Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

"Black Mirror" a lansat primul teaser al celui de-al șaselea sezon - VIDEO

Cel de-al șaselea sezon al serialului "Black Mirror" revine pe Netflix în luna iunie. Până atunci, însă, fanii seriei se pot bucura de un teaser nou-nouț. Greșit spus "se pot bucura", deoarece viitorul sezon se arată mai îngrozitor și mai violent decât anterioarele.

Publicat

pe

Teaser "Black Mirror" sezonul 6
Teaser "Black Mirror" sezonul 6 │ FOTO: captură YouTube / Netflix

Se pare că noul sezon "Black Mirror" va urma forma episodică obișnuită, cu mai multe povești care să țină telespectatorii ca pe ace. Teaserul nu dă totul în vileag, însă prezintă câteva secvențe cheie și dă de înțeles natura viitoarelor episoade. De exemplu, îl vedem pe Aaron Paul într-un costum ce seamănă cu al unui astronaut, pe Josh Hartnett în ipostaza de soț iubitor sau pe Annie Murphy dând buzna la o ceremonie nupțială, îmbrăcată într-o uniformă de majoretă.

Materialul video promite exact nivelul de dereglare, întuneric și distopie cu care fanii "Black Mirror" sunt deja obișnuiți. Totuși, cel de-al șaselea sezon pare a fi chiar mai violent decât cele anterioare, iar calitate producției este vizibil mai ridicată.

Numărul total de episoade și data premierei nu au fost încă anunțate, însă, potrivit The Hollywood Reporter, sezonul șase va avea mai multe episoade decât precedentul (trei episoade) și va intenționa să producă povești mai lungi și mai cinematice. Seria revine după o pauză de aproximativ patru ani.

În ceea ce privește distribuția, aceasta este alcătuită din nume mari de la Hollywood, printre care Aaron Paul, Salma Hayek, Josh Harnett, Kate Mara, Ben Barnes, Anjana Vasan, Annie Murphy, Auden Thornton, Clara Rugaard, Daniel Portman, Danny Ramirez, Himesh Patel, John Hannah, Michael Cera, Monica Dolan, Myha'la Herrold, Paapa Essiedu, Rob Delaney, Rory Culkin,  Samuel Blenkin, Zazie Beetz.

Serialul "Black Mirror" a fost creat de Charlie Brooker și a debutat pe postul britanic Channel 4 în 2011. A fost difuzat timp de două sezoane înainte ca Netflix să obțină drepturile. Formatul a devenit o senzație globală pe streamer, câștigând aprecierea telespectatorilor și a criticilor.

TEASER "Black Mirror", sezonul șase:

Trending