Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Selah Sue, Hooverphonic, Naaz cântă la Shine Festival Autumn Edition

Selah Sue, Hooverphonic și Naaz vor urca pe scena festivalului Shine, în cadrul unei ediții speciale de toamnă. Evenimentul va avea loc la Arenele Romane din București pe 22 septembrie 2023. Mai multe detalii și informații despre bilete găsești în articol.

Publicat

pe

Concert Selah Sue in Piata Constitutiei 2016 │ FOTO: Andrei Zidaroiu / InfoMusic.ro

Festivalul Shine revine în forță anul acesta cu cel puțin două ediții. Pentru una dintre ele, cea din toamnă, organizatorii au anunțat artiștii care vor urca pe scenă. Este vorba de Selah Sue, trupa Hooverphonic și cântăreața olandeză Naaz.

Alternând electro-soul-ul, trip-hop-ul și beaturi house, Selah Sue și-a găsit treptat identitatea muzicală încă de la cel de-al doilea material de studio, "Reason". Cel mai recent album, "Persona", confirmă evoluția muzicală a artistei, oferind și colaborări cu Tobi, Damso și Mick Jenkins.

Hooverphonic vin din Belgia și în cei peste 20 de ani de activitate au lansat 10 albume și hit-uri precum "Mad About You", "Eden" sau "2 Wicky", combinând trip hop-ul cu rockul alternativ și cu muzica electronică. Cel mai recent material discografic este "Looking For Stars", lansat în 2018.

Piesele trupei au fost incluse pe soundtrack-urile multor filme și seriale precum CSI, La Femme Nikita, I Know What You Did Last Summer, Permanent Midnight, The Interview, Stealing Beauty sau Third Watch.

Naaz este originară din Țările de Jos și a debutat în 2015. Are la activ două albume de studio - "Bits of Naaz" și "The Beautiful Struggle". Este considerată una dintre artistele cu potențial din Țările de Jos, câștigând deja două premii Edison Award, precum și două premii în cadrul Music Moves Europe Talent Awards, premii înființate de Uniunea Europeana pentru tinerii artiști.

Prețuri bilete Shine Festival Autumn Edition

Biletele pentru Shine Festival Autumn Edition se găsesc online, la prețuri pornind de la 99 lei (+taxe). Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Program și reguli de acces Selah Sue, Hooverphonic și Naaz la Arenele Romane

Selah Sue, Hooverphonic și Naaz vor susține concerte la Arenele Romane din București pe 22 septembrie 2023. Află programul evenimentului și alte informații utile pentru o experiență plăcută.

Publicat

pe

Selah Sue in concert la Analogue 2023 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Program concerte Selah Sue, Hooverphonic, Naaz

 • Open Doors - 19:00 - 19:30
 • Naaz - 19:00 - 19:30
 • Hooverphonic - 20:00 - 21:15
 • Selah Sue - 21:45 - ...

Reguli de acces

Porțile Arenelor Romane se deschid la ora 18:00, iar concertele încep la ora 19:00. După deschiderea porților, puteți sosi la orice ora doriți pentru a va vedea trupele favorite.

Pentru toate categoriile de bilete, accesul se face pe la porțile de jos din parc ale Arenelor Romane.

La intrarea în perimetrul evenimentului, toți participanții vor fi controlați în bagaje de agenții de securitate.

Este INTERZIS accesul cu:

 • sticle, conserve;
 • mâncare sau băuturi de orice fel;
 • artificii, obiecte periculoase;
 • arme, bâte, cuțite, spray-uri, lanțuri lungi, selfie stick, glow stick, obiecte ascuțite, artificii
 • substanțe interzise cf. legii 143 / 2000
 • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
 • aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);
 • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
 • animale de companie;
 • persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca si NU vor pazi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului!

Organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

Accesul copiilor

 • Copiii sub 7 ani au acces gratuit însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.
 • Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe baza de bilet și doar dacă aceștia sunt însoțiți de un adult posesor de bilet valid.
 • Organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor fără căști de protecție. Zgomotul foarte puternic poate dauna auzului celor mici.

Categorii de bilete și brățări

 • Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură data. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.
 • Părăsirea perimetrului de concert, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.
 • Posesorii de bilete la categoria Golden Circle, vor primi brățări care le va permite accesul în zona în care au bilete. Brățările trebuie păstrate la mână, exact așa cum au fost puse, pe toată durata concertului. Brățările nu sunt transmisibile și nu trebuie deteriorate pe întreaga perioadă a evenimentului. Posesorii de bilete la categoria Acces General nu vor primi brățară la acces.
 • Categoria Teren/Golden Circle - fără loc, în fața scenei. Vor primi brățări care le va permite accesul în zona în care și-au cumpărat bilet precum și în zona Acces General.
 • Categoria Acces General - fără loc, în spatele categoriei Golden Circle. Nu vor primi brățară și nu vor avea acces la categoria Golden Circle.

Prețuri bilete concerte Selah Sue, Hooverphonic, Naaz

Bilete se găsesc online, la următoarele prețuri:

 • Teren/Golden Circle (fără loc, în fața scenei) - 199 în presale 2 și 230 la intrare
 • Acces General (cu loc în arena sau fără loc in spatele categoriei Teren/Golden Circle) - 119 lei în presale 2 și 140 lei la intrare

La prețul tuturor biletelor comandate în presale se adaugă comisionul agenției de ticketing.

Citește în continuare

Trending