Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Un actor din "Masca lui Zorro" și "Once Upon a Time" vine la Comic Con 2023

Tony Amendola, actor cunoscut pentru rolurile lui Don Luiz în "Masca lui Zorro", Maestrul Bra'tac din "Stargate SG-1" și Geppetto din "Once Upon a Time" vine la cea de-a zecea ediție Comic Con din București, care va avea loc în perioada 19-21 mai la Romexpo. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Tony Amendola în "Once Upon a Time"
Tony Amendola în "Once Upon a Time" │ FOTO: Comic Con

Tony Amendola este primul invitat anunțat cu care fanii vor avea șansa să se întâlnească, să se fotografieze sau să obțină autografe. Cu o carieră de 45 de ani, actorul a interpretat zeci de roluri, printre care cele din "Stargate SG-1", continuarea filmului "Stargate" din 1994, una dintre cele mai populare producții science fiction, precum și "Once Upon A Time", serialul care îmbină universurile fantastice din povești și basme cu lumea reală.

Tony Amendola a mai jucat și în filmele horror "Annabelle" și "The Curse of La Llorona" și a interpretat personaje episodice în numeroase serii precum "The X-Files", "Seinfeld" sau "Star Trek: Voyager". Actorul de origine italiană și-a împrumutat vocea și unor personaje din jocuri video: în "World of Warcraft" a fost Khadgar, unul dintre personajele cheie ale jocului, iar în "Star Wars Jedi: Fallen Order" l-a interpretat pe cercetătorul Jedi, Eno Cordova.

Comic Con România sărbătorește anul acesta 10 ani, în care a adus mai aproape de fani universurile jocurilor, filmelor, serialelor și benzilor desenate. Astfel, evenimentul din luna mai va fi doar primul dintr-o serie întreagă care se va desfășura pe tot parcursul anului.

De-a lungul timpului, fanii s-au putut întâlni cu actori de la Hollywood în cadrul panel-urilor sau sesiunilor de fotografii și autografe, au putut testa cele mai noi jocuri video și au putut participa la competiții, și-au completat colecțiile de produse inspirate din pop culture de la sutele de expozanți invitați și s-au bucurat de numeroase exclusivități și premiere de la cinematografie la gaming sau benzi desenate.

Bilete Comic Con 2023

Abonamentele și bilete pe zi au prețuri cuprinse între 45 și 165 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 19 mai 2023

East European Comic Con 2023

Loc
Romexpo
Comentează

Trending