Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Miley Cyrus va lansa noul album "Endless Summer Vacation" pe 10 martie

Miley Cyrus se aude peste tot în aceste zile, iar single-ul "Flowers" e un succes răsunător. Acesta e doar începutul, deoarece Miley ne pregăteşte un nou album, care va debuta mai curând decât credeţi. E împărţit în două părţi şi toate detaliile le aflaţi mai jos.

Publicat

pe

Coperta album Miley Cyrus Endless Summer Vacation
Coperta album Miley Cyrus Endless Summer Vacation │ FOTO: Miley Cyrus

"Endless Summer Vacation" este numele albumului nou, care este împărţit în două părţi, "AM" şi "PM". Este al optulea său LP din discografie şi va vedea lumina zilei pe 10 martie 2023. Discul cu 11 piese apare prin Columbia Records şi poate fi deja precomandat. "Flowers" a fost primul single, care a debutat în luna ianuarie. Nu a fost nevoie de un travaliu excesiv pentru aceste track-uri, ele au curs natural după experienţele artistei din ultimii ani.

În 2020 am avut parte de "Plastic Hearts", pe care Miley a cochetat cu rock-ul şi o abordare tip Joan Jett. În ce priveşte "Endless Summer Vacation", jumătate din el este "AM", perioada de dimineaţă, cu energie şi potenţial, o nouă zi. Apoi vine partea "PM", cu glamour, latura sălbatică a nopţii sau odihnă şi refacere. În Los Angeles energia nopţii iese la suprafaţă în fiecare seară, conform lui Miley Cyrus, iar teaserele oferite pentru aceste track-uri de final sunt încărcate de synth-uri ce duc cu gândul la The Weeknd.

Noul album a fost înregistrat în LA şi produs de către Greg Kurstin, Kid Harpoon, Mike WiLL Made-It şi Tyler Johnson. Iată tracklist-ul complet:

  1. Flowers
  2. Jaded
  3. Rose Colored Lenses
  4. Thousand Miles (feat. Brandi Carlile)
  5. You
  6. Handstand
  7. River
  8. Violet Chemistry
  9. Muddy Feet (feat. Sia)
  10. Wildcard
  11. Island
  12. Wonder Woman

Miley a înregistrat recent un record în Marea Britanie: cea mai lungă hegemonie în topuri cu un single de la Adele cu "Easy On Me". Evident, "Flowers" este "vinovatul". A ocupat locul întâi în topuri de 7 săptămâni. Greu de crezut că Miley a împlinit de abia 30 de ani, după o carieră atât de bogată. Ce e drept e unul dintre acei copii-artişti, care s-au maturizat sub ochii fanilor, din Hannah Montana în fată rea şi acum rockstar care îşi linge rănile şi e independentă în mod exuberant.

Cyrus îşi va promova noul album cu un concert acustic special lansat pe Disney+ pe 10 martie 2023. Va include şi un interviu şi un duet special.

Comentează

Trending