Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Scarlet Aura lansează "Rock în Sânge și Voință", primul album în limba română

Trupa Scarlet Aura lansează viitorul album - "Rock in Sânge și Voință" - pe 5 mai 2023 prin Universal Music România și Silver City Records. Materialul conține 11 melodii, despre care poți afla mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Scarlet Aura
Scarlet Aura │ FOTO: Scarlet Aura

Cu "Rock în Sânge și Voință", Scarlet Aura își propune să atingă noi culmi, trupa ducând creativitatea muzicală la niveluri înalte, arătând iubire față de rădăcinile românești, dar și față de pasiunea de a crea muzică puternică și cu înțeles. Albumul marchează o etapă diferită a trupei comparativ cu lucrările anterioare, cele 11 melodii fiind scrise complet în limba română, pentru prima dată în cariera formației Scarlet Aura.

Decizia muzicienilor de a îmbrățișa limba nativă a fost inspirată de dorința de a aduce un omagiu moștenirii lor, dar și pentru a crea o experiență unică. Albumul va prezenta un sunet semnificativ greoi ce își trage seva din thrash și speed metal. Fanii se pot aștepta la un album plin de imnuri energice și pozitive, voci puternice, riff-uri covârșitoare, solo-uri de chitară memorabile și ritmuri rapide.

"Iată ca am ajuns la acest capitol al aventurii noastre muzicale și suntem bucuroși să îl împărtășim cu voi, prietenii și fanii noștri. <<Rock în Sânge și Voință>> este un album foarte apropiat inimii noastre și ne-am pus sufletul în fiecare cântec. <<Rock în Sânge și Voință>> este un album despre putere, pasiune, dar și despre darul muzicii de a aduce laolaltă oamenii. Abia așteptăm să îl ascultați și să experimentați frumusețea limbii romane, dar și puterea metalului pur românesc. Unul dintre cântecele noastre - <<România Cânta Rock>> aduce speranța că ne vom găsi împreună în căutarea propriilor rădăcini și că vom îmbrățișa puterea muzicii", a declarat Aura Dănciulescu.

"Rock în Sânge și Voință" va fi lansat pe 5 mai 2023, dar fanii pot să îl deguste odată cu publicarea primului single de pe album, pe 24 martie 2023.

Tracklist "Rock în Sânge și Voință":

  1. Rock în Sânge și Voință
  2. Îngeri și Demoni
  3. Blestemul Sfinților
  4. Regina Nopții
  5. Veteranii
  6. România Cântă Rock
  7. Cu Pletele-n Vânt
  8. Aripi Pentru Toți
  9. Sunt Eu ... o Umbră
  10. Uniți Până La Moarte
  11. Ploaia (SPIN cover)

Scarlet Aura a făcut valuri pe scena metal internațională încă de la începuturi din 2015 cu o suită de albume și concerte live, turnee susținute atât în Europa, cât și în Asia, dar și datorită evenimentelor  alături de Tarja Turunen, Rhapsody of Fire, Delain, Sabaton și mulți alții. Sunetul Scarlet Aura este cunoscut pentru mixing-ul distinctiv de heavy metal, rock și elemente melodice. Recent, colaborarea cu Ralf Scheepers (Primal Fear, Avantasia) pe melodia "Fire All Weapons", dar și evenimentul realizat împreună cu Ralf și Doro Pesch - "Rock United by Scarlet Aura" - în octombrie 2022, la București, a întărit prezența acestora la nivelul scenei heavy metal.

Trending