Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Telespectatorii pot acorda Premiul de Popularitate la "Te cunosc de undeva" sezonul 19

Cel de-al 19-lea sezon "Te cunosc de undeva", ce va avea premiera pe 1 aprilie, la Antena 1, vine cu o mulţime de surprize, atât în rândul concurenţilor, la masa juriului, cât și în sistemul de acordare a premiilor. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Juriu "Te cunosc de undeva" sezonul 19
Juriu "Te cunosc de undeva" sezonul 19 │ FOTO: Antena 1

Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro, pentru ca în marea finală, cuplul care a acumulat cele mai multe voturi să primească Premiul de Popularitate.  

"Începând din acest sezon, venim cu o mare surpriză: Premiul de Popularitate, acordat de un juriu cu totul şi cu totul special - publicul de acasă. Aceştia pot vota transformarea favorită imediat după difuzarea galei la tv şi până sâmbăta următoare, pe vot.a1.ro sau în aplicaţia Antena 1, ce poate fi descărcată gratuit din App Store şi Google Play. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va fi desemnată câştigătoarea premiului de popularitate, iar anunţul se va face chiar în marea finală a acestui sezon", a dezvăluit Pepe, prezentatorul emisiunii. 

Alături de Ozana Barabancea, care va puncta transformările din punct de vedere vocal, Cristi Iacob, care jurizează actoria, Andreea Bălan coregrafia şi Aurelian Temişan întreg show-ul, începând din cel de-al 19-lea sezon "Te cunosc de undeva", Mihai Petre va nota în primul rând respectarea detaliilor din referinţă.

Ajuns deja la al 19-lea sezon, "Te cunosc de undeva" vine în acest sezon cu o abordare cu totul şi cu totul nouă. Pentru început, telespectatorii vor cunoaşte doar câte un concurent din fiecare echipă. Damian Drăghici şi Vocea care îţi cântă dorul şi Wrs şi Emilian, câştigătorii ultimului sezon al transforming show-ului de la Antena 1, ADDA şi Un artist niciodată trist şi Codruţa Filip şi Inima petrecerii, Nicole Cherry şi Poetul rapp şi Amna şi Milionara din Tenerife, CRBL şi Vocea din online şi Anca Ţurcaşiu şi Rebelul cu inimă rock sunt echipele ce promit un adevărat spectacol.

Concerte & turnee

Ei sunt invitații speciali care urcă pe scena concertului "Sufrageria Irinei"

Pe 13 martie, Sala Palatului va vibra sub acordurile magice ale concertului Sufrageria Irinei. Irina Rimes va fi înconjurată de o pleiadă de invitați speciali, cu piese deja cunoscute, dar și cu muzică nouă.

Publicat

pe

"Sufrageria Irinei" la Sala Palatului
"Sufrageria Irinei" la Sala Palatului │ FOTO: Artwork de Alina Cotișel

Printre invitați se numără câțiva dintre cei mai iubiți și talentați artiști din România: Andra, cu farmecul său inconfundabil și hituri care au cucerit inimile publicului, Tudor Chirilă, cu versurile sale ce ating corzile sensibile ale sufletului, Damian Drăghici, maestrul muzicii lăutărești și nu numai, legendarul Mircea Baniciu, Dora Gaitanovici și Vlad Musta, proaspete talente ale industriei muzicale. Mai mult decât atât, Irina a promis și un invitat foarte special, dar care va rămâne surpriză.

Alături de Irina, vor urca pe scenă: Andrei Comaroni - chitară, Cristi Comaroni - chitară, Bubu Cernea - tobe, Radu Taca - bass, Tudor Amarandei - clape, Șerban Ilicevici - sunet.

Se anunță o seară în care muzica va uni suflete și va crea amintiri de neuitat. Cu siguranță, acești artiști talentați vor aduce o energie aparte și vor completa atmosfera deja incendiară creată de Irina Rimes. Este un eveniment pe care fanii muzicii românești nu îl vor uita prea curând și care promite să fie o adevărată petrecere muzicală.

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește în continuare

Concerte & turnee

AMI, MIRA, Andia, Nicole Cherry cântă la PROFM SuperGirl, un concert cadou de ziua femeii

PROFM SuperGirl, concertul dedicat tuturor doamnelor și domnișoarelor, revine cu o ediție de neratat pe 7 martie, de la ora 18:00, în ParkLake Shopping Center. Evenimentul adună artiști în vogă care vor electriza atmosfera cu cele mai ascultate hituri, într-un show cu multă muzică live, dans și surprize inedite.

Publicat

pe

AMI / MIRA / Andia
AMI / MIRA / Andia │ FOTO: capturi YouTube

Pe scenă vor urca nume sonore precum AMI, MIRA, Andia, Nicole Cherry, Adi Istrate, Mario Fresh și, alături de trioul matinal Drăcea, Bianca și Bogdan, vor da tonul distracției, gata să ofere o experiență memorabilă miilor de fani ai muzicii bune.

Bianca Purcărea, cea mai nouă membră din familia PROFM, este vocea care aduce doza de carismă și originalitate în timpul dimineților petrecute on air. Cunoscută pentru intervențiile savuroase din mediul online și de pe micile ecrane, Bianca promite să încânte audiența cu același vibe fresh și la PROFM SuperGirl.

Maestrul de ceremonii va fi și Bogdan Ciudoiu, care așteaptă cu nerăbdare să simtă entuziasmul publicului din ParkLake Shopping Center și să seteze ritmul celei mai cool petreceri de 8 Martie, PROFM Supergirl. Împărțit între două lumi, cea a radioului și cea a televiziunii, Bogdan pune pasiune în tot ceea ce face și adoră să se afle "la butoane", fie din postura de gazdă de eveniment, realizator de matinal sau prezentator TV.

De momentele pline de umor și porțiile serioase de râs, responsabil va fi cel mai amuzant dintre matinali, Bogdan Drăcea, actor îndrăgit de stand-up comedy, care vine pregătit cu o colecție spumoasă de glume numai bune de împărtășit.

Din rețeta unei seri de neuitat, nu vor lipsi numeroase surprize pentru public, iar super fetele prezente la eveniment vor fi răsfățate cu muzica preferată, dedicații, cadouri și atmosfera inconfundabilă garantată de gașca PROFM.

Intrarea este gratuită și concertul va fi transmis în direct pe conturile de Instagram și TikTok PROFM România.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Asia Express 2024 va duce nouă perechi de concurenți pe Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia

Obiceiuri stranii și totuși spectaculoase, religii diferite, temperaturi ridicate și bariere lingvistice sunt doar câteva dintre provocările cu care se vor confrunta concurenții acestui sezon din Asia Express.

Publicat

pe

Concurenți Asia Express 2024
Concurenți Asia Express 2024 │ FOTO: Antena 1

18 curajoși pornesc în acest sezon într-o nouă aventură la capătul lumii. Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, aceștia vor trebui să ajungă din Thailanda până în Bali, destinația marii finale a celui de-al șaptelea sezon. Drumul pe care îl vor parcurge va avea peste 7000 de kilometri, fiind pentru prima oară când se va întinde pe durata a 11 etape, cu una în plus față de sezoanele trecute.

Cele nouă perechi de la Asia Express 2024

  • Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson
  • Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio
  • Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul
  • Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vişănescu
  • comedianții Ioana State și Mane Voicu
  • content creator-ul şi antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea
  • Victor Slav și iubita lui, Selina
  • Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu
  • Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache

Ce au declarat participanții Asia Express:

Anca Țurcașiu: "Asia Express înseamnă pentru mine dorința de a mă transforma din <<a avea>>  în <<a fi>>"

"Asia Express înseamnă pentru mine dorința de a mă transforma din <<a avea>>  în <<a fi>>" așa cum este și cultura țărilor prin care ajungem. Vreau să trec prin această experiență și șansă, în același timp, pe care mi le dă viața, parcurgând acest drum fără a avea nimic, ci doar pe mine și pe cea mai bună prietenă alături. Știu sigur că Andreea și cu mine vom face tot ce putem să ne demonstrăm cine suntem cu adevărat, care e forța noastră, și puterea noastră de acceptare și de a merge mai departe."

Nicolai Tand: "Sunt obișnuit cu greutățile vieții, aici vreau doar să mă bucur de lucruri, locuri și oameni noi"

"O parte din viața mea a fost un fel de Asia Express. Sunt obișnuit cu greutățile vieții, aici vreau doar să mă bucur de lucruri, locuri și oameni noi, să redescopăr la mine chestii pe care sigur le-am uitat. Îmi plac competițiile, îmi place să mă aflu în situații care mă ajută să mă autodepășesc, să dau ce-i mai bun din mine. Sorin e partenerul perfect, suntem doi moroșeni plecați pe Drumul Zeilor, doi moroșeni obișnuiți în general cu drumurile de toate felurile. În plus, anul ăsta, în aprilie, fac 50 de ani. Ce cadou mai frumos puteam să-mi fac?!"

Andrei Ursu și Vlad Condurache: "Pentru noi este o ocazie minunată să ne cunoaştem între noi mai bine şi să ne depăşim limitele"

"Vara trecută, eram amândoi la un festival de muzică unde era amplasat un stand America Express, iar când am atins steagul ne-am dat seama cât de mult ne-ar plăcea să fim parte din proiect. Toţi prietenii ne spun cât de potriviţi am fi în emisiune şi iată că am primit ocazia să le dovedim asta. Abia aşteptăm să înceapă cursa! Pentru noi este o ocazie minunată să ne cunoaştem între noi mai bine şi să ne depăşim limitele. Sperăm ca această experienţă să ne unească, şi să ne întoarcem cât mai tarziu înapoi în ţară, oameni mai puternici. Călătorie în ţări în care nu am mai fost, climă caldă, jocuri contracronometru, provocări fizice şi psihice, bariere culturale, oameni noi! Ce putem cere mai mult? Suntem pregătiţi pentru aventura vieţii noastre în Asia Express!”

Citește în continuare

Trending