Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Legenda drum & bass Sub Focus anunţă un nou album, "Evolve"

Sub Focus, o adevărată legendă în zona drum & bass a anunţat un nou album, intitulat "Evolve". Acesta va debuta în curând prin EMI Records şi include 14 piese, printre care şi colaborări cu nume mari şi apreciate.

Publicat

pe

Coperta album Sub Focus Evolve
Coperta album Sub Focus Evolve │ FOTO: Sub Focus

DJ-ul şi producătorul muzical din Londra care a făcut senzaţie la Peninsula Târgu Mureş în 2010 este de abia la al treilea album. E drept că a lansat multe single-uri şi EP-uri de-a lungul carierei. Pe noul său disc, "Evolve", Sub Focus va colabora cu CamelPhat, Gene Farris şi LOWES. Vom găsi pe el şi single-ul "Ready to Fly", deja lansat şi urcat în UK Top 30.

Sub Focus promite că noile piese sunt inspirate de anii '90, ceva ce l-am văzut şi pe Calvin Harris făcând recent. Citează ca inspiraţie The Chemical Brothers, dar şi muzica hardcore şi jungle de la începuturi. DJ-ul afirmă că genul drum & bass nu a fost niciodată mai puternic sau mai popular şi că e mândru să facă parte din fenomen. A încercat multiple genuri în trecut, dar în acesta se simte ca acasă.

Înainte de lansarea lui "Evolve", Sub Focus va avea o reprezentaţie britanică pe 18 martie la OVO Wembley Arena, deja sold out. Noul album soseşte pe 12 mai prin EMI Records şi are următorul tracklist:

1. Trip with Metrik
2. Calling For A Sign ft. Kelli-Leigh
3. Fine Day
4. Vibration ft. AR/CO
5. It’s Time ft. Gene Farris
6. Ready To Fly with Dimension
7. Alarm ft. MC ID
8. Off The Ground
9. Waiting with Pola & Bryson ft. Kelli-Leigh
10. I Found You ft. Hayla
11. Secrets with Camelphat & Culture Shock ft. Rhodes
12. Overcome ft. Frances
13. Don’t Want To Come Down ft. LOWES
14. Turn Up The Bass ft. Jonny L

Sub Focus, pe numele său real Nicolaas Douwma este un DJ britanic producător, compozitor şi inginer de sunet. În vârstă de 40 de ani, el provine din Surrey şi are o carieră muzicală întinsă pe 20 de ani. Primul său album full a sosit pe 12 octombrie 2009, cu numele "Sub Focus". Al doilea era "Torus", sosit în 2013. A avut şi un album colaborativ cu Wilkinson în 2020, "Portals".

Comentează

Trending