Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

The Weeknd va juca într-un film alături de Jenna Ortega

The Weeknd este pregătit pentru primul său rol principal într-un lungmetraj. Artistul va juca alături de Jenna Ortega, cunoscută pentru rolul din serialul "Wednesday", și actorul Barry Keoghan ("The Banshees of Inisherin").

Publicat

pe

The Weeknd și Jenna Ortega
The Weeknd și Jenna Ortega │ FOTO: The Weeknd / Netflix

Filmul nu are momentan un titlul, iar detaliile intrigii nu au fost dezvăluite. Se cunoaște faptul că va fi regizat de Trey Edward Shults ("Waves" și "It Comes at Night") pe baza unui scenariu scris de el împreună cu The Weeknd și Reza Fahim. Cei din urmă vor fi și producătorii proiectului. Potrivit Variety, pelicula va fi filmată în Los Angeles.

Shults și The Weeknd au colaborat în secret la proiect luni de zile. Ortega și Keoghan s-au alăturat echipei după ce au citit scenariul și au fost impresionați de poveste.

Echipa din spatele viitorului film este completată de directorul de imagine Chayse Irvin ("Blonde"). Compozitorul și producătorul Daniel Lopatin aka OPN ("Good Time", "Uncut Gems"), va crea coloana sonoră alături de The Weeknd.

Deși acest proiect marchează debutul lui The Weeknd într-un lungmetraj, artistul poate fi văzut în serialul "The Idol", ce va apărea anul acesta pe HBO. Anterior, The Weeknd a jucat în pelicula "Uncut Gems" din 2019 și într-un episod din "American Dad!". Mai mult, artistul și-a împrumutat vocea unor personaje din seria americană "Robot Chicken".

Jenna Ortega a fost pe un val în ultimul timp, mai ales datorită serialului "Wednesday". Proiectul a doborât o serie de recorduri pe Netflix și a fost reînnoit cu cel de-al doilea sezon. Următoarea peliculă în care Ortega poate fi văzută este "Scream VI".

Barry Keoghan este nominalizat la Premiile Oscar pentru "The Banshees of Inisherin". Acel rol i-a adus deja în palmares un Premiu BAFTA.

Trending