Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Selah Sue, Hooverphonic, Naaz cântă la Shine Festival Autumn Edition

Selah Sue, Hooverphonic și Naaz vor urca pe scena festivalului Shine, în cadrul unei ediții speciale de toamnă. Evenimentul va avea loc la Arenele Romane din București pe 22 septembrie 2023. Mai multe detalii și informații despre bilete găsești în articol.

Publicat

pe

Concert Selah Sue in Piata Constitutiei 2016 │ FOTO: Andrei Zidaroiu / InfoMusic.ro

Festivalul Shine revine în forță anul acesta cu cel puțin două ediții. Pentru una dintre ele, cea din toamnă, organizatorii au anunțat artiștii care vor urca pe scenă. Este vorba de Selah Sue, trupa Hooverphonic și cântăreața olandeză Naaz.

Alternând electro-soul-ul, trip-hop-ul și beaturi house, Selah Sue și-a găsit treptat identitatea muzicală încă de la cel de-al doilea material de studio, "Reason". Cel mai recent album, "Persona", confirmă evoluția muzicală a artistei, oferind și colaborări cu Tobi, Damso și Mick Jenkins.

Hooverphonic vin din Belgia și în cei peste 20 de ani de activitate au lansat 10 albume și hit-uri precum "Mad About You", "Eden" sau "2 Wicky", combinând trip hop-ul cu rockul alternativ și cu muzica electronică. Cel mai recent material discografic este "Looking For Stars", lansat în 2018.

Piesele trupei au fost incluse pe soundtrack-urile multor filme și seriale precum CSI, La Femme Nikita, I Know What You Did Last Summer, Permanent Midnight, The Interview, Stealing Beauty sau Third Watch.

Naaz este originară din Țările de Jos și a debutat în 2015. Are la activ două albume de studio - "Bits of Naaz" și "The Beautiful Struggle". Este considerată una dintre artistele cu potențial din Țările de Jos, câștigând deja două premii Edison Award, precum și două premii în cadrul Music Moves Europe Talent Awards, premii înființate de Uniunea Europeana pentru tinerii artiști.

Prețuri bilete Shine Festival Autumn Edition

Biletele pentru Shine Festival Autumn Edition se găsesc online, la prețuri pornind de la 99 lei (+taxe). Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Comentează

Trending