Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Il Volo revine în concert la Sala Palatului

Il Volo, celebrul grup de origine italiană compus din tenorii Piero Barone și Ignazio Boschetto și baritonul Gianluca Ginoble, revine în România pentru un nou concert de proporții ce va avea loc pe 4 octombrie, la Sala Palatului din București. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Il Volo
Il Volo │ FOTO: Paolo de Francesco per Moltimedia

Concertul crossover al trupei Il Volo de la Sala Palatului va cuprinde interpretări ale unor melodii pop-opera adorate de publicul din întreaga lume, dar și piesele de rezistență ce i-au propulsat în topul celor mai apreciați artiști internaționali. "O Sole Mio", "Notte Stellata (The Swan)" sau "Grande Amore" sunt doar câteva dintre ingredientele concertului, presărate cu momente fine de umor menite să cucerească publicul și să ofere o seară de neuitat.

Din anul 2009 și până în prezent, Il Volo a susţinut peste 300 de concerte pe toate continentele, în fața a peste 2 milioane de spectatori. A cântat în cele mai prestigioase săli, precum Royal Albert Hall, Radio City Music Hall din New York sau Arena di Verona în Italia. Grupul a readus în atenția iubitorilor de concerte live din întreaga lume frumuseţea muzicii clasice, a operei tradiţionale şi a belcanto-lui italian.

Piero, Ignazio și Gianluca sunt aplaudaţi în întreaga lume pentru energia și bucuria pe care o transmit publicului atunci când sunt pe scenă. Vocile lor unice şi abilităţile de interpretare au fost comparate cu vocile celor mai mari soliști clasici. Cei trei şi-au început cariera la vârsta de 14 ani, când au apărut într-o emisiune televizată. Producătorul acelui show i-a reunit într-un trio şi le-a ales numele de scenă - Il Volo. Datorită talentului lor uimitor, cântăreții au împărțit scena cu unii dintre cei mari artiști internaționali, precum Barbra Streisand, Bono, Carlos Santana sau Eros Ramazzoti.

În 2015, au câştigat concursul Sanremo cu piesa "Grande Amore" şi au reprezentat Italia la Eurovision. Apoi, au lansat albumul "Notte Magica - un omagiu adus celor trei tenori" (Carreras – Domingo - Pavarotti) iar în 2016 şi 2017 au susținut un turneu mondial de mare succes.

Unul dintre cele mai recente albume ale trupei Il Volo - "Musica" - a cucerit publicul Sanremo și s-a aflat în Top 10 al celor mai bine vândute albume de pe iTunes, în 14 ţări - Malta, Brazilia, Israel sau Japonia.

Bilete concert Il Volo la Sala Palatului:

Bilete se pun în vânzare online, începând cu 11 aprilie. Pentru mai multe detalii, accesați agenda InfoMusic.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 4 octombrie 2023

Il Volo

Loc
Sala Palatului
PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Trioul Il Volo va susține trei concerte în România, la Cluj-Napoca, Oradea și București

Celebrul trio IL VOLO va concerta în România la Cluj-Napoca, Oradea și București. Piero Barone, Ignazio Boschetto și Gianluca Ginoble vor urca mai întâi pe scena de la BT Arena, pe 30 septembrie. După Cluj, va urma concertul în premieră de la Oradea Arena, pe 2 octombrie. Ultima lor oprire programată în acest an în România va fi pe 4 octombrie la Sala Palatului din capitală.

Publicat

pe

Il Volo
Il Volo │ FOTO: Adrian Coleașă

La finalul lunii septembrie, trioul Il Volo revine în România pentru 3 concerte de excepție. Tenorii Piero Barone și Ignazio Boschetto alături de baritonul Gianluca Ginoble vor cânta pe 30 septembrie, la BT-Arena din Cluj-Napoca, pe 2 octombrie la Oradea Arena, iar pe 4 octombrie la Sala Palatului din București. Artiștii italieni vor fi acompaniați de o orchestră simfonică amplă, alcătuită din peste 30 de muzicieni profesioniști.

Cei trei artiști italieni călătoresc în jurul lumii încă din primăvara lui 2023, ajungând inclusiv în Japonia, Canada, Statele Unite și Australia. Show-urile lor cuprind interpretările inconfundabile ale unora dintre cele mai cunoscute arii de operă, melodii pop legendare, dar și hiturile care i-au consacrat. Il Volo a concertat și în locații italiene spectaculoase, precum Teatrul Antic din Taormina și Arena din Verona, înregistrând un număr record de spectatori.

Noul format de concert IL VOLO

Noul format de concert Il Volo aduce în prim-plan calitățile vocale surprinzătoare ale fiecărui membru în parte. Trei personalități artistice total diferite care se completează armonios grație pasiunii comune pentru muzică și a vocilor versatile excepționale. Cu un repertoriu bine definit și un concept scenic clasic, noul spectacol Il Volo se bucură de succes imens în rândul publicului de pe toate continentele.

„Marea provocare și dificultate a unui artist este să mențină succesul. De 15 ani suntem nedespărțiți. Avem respect și stimă unul pentru celălalt: până la urmă, doar așa putem merge înainte. Este minunat faptul că după toți acești ani, marile arene devin neîncăpătoare. Înseamnă că munca noastră constantă, alături de echipa puternică și unită care ne însoțește dă roade și acesta este cel mai important lucru. Să-ți poți exprima pasiunea la niveluri exponențiale și să știi că de la New York până la Tokyo există cineva care te așteaptă este cel mai frumos lucru care i se poate întâmpla unui artist. Marea bucurie este să le poți cânta acelor oameni care nu ne abandonează și vin să ne asculte de fiecare dată. Vom continua să le oferim proiecte de calitate și le promitem că întâlnirile noastre din sălile de spectacole vor rămâne în suflete ca fiind cele mai frumoase amintiri.” au transmis membrii Il Volo.

Concertul crossover al trupei IL VOLO ce va fi prezentat și pe scenele din Cluj, Oradea și București, cuprinde interpretări ale unor melodii pop-opera adorate de publicul din întreaga lume, dar și piesele de rezistență care i-au propulsat în topul celor mai apreciați artiști internaționali ai momentului. „O Sole Mio”, „Notte Stellata (The Swan)” sau „Grande Amore” sunt doar câteva dintre ingredientele show-ului completat cu momente fine de umor.

Biletele pentru concertele programate la BT-Arena Cluj-Napoca (30 septembrie), Oradea Arena (2 octombrie) și la Sala Palatului București (4 octombrie) pot fi achiziționate online, urmând linkurile de mai jos, din agenda InfoMusic. Prețurile pornesc de la 150 de lei, crescând în funcție de categoria de loc și de sala de spectacol.

Citește în continuare

Trending