Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Neversea 2023 anunță noi artiști, printre care Lil Uzi Vert și J Balvin

Organizatorii Neversea au dezvăluit noi artiști ce vor urca pe scena festivalului, în perioada 6-9 iulie. Rapperul american Lil Uzi Vert vine în premieră în România. Pe listă sunt confirmați și J Balvin, Lost Frequencies, Steve Aoki, Tujamo, Paul Kalkbrenner, Claptone și alții.

Publicat

pe

Neversea 2022 - Prima zi
Neversea 2022 - Prima zi │ FOTO: Neversea

Compozitor și artist, promotor al stilului emo rap, care a surprins prin tatuajele de pe față, coafurile excentrice și vestimentația androgină, Lil Uzi Vert va urca, în premieră, pe scena principală a festivalului Neversea. Artistul a devenit cunoscut în cultura underground odată cu lansarea unui mixtape, "Luv Is Rage" în 2015, iar un an mai târziu a atras atenția în mainstream cu single-ul de debut "Money Longer". Au urmat colaborări cu Gucci Mane, dar și cu Migos, alături de care a lansat single-ul "Bad and Boujee", care i-a determinat prima apariție în clasamentul Billboard Hot 100, single totodată recompensat cu 4 Discuri de Platină.

După acest succes, a urmat "XO Tour Llif3" -  single-ul de promovare pentru primul album al lui Lil Uzi Vert, intitulat "Luv Is Rage 2", cu care artistul american a debutat pe locul 1 în Billboard 200. Recording Industry Association of America (RIAA) a certificat albumul cu șase Discuri de Platină, iar Lil Uzi Vert a fost nominalizat în 2018 la premiile Grammy la categoria "Best New Artist" și a fost invitatul lui The Weekend în turneul european al artistului canadian.

Tot pe mainstage va ajunge J Balvin, cu un show live care va face până și valurile mării să vibreze pe ritmurile latino. Columbianul a început să cânte la vârsta de 19 ani împreună cu bunul său prieten, David Rivera Mazo pe străzile din Medellin, iar în 2009 a semnat primul contract cu EMI Columbia, cu care a lansat single-ul "Ella Me Cautivo", care a ocupat locul 37 în Billboard Tropical Songs Chart.

J Balvin s-a bucurat de un adevărat succes în ultimii ani. În 2015, a câștigat 3 trofee Billboard Latin Music Awards, iar în 2016, a devenit primul artist latino recompensat cu Discul de Diamant. Un an mai târziu, videoclipul single-ului "Mi gente" a depășit 3 miliarde de vizualizări pe YouYube și s-a clasat pe primul loc în topul Spotify Global. În 2018, a lansat, alături de Cardi B și Bad Bunny, single-ul "I Like It", care l-a propulsat pe locul 1 în Billboard Hot 100, pentru ca în 2020, albumul "Oasis", lansat în colaborare cu Bad Bunny, să fie nominalizat la 3 categorii Grammy.

Pe Mainstage urcă Steve Aoki, Claptone, Lost Frequencies, Paul Kalkbrenner, Vini Vici

Steve Aoki s-a arătat pasionat de noile tehnologii și realitatea virtuală. Artistul vine și în acest an la festivalul Neversea să îndulcească fanii cu tortul său, odată cu prima rază de soare de la răsărit. Pe lângă faptul că este DJ, fashion designer, antreprenor, Aoki este și un pasionat NFT, astfel că în 2022 a lansat A0K1VERSE, prin care oferă experiențe reale și virtuale. Steve Aoki, producătorul nominalizat la Grammy, a intrat în anul 2014 în Guiness World Book of Records, datorită celor mai multe apariții live.

Un personaj misterios completează lineup-ul Neversea. Claptone, care la fiecare apariție a sa e protejat de masca sa aurie, este artistul care de fiecare dată surprinde prin show-ul său cu muzică de influență house și tech house. Claptone are în discografie două albume cu vânzări record: "Charmer" (2015) și "Fantast" (2018), iar în 2021, a lansat albumul "Closer", care implică și colaborări surpriză cu artiști precum Seal, James Vincent, McMorrow, Like Mike, Peter Bjorn & John sau Mayer Hawthorne.

Considerat revelația curentului EDM, belgianul Lost Frequencies este pregătit să ofere fanilor un show live de neuitat vara aceasta. Artistul are 10 single-uri premiate cu Discul de Platină și peste 1 miliard de stream-uri pe platforma Spotify. Piesa "Where are you now", lansată în colaborare cu britanicul Calum Scott, i-a adus Discul de Platină, Discul de Aur și Discul de Diamant pentru numărul de unități vândute, în 16 țări ale lumii.

O surpriză pe mainstage-ul Neversea este prezența unuia dintre cei mai inovatori artiști ai genului techno, Paul Kalkbrenner, care a dominat cultura underground în ultimii 20 de ani. A fost primul artist techno care a ajuns pe mainstage-ul unui festival și a fost invitat de Guvernul Federal al Germaniei să participe, în calitate de artist oficial, la comemorarea a 25 de ani de la căderea Zidului Berlinului; eveniment la care au participat 400.000 de oameni.

Cei doi membri ai proiectului psy-trance Vini Vici, Aviram Saharai și Matan Kadosh, urcă în această vară pe scena festivalului Neversea. Primul lor single, "Divine Mode", a avut un succes uriaș, iar cei doi au continuat să producă piese care au ajuns în topurile underground. Succesul Vini Vici a continuat cu versiunea remix a piesei "Hilight Tribe - Free Tibet”, care a ocupat locul doi în clasamentul oficial Beatport, fiind pentru prima dată când o piesă psy a ajuns în Top 10 și are peste 141 de milioane de accesări pe Spotify, o performanță pentru o producție underground.

Artiști de House, Deep House, Tribal și Ambiental Music completează scena Daydreaming

Odată cu numele care completează scena principală anul acesta la Neversea, organizatorii au anunțat și primii artiști care vor urca pe scena Daydreaming la festival. Este vorba de Day Dreamers (Marwan Dua, Woodnote & DUb FX), Hernan Cattaneo B2B Nick Warren, Jan Blomqvist, Maga, Marwan Dua, Matthew Dekay B2B Yokoo, Paax (Tulum), Pablo Fierro și Sebastien Leger.

Prețuri bilete Neversea 2023:

La festivalul Neversea sunt așteptați anul acesta peste 150 de artiști, iar fanii pot achiziționa abonamente de 4 zile pentru cea de-a cincea ediție a festivalului Neversea începând de la 99 de euro plus taxe pentru General Acces Basic și 209 euro plus taxe pentru VIP. Prin programul UNDER21, destinat tinerilor sub 21 de ani, pot fi achiziționate abonamente și pachete de grup la prețuri speciale.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 6 iulie 2023

Neversea 2023

Loc
Neversea Beach
Comentează

Concerte & turnee

UNTOLD Dubai găzduiește o petrecere la peste 11.000 de metri altitudine

Fanii UNTOLD sunt invitați să trăiască o experiență exclusivistă care redefinește conceptul de distracție în lumea festivalurilor. Prima ediție UNTOLD Dubai debutează pe data de 14 februarie, cu o petrecere în aer, la 11.000 de metri altitudine.

Publicat

pe

UNTOLD Flying Stage
UNTOLD Flying Stage │ FOTO: UNTOLD

La bordul UNTOLD Flying Stage, zborul nu este doar un drum, ci o călătorie unde muzica și distracția îți oferă senzația că te afli într-un club elitist, cu vedere panoramică asupra norilor. La aterizarea în Dubai, fanii vor fi întâmpinați la aeroport și transportați spre hoteluri, unde se vor bucura de cazare pe toată durata festivalului.

Pe 19 februarie, la întoarcerea în România, petrecerea continuă, iar fanii vor avea ocazia de a împărtăși momente de distracție alături de prieteni și fanii UNTOLD. Numărul de locuri disponibile este limitat, cei interesați pot achiziționa bilete online, alături de mai multe oferte de cazare.

Lineup-ul festivalului UNTOLD Dubai cuprinde nume celebre din industria muzicală internațională precum PSY, TIËSTO, Mahmut Orhan, Ellie Goulding, G-Eazy, Major Lazer, Armin Van Buuren, Bebe Rexha, Don Diablo, Paul Kalkbrenner, Timmy Trumpet, Hardwell și mulți alții.

UNTOLD Dubai va avea loc în perioada 15-18 februarie și promite fanilor o extravaganță muzicală. Cu peste 100 de artiști din întreaga lume, festivalul combină diversitatea de genuri, de la DJ set-uri senzaționale la ritmuri dinamice de hip-hop, techno, bollywood music, trance, R&B, dance, pop, K-pop sau rock alternativ la cele 5 scene construite la EXPO CITY DUBAI.

Participanții vor descoperi un tărâm magic, de peste 170.000 de metri pătrați, unde imaginația nu cunoaște limite, un paradis al entertainmentului și al inovație. La prima ediție UNTOLD Dubai sunt așteptați peste 70.000 de fani pe zi, veniți din toate colțurile lumii.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Cum vor arăta scenele festivalului UNTOLD Dubai și cine sunt primii artiști anunțați - VIDEO

Timp de patru zile, între 15 și 18 februarie 2024, UNTOLD va transforma Expo City Dubai într-un paradis al diversității muzicale și culturale. Află cum vor arăta scenele care vor defini această experiență.

Publicat

pe

Scene UNTOLD Dubai 2024
Scene UNTOLD Dubai 2024 │ FOTO: UNTOLD

Participanții vor descoperi un tărâm magic, de peste 170.000 de metri pătrați, unde imaginația nu cunoaște limite, un paradis al entertainment-ului și al inovației. Cel mai interesant fenomen muzical din orașul viitorului, UNTOLD Dubai își prezintă scenele pe care urca artiști îndrăgiți.

Scene UNTOLD Dubai 2024

Fiecare dintre scenele UNTOLD Dubai promite să ofere o experiență muzicală în sine. De la diversitatea pe care o vor descoperi la Mainstage, la călătoria în universul techno de la scena Galaxy, la nostalgia fermecătoare a scenei Retro Fantesia, există ceva pentru fiecare iubitor de muzică. Festivalul, prezentat în colaborare cu Expo City Dubai, promite să ofere o experiență completă, cu genuri muzicale diverse.

  • Mainstage-ul UNTOLD Dubai este un univers al sunetelor eclectice, locul dedicat superstarurilor la nivel global, fie că vorbim de DJ, artiști K-pop sau live act-uri. Este scena dedicată diversității de genuri muzicale.
  • Galaxy, casa techno a festivalului UNTOLD, este o scenă în care peisajul se schimbă constant datorită proiecțiilor de video-mapping. Setup-ul constă în obiecte astronomice, galaxii, particule de energie, portaluri și tuneluri spațiu-timp.
  • Scena Alchemy e un laborator dedicat alchimiștilor, acei artiști care reușesc să combine elemente din genuri diferite, de la trap, hip-hop, drum & bass cu un strop de culoare și dinamism cu reprezentanți ai genului Bollywood.
  • Un concept imersiv unde nu există noțiunea de spațiu ori timp, scena Time este locul care te invită la o călătorie printre clepsidre și hărți stelare, este tărâmul minunilor atemporale.
  • Scena Retro Fantesia este locul unde viitorul face o călătorie nostalgică, dedicată fanilor care care găsesc bucurie în amintiri.

Primul val de artiști anunțați la UNTOLD Dubai 2024

Organizatorii au anunțați primii artiști care vor urca pe scenele UNTOLD Dubai. Aceștia sunt:

  • Armin van Buuren
  • Bebe Rexha
  • Don Diablo
  • Ellie Goulding
  • G-Eazy
  • Hardwell
  • Major Lazer Soundsystem
  • Paul Kalkbrenner
  • Timmy Trumpet

La prima ediție UNTOLD Dubai sunt așteptați peste 280.000 de participanți din toate colțurile lumii.

Citește în continuare

Trending