Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Lacuna Coil, Tiamat şi alţii vin la Maximum Rock Festival 2023

Maximum Rock Festival 2023 şi-a actualizat astăzi lineup-ul cu o serie de trupe şi artişti apreciate de publicul de la noi şi nu numai. Cele mai noi acte muzicale anunţate pentru eveniment sunt Lacuna Coil, Tiamat, Altar, Reverse the Moment şi Doomsday Astronaut.

Publicat

pe

Maximum Rock Festival 2023 poster
Maximum Rock Festival 2023 poster │ FOTO: Maximum Rock Festival

Maximum Rock Festival 2023 este o ediţie specială, care marchează împlinirea a 10 ani de existenţă pentru unul dintre cele mai iubite festivaluri rock de la noi. Aveam deja un lineup solid, care include Within Temptation, Kamelot şi Dirty Shirt. Italienii de la Lacuna Coil ne vor aduce armonii gothic metal, iar trupa a lansat recent piesa "Never Dawn" pentru un joc video, un board game. Grupul şi-a petrecut ultimele luni promovând "Comalies XX", o versiune deconstruită şi reinterpretată a senzaţionalului său album "Comalies" de la început de carieră.

Formaţia a sărbătorit 20 de ani de "Comalies" interpretând albumul în întregime în cadrul unui concert ţinut pe 15 octombrie 2022 la clubul Fabrique din Milano. "Comalies" apărea pe 29 octombrie 2002 şi includea marele hit "Heaven's a Lie". A vândut 300.000 de unităţi doar în SUA.

Tiamat va veni la Maximum Rock Festival cu un setlist Best Of, care va include melodii din cariera sa întinsă pe aproape 40 de ani. Activă din 1987, formaţia suedeză abordează genuri precum gothic metal, gothic rock, death metal şi symphonic black metal.

Altar urcă pe scenă într-o nouă formulă, cu un al doilea chitarist, Toni Dijmărescu. Avem şi suflu tânăr, trupa Reverse the Moment, care ne oferă o doză sănătoasă de metalcore, direct din Oradea. Ei au cântat şi anul trecut la festival. Doomsday Astronaut sunt câştigătorii marelui premiu la Posada Festival 2022 şi vor aduce fanilor acorduri prog metal.

Maximum Rock Festival se desfăşoară între 2 şi 3 iunie la Pensiunea Râşnov, la 17 kilometri de Braşov, la 4 kilometri de Râşnov şi 13 de Bran. Va fi o ediţie specială, cu două scene, 18 formaţii şi două zile de distracţie. Este inclusă şi o zonă de camping, cu toate utilităţile, lângă zona de festival. Există şi o zonă de baruri, food truck şi merch.

Comentează

Trending