Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

The Case a lansat “Live în Camera Obscură”, o explorare cinematică a celor mai recente single-uri

Trupa timișoreană de rock alternativ The Case a lansat "Live în Camera Obscură", o sesiune live care expune într-un mod cinematic cele mai recente single-uri lansate în ultima perioadă. Detalii și video în articol.

Publicat

pe

The Case
The Case │ FOTO: Bianca Petrișor

Încadrată într-un decor atmosferic, "Live în Camera Obscură" a fost o producție la care s-a lucrat în detaliu, reușind să pună într-o și mai mare valoare componenta artistică a trupei. În acest peisaj atipic, piesele The Case au căpătat noi dimensiuni și intensități. Nuanțele din sunet și imagine au reușit să inducă o serie de stări puternice, amețitoare și captivante.

"Live în Camera Obscură" a fost o sesiune live de aproximativ 13 minute, în care membrii formației au interpretat piesele "Throne", "Fever" și "After You". Prin această producție, The Case a încercat să ofere o lumină nouă acestor single-uri, o nouă perspectivă care să adauge alte înțelesuri și profunzimi.

Un factor notabil în legătură cu aceste piese lansate anul trecut este acela că producția lor a fost realizată de Enrico Tiberi, cunoscut pentru activitatea sa în cadrul celebrelor case de discuri Sony Music, Universal sau Warner Music.

Formată în 2012, The Case este o formație timișoreană care pune pe primul loc libertatea de exprimare artistică si extinderea orizonturilor muzicale.

Cu o serioasă prezență pe scena muzicală românească (Electric Castle, Snowfest sau Best Fest), și având două materiale discografice deja lansate: "The Case EP" (2014) și "Own The Night" (2017), The Case continuă să se facă remarcată în noul val underground.

VIDEO: The Case "Live în Camera Obscură"

Trending