Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Rita Ora a lansat piesa "Praising You", remix la hitul Fatboy Slim

Rita Ora tocmai a lansat un remix la una dintre cele mai celebre piese din istorie, "Praise You" de la Fatboy Slim. Rezultatul se numeşte "Praising You" şi vine la pachet cu un anunţ de album nou al artistei.

Publicat

pe

Videoclip Rita Ora Praising You
Videoclip Rita Ora Praising You

Rita Ora ne oferă o versiune mai catchy şi dansabilă a hitului Fatboy Slim. Odată cu sosirea lui "Praising You" aflăm şi detalii despre noul album pregătit de Rita Ora, al treilea din cariera sa. Artista a recunoscut că a avut emoţii când i-a propus DJ-ului, pe numele său real Normal Cook să îi remixeze piesa.

Noul single vine la 25 de ani de la debutul originalului şi îl adaptează la piesele tipice de dancefloor britanic. Creatoarea lui "Shine Ya Light" a filmat şi un videoclip pentru acest remix, regizat chiar de către iubitul său, Taika Waititi. Pe Taika îl ştim drept regizor al serialului "What We Do In the Shadows", câştigător de premiu Oscar şi omul din spatele lui "Thor 3" şi "Thor 4".

Fatboy Slim însuşi apare în videoclip. Colaborarea dintre DJ şi Rita Ora s-a născut în culisele festivalului Glastonbury, în zona Naughty Corner. Pe lângă colaborare, Rita a oferit detalii despre cel de-al treilea său album, care va sosi pe 14 iulie 2023. Se numeşte "You and I" şi include credite de compoziţie pentru Rita pe fiecare piesă.

Ni s-a promis un veritabil jurnal audio al vieţii tinerei. Fiecare track va explora un moment diferit al relaţiei sale cu Taika Waititi, cu care s-a căsătorit în 2022. La început de an 2023 britanica cu origini kosovare ne-a oferit single-ul "You Only Love Me", în care s-a transformat într-o mireasă, sau mai bine zis o Bridezilla în ziua cea mare a nunţii.

În vârstă de 32 de ani, Ora este activa muzical din anul 2008 şi a devenit cunoscută în 2012, odată cu apariţia pe single-ul lui DJ Fresh "Hot Right Now". Numele său real este Rita Sahatçiu Ora.

Trending