboy & Chum Chum" și "Glitch Techs", cel din urmă având premiera pe Netflix în 2020.

"Întotdeauna am visat la un <<Stranger Things>> animat, după desenele animate de sâmbătă dimineața pe care am crescut, iar să vedem împlinit acest vis este absolut palpitant. Nu am putea fi mai uimiți de ideile lui Eric Robles și echipei sale - scenariile și artwork-urile sunt incredibile și abia așteptăm să împărtășim mai multe cu voi! Aventura continuă…", au declarat frații Duffer, potrivit Variety.

"Stranger Things" s-a dovedit a fi un succes global și unul dintre cele mai populare seriale Netflix de la debutul din 2016. A fost reînnoit pentru un al cincilea și ultim sezon.

În trecut, Netflix a mai anunțat intenția unei serii spin-off live-action și a unei piese de teatru bazate pe "Stranger Things". Nu sunt disponibile detalii despre spinoff-ul live-action, dar frații Duffer au precizat că nu se va concentra pe personaje precum Eleven sau Steve Harrington. În ceea ce privește piesa de teatru, aceasta ar avea loc în Hawkins în 1959 și ar fi programată să debuteze în West End din Londra.

Trending