Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

KISS va lansa un film biografic pe Netflix

Netflix urmează să găzduiască un film biografic despre emblematica trupă KISS. Pelicula va prezenta primii ani din existența formației și va fi lansată anul viitor. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Concert KISS la București pe 16 iulie 2022 │ FOTO: George Stanculeanu / InfoMusic.ro

Vestea despre filmul biografic a fost dezvăluită de Doc McGhee, managerul trupei, într-un interviu recent. Pelicula va fi intitulată "Shout It Out Loud". De regie se va ocupa Joachim Rønning, cunoscut pentru filme ca "Kon-Tiki",  "Maleficent: Mistress of Evil" sau "Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales".

"Este un film biografic despre primii patru ani ai trupei KISS. Tocmai ce îl începem. Contractul este deja încheiat, avem un regizor. Este în desfășurare și va ajunge în 2024", a declarat Doc McGhee.

În ceea ce privește distribuția, niciun actor nu a fost anunțat încă. Despre acest aspect a vorbit în 2021 Paul Stanley, unul dintre membrii trupei KISS:

Atât vă spun: pentru ca distribuția să fie corectă din perspectiva vârstei, căutăm actori de 20 de ani. Sincer, nu cunosc o mulțime de actori de 20 de ani. Când oamenilor le sunt adresate astfel de întrebări, ei răspund: <<Oh, Brad Pitt, sau ăsta sau ăla. Ei bine, tipii ăia au 50 sau 60 de ani, așa că vorbești despre o altă generație de actori".

Între timp, KISS continuă turneul mondial de rămas bun. Trupa are concerte programate pe tot parcursul anului 2023. Anul trecut, formația americană a venit în premieră în România, cu un eveniment ce a avut loc la Romexpo. Fanii au avut ocazia să îi vadă live pe Gene Simmons, Paul Stanley, Eric Singer și Tommy Thayer, pe scurt, KISS, grup care a scris istorie în muzica rock și care a influențat generații de artiști atât din punct de vedere muzical, cât și din punct de vedere vizual.

Industria muzicala

Trupa KISS lansează un concert virtual în 2027

Primul concert cu Gene Simmons, Paul Stanley, Eric Singer și Tommy Thayer drept avataruri virtuale va avea premiera în 2027. KISS a confirmat vestea cu un scurt clip video. Te invităm să-l urmărești în articol și să afli mai multe detalii.

Publicat

pe

KISS virtual
KISS virtual │ FOTO: captură YouTube / KISS

KISS a susținut ultimul concert la Madison Square Garden pe 2 decembrie, marcând o încheiere spectaculoasă a turneului mondial "End Of The Road". În cadrul evenimentului, artiștii au anunțat că vor continua călătoria muzicală ca imagini virtuale, devenind astfel prima trupă din SUA care face acest lucru.

Pentru a confirma proiectul, KISS a dezvăluit un teaser video ce conține câteva fragmente audio de la fanii încântați ai trupei, precum și o scurtă animație a viitoarelor avatarurilor ale membrilor formației.

"50 de ani este o perioadă lungă, iar ceea ce ne rezervă viitorul este în pregătire", este menționat în clip.

Avatarurile ar fi realizate de compania SFX a lui George Lucas, Industrial Light & Magic, în colaborare cu Pophouse Entertainment Group, care a fost co-fondat de Björn Ulvaeus de la ABBA și care se află în spatele spectacolului Voyage al trupei suedeze.

Costurile depășesc 200 de milioane de dolari și conform lui Gene Simmons:

"Putem fi pentru totdeauna tineri și veșnic emblematici, ducându-ne în locuri la care nu am visat niciodată până acum. Tehnologia îl va face pe Paul [Stanley] să sară mai sus decât a făcut-o până acum."

Proiecțiile KISS vor avea o înălțime de peste opt metri și abilități care le vor permite să zboare deasupra publicului, să sufle foc și multe alte efecte dramatice pe care trupa le-a obținut adesea prin scenografie și cascadorii.

Citește în continuare

Trending