Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Rita Ora a lansat piesa "Praising You", remix la hitul Fatboy Slim

Rita Ora tocmai a lansat un remix la una dintre cele mai celebre piese din istorie, "Praise You" de la Fatboy Slim. Rezultatul se numeşte "Praising You" şi vine la pachet cu un anunţ de album nou al artistei.

Publicat

pe

Videoclip Rita Ora Praising You
Videoclip Rita Ora Praising You

Rita Ora ne oferă o versiune mai catchy şi dansabilă a hitului Fatboy Slim. Odată cu sosirea lui "Praising You" aflăm şi detalii despre noul album pregătit de Rita Ora, al treilea din cariera sa. Artista a recunoscut că a avut emoţii când i-a propus DJ-ului, pe numele său real Normal Cook să îi remixeze piesa.

Noul single vine la 25 de ani de la debutul originalului şi îl adaptează la piesele tipice de dancefloor britanic. Creatoarea lui "Shine Ya Light" a filmat şi un videoclip pentru acest remix, regizat chiar de către iubitul său, Taika Waititi. Pe Taika îl ştim drept regizor al serialului "What We Do In the Shadows", câştigător de premiu Oscar şi omul din spatele lui "Thor 3" şi "Thor 4".

Fatboy Slim însuşi apare în videoclip. Colaborarea dintre DJ şi Rita Ora s-a născut în culisele festivalului Glastonbury, în zona Naughty Corner. Pe lângă colaborare, Rita a oferit detalii despre cel de-al treilea său album, care va sosi pe 14 iulie 2023. Se numeşte "You and I" şi include credite de compoziţie pentru Rita pe fiecare piesă.

Ni s-a promis un veritabil jurnal audio al vieţii tinerei. Fiecare track va explora un moment diferit al relaţiei sale cu Taika Waititi, cu care s-a căsătorit în 2022. La început de an 2023 britanica cu origini kosovare ne-a oferit single-ul "You Only Love Me", în care s-a transformat într-o mireasă, sau mai bine zis o Bridezilla în ziua cea mare a nunţii.

În vârstă de 32 de ani, Ora este activa muzical din anul 2008 şi a devenit cunoscută în 2012, odată cu apariţia pe single-ul lui DJ Fresh "Hot Right Now". Numele său real este Rita Sahatçiu Ora.

PUBLICITATE
Comentează

Industria muzicala

Producătorul român Șerban Cazan colaborează cu Rita Ora, Fatboy Slim și Rag'n'Bone Man

Șerban Cazan, producătorul și compozitorul cu care Smiley a pornit HaHaHa Production, semnează ca reprezentant ROMDROPS producția muzicală a celei mai recente piese a cântăreței Rita Ora feat. Fatboy Slim, "Praise You". Șerban Cazan anunță și lucrul alături de Rag'n'Bone la următorul album al artistului, dar și alte proiecte importante. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Smiley, Rita Ora, Șerban Cazan
Smiley, Rita Ora, Șerban Cazan

Colaborarea cu Rita Ora, una dintre artistele cu cele mai multe piese number 1 în UK, cu zeci de premii internaționale și milioane de abonați pe canalul de YouTube, i-a adus lui Șerban Cazan pe lângă apropierea de un artist deschis, jovial și valoros și satisfacția unui rezultat muzical apreciat de Fatboy Slim, artistul a cărui piesă a lucrat-o.

"Este o bucurie enormă, după 15 ani de muncă neîntreruptă, să vezi cum toate visele noastre de a lucra la cel mai înalt nivel internațional, să înceapă să se materializeze. Experiența acumulată în toți acești ani în România constat că se traduce perfect în nevoia pieței internaționale de muzică. Evident, trăiesc, de fiecare dată, emoția următorului artist, super-star care trece pragul studioului, emoția că de cele mai multe ori, în cameră, ai parte de oameni cu un trecut muzical absolut impresionant, cu multe reușite, cu multe premii și hit-uri internaționale la activ. E foarte plăcut să vezi cum toată emoția asta a necunoscutului se transformă în puterea ta cea mai mare, probabil cel mai frumos sentiment trăit vreodată de mine în legatura cu muzica. Am constatat că indiferent de piață, de nivel, de succes, și artiștii străini trec prin aceleași struggle-uri ca artiștii noștri, aceleași emoții, aceleași frici, aceleași bucurii. Mă simt binecuvântat că am ocazia să lucrez cu nume imense din industria muzicală internațională. Vă anunț în exclusivitate un proiect la care am lucrat foarte intens în ultima perioadă în Londra, viitorul album al lui Rag'n'Bone Man. A fost un an intens, plin de întâlniri, experiențe, sesiuni de creație la care până nu demult nici măcar nu îmi permiteam să visez. Aș putea aminti aici de exemplu: Anne - Marie, Tom Walker sau Ella Henderson. Stați pe aproape ... vin una câte una", a declarat Șerban Cazan.

2023 va fi plin de lansări importante pentru ROMDROPS. După inedita colaborare între James Carter, Ofenbach și James Blunt - "Can't forget you" - piesa co-produsă de Șerban Cazan și co-scrisă de Vladimir Chopsticks, tot artist, compozitor și producător HaHaHa Production și deja menționata "Praising you", echipa ROMDROPS anunță un an plin de muzică la cel mai înalt nivel.

ROMDROPS este o companie de publishing și producție muzicală, înființată în 2021, menită să deschidă oportunități globale grandioase pentru artiștii, producătorii și scriitorii români, în urma unei tabere internaționale de creație organizate de Smiley și HaHaHa Production în Transilvania. HaHaHa Production, publisher de succes și unul dintre cele mai creative și titrate labeluri independente din România, Milk&Honey, una dintre cele mai puternice firme de management muzical din lume, Oak Felder, câștigător al premiului Grammy, considerat a fi unul dintre cei mai prolifici producători muzicali ai ultimilor ani au înființat ROMDROPS, care activează pe piața muzicală din întreaga lume, colaborează cu TOP 40 cei mai cunoscuți artiști ai lumii, lucrează pentru proiecte din topurile americane, britanice și din toate țările care contează și care generează hituri.

"Este un moment la care am visat încă de când am înființat HaHaHa Production. Eu am știut că o întâlnire cu echipa noastră o să fie o revelație pentru muzica mare, pentru că aici sunt oameni extrem de talentați care au toate datele să cucerească lumea și am așteptat și lucrat continuu la momentul când să și demonstrăm asta. Iata ca acel moment a venit și este doar începutul", a spus Smiley.

Citește în continuare

Trending