Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Il Volo revine în concert la Sala Palatului

Il Volo, celebrul grup de origine italiană compus din tenorii Piero Barone și Ignazio Boschetto și baritonul Gianluca Ginoble, revine în România pentru un nou concert de proporții ce va avea loc pe 4 octombrie, la Sala Palatului din București. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Il Volo
Il Volo │ FOTO: Paolo de Francesco per Moltimedia

Concertul crossover al trupei Il Volo de la Sala Palatului va cuprinde interpretări ale unor melodii pop-opera adorate de publicul din întreaga lume, dar și piesele de rezistență ce i-au propulsat în topul celor mai apreciați artiști internaționali. "O Sole Mio", "Notte Stellata (The Swan)" sau "Grande Amore" sunt doar câteva dintre ingredientele concertului, presărate cu momente fine de umor menite să cucerească publicul și să ofere o seară de neuitat.

Din anul 2009 și până în prezent, Il Volo a susţinut peste 300 de concerte pe toate continentele, în fața a peste 2 milioane de spectatori. A cântat în cele mai prestigioase săli, precum Royal Albert Hall, Radio City Music Hall din New York sau Arena di Verona în Italia. Grupul a readus în atenția iubitorilor de concerte live din întreaga lume frumuseţea muzicii clasice, a operei tradiţionale şi a belcanto-lui italian.

Piero, Ignazio și Gianluca sunt aplaudaţi în întreaga lume pentru energia și bucuria pe care o transmit publicului atunci când sunt pe scenă. Vocile lor unice şi abilităţile de interpretare au fost comparate cu vocile celor mai mari soliști clasici. Cei trei şi-au început cariera la vârsta de 14 ani, când au apărut într-o emisiune televizată. Producătorul acelui show i-a reunit într-un trio şi le-a ales numele de scenă - Il Volo. Datorită talentului lor uimitor, cântăreții au împărțit scena cu unii dintre cei mari artiști internaționali, precum Barbra Streisand, Bono, Carlos Santana sau Eros Ramazzoti.

În 2015, au câştigat concursul Sanremo cu piesa "Grande Amore" şi au reprezentat Italia la Eurovision. Apoi, au lansat albumul "Notte Magica - un omagiu adus celor trei tenori" (Carreras – Domingo - Pavarotti) iar în 2016 şi 2017 au susținut un turneu mondial de mare succes.

Unul dintre cele mai recente albume ale trupei Il Volo - "Musica" - a cucerit publicul Sanremo și s-a aflat în Top 10 al celor mai bine vândute albume de pe iTunes, în 14 ţări - Malta, Brazilia, Israel sau Japonia.

Bilete concert Il Volo la Sala Palatului:

Bilete se pun în vânzare online, începând cu 11 aprilie. Pentru mai multe detalii, accesați agenda InfoMusic.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 4 octombrie 2023

Il Volo

Loc
Sala Palatului

Trending