Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Kim Kardashian va juca în cel de-al 12-lea sezon "American Horror Story"

Serialul "American Horror Story" revine pe micile ecrane cu cel de-al 12-lea sezon și cu o apariție surprinzătoare în distribuție - nimeni alta decât Kim Kardashian. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Kim Kardashian la emisiunea lui James Corden
Kim Kardashian la emisiunea lui James Corden │ FOTO: captură YouTube / The Late Late Show with James Corden

Kim Kardashian a confirmat vestea printr-un filmuleț postat pe contul său de Instagram. Clipul arată că vedeta de 42 de ani i se va alătura actriței Emma Roberts în cel de-al 12-lea sezon "American Horror Story". Proiectul se va intitula "Delicate" și va fi lansat vara aceasta.

Emma Roberts a publicat același clip, acompaniat de mesajul: "Vara asta... eu și Kim suntem DELICATE".

Kim Kardashian nu a oferit detalii despre personajul pe care îl va interpreta. Cu toate acestea, un reprezentat al creatorului serialului a declarat pentru Variety că starleta va avea un rol principal, creat special pentru ea.

Kim Kardashian este o vedetă TV de peste 15 ani, apărând în emisiunile "Keeping Up With the Kardashians" (E!) și "The Kardashians" (Hulu). În ceea ce privește actoria, Kim și-a împrumutat vocea în diferite animații și a avut apariții de tip cameo în producții ca "How I Met Your Mother", "30 Rock", "2 Broke Girls" sau "Ocean’s 8". A bifat și câteva roluri minore: în 2008, a făcut parte din distribuția filmul "Disaster Movie", în 2009, a apărut într-un episod din "CSI: NY", iar în 2012, în patru episoade din "Drop Dead Diva".

Creat de Ryan Murphy și Brad Falchuk, "American Horror Story" a debutat în 2011. Serialul este cunoscut pentru poveștile terifiante pe care le prezintă, precum și pentru distribuția de top, care s-a repetat de-a lungul sezoanelor. De exemplu, Emma Roberts a jucat în cinci sezoane ale show-ului. Alte nume faimoase care au făcut parte din "American Horror Story" sunt Evan Peters, Sarah Paulson, Lily Rabe, Frances Conroy, Denis O’Hare, Jessica Lange, Kathy Bates, Angela Bassett, Billie Lourd și chiar Lady Gaga, care a apărut în cel de-al cincilea sezon.

Trending