Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

"House of the Dragon": află ce actori se alătură distribuției sezonului 2 - FOTO

Serialul "House of the Dragon" o să revină pe micile ecrane cu cel de-al doilea sezon, iar HBO a confirmat că patru actori s-au alăturat distribuției și vor interpreta personaje noi. Află mai multe detalii.

Publicat

pe

"House of the Dragon", sezonul 1
"House of the Dragon", sezonul 1 │ FOTO: captură YouTube / HBO Max

Simon Russell Beale, Freddie Fox, Gayle Rankin și Abubakar Salim sunt actorii care vor deveni parte din familia "House of the Dragon". Beale a fost distribuit în rolul lui Ser Simon Strong, Castellanul din Harrenhal și rudă cu Lord Larys Strong (Matthew Needham). Fox se alătură ca Ser Gwayne Hightower, fiul lui Otto Hightower (Rhys Ifans), fratele reginei Alicent (Olivia Cooke) și unchiul regelui Aegon (Tom Glynn-Carney), al reginei Helaena (Phia Saban) și al prințului Aemond (Ewan Mitchell).

Rankin și Salim îi vor interpreta pe Alys Rivers și pe Alyn of Hull. Rivers este descris ca un vindecător și rezident în Harrenhal, în timp ce Alyn este un marinar din flota Velaryon care s-a implicat în campania Stepstones.

Prezența lui Simon Strong și a lui Alys Rivers, în special, indică o succesiune de evenimente din materialul sursă care se desfășoară la Harrenhal. Există un motiv pentru care Prințul Daemon (Matt Smith) a menționat Harrenhal când a examinat cu atenție masa pictată la consiliul de război al Reginei Rhaenyra (Emma D'Arcy) în finalul primului sezon.

În prezent, cel de-al doilea sezon "House of the Dragon" se filmează la Londra. Pe lângă actorii deja menționați, distribuția îi mai cuprinde pe Eve Best (prințesa Rhaenys Targaryen), Steve Toussaint (Corlys Velaryon), Fabien Frankel (Ser Criston Cole), Harry Collett (Jace Velaryon), Bethany Antonia (Baela Targaryen), Phoebe Campbell (Rhaena Targaryen) și Jefferson Hall (Jason Lannister).

Simon Russell Beale, Freddie Fox, Gayle Rankin, Abubakar Salim - House of the Dragon

Trending