Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Cărțile "Harry Potter" vor fi adaptate într-un serial; J.K. Rowling va fi producător

Un serial de televiziune bazat pe cărțile "Harry Potter" a fost confirmat. Se dorește a fi o adaptare fidelă a seriei de cărți, cu o distribuție complet nouă. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Harry Potter și Piatra Filosofală
Harry Potter și Piatra Filosofală │ FOTO: Warner Bros.

Universul "Harry Potter" va fi din nou ecranizat, de data aceasta sub formă de serial. Fiecare volum din serie va beneficia de câte un sezon, ceea ce înseamnă că viitorul proiect va rula șapte sezoane. Serialul TV "Harry Potter" va putea fi urmărit pe platforma Max, serviciul de streaming cunoscut, până în prezent, sub numele de HBO Max.

"Suntem încântați să oferim publicului oportunitatea de a descoperi Hogwarts într-un mod cu totul nou. <<Harry Potter>> este un fenomen cultural și este clar că există o dragoste și o sete de nestăvilit pentru Lumea Vrăjitorilor. În parteneriat cu Warner Bros Television și J.K. Rowling, acest nou serial Max Original va explora fiecare dintre cele șapte cărți emblematice, de care fanii au continuat să se bucure în toți acești ani", a declarat Casey Bloys, președintele și CEO al HBO & Max Content, potrivit Variety.

Max va produce în asociere cu Brontë Film and TV și Warner Bros. Television. J.K. Rowling va fi producător executiv împreună cu Neil Blair și Ruth Kenley-Letts. David Heyman, care a produs toate cele opt lungmetraje "Harry Potter", este în prezent în discuții să revină în aceeași funcție și pentru viitorul serial.

"Angajamentul lui Max de a păstra integritatea cărților mele este importantă pentru mine și aștept cu nerăbdare să fac parte din această nouă adaptare care va permite un grad de profunzime și detaliu oferit doar de un serial de televiziune de lungă durată", a spus scriitoarea J.K. Rowling, conform publicației mai sus menționate.

Seria "Harry Potter" s-a dovedit a fi incredibil de populară din mai multe aspecte. Pe lângă cărți, fiecare dintre ele fiind un bestseller, au existat până în prezent opt filme, care au încasat colectiv peste 7,7 miliarde de dolari la box office-ul global. Există, de asemenea, seria de filme "Fantastic Beasts", un spinoff al poveștii originale, un spectacol pe Broadway, intitulat "Harry Potter și Copilul Blestemat", parcuri tematice, jucării și jocuri video, inclusiv recent lansatul "Hogwarts Legacy".

Trending