Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Jon Bernthal revine ca The Punisher în noua serie "Daredevil: Born Again"

Jon Bernthal se alătură lui Charlie Cox (Daredevil) și Vincent D’Onofrio (Kingpin) în viitoarea serie, ce va fi găzduită de platforma Disney+. Filmările vor debuta la finalul acestei luni. Mai multe informații în articol.

Publicat

pe

Jon Bernthal în "The Punisher"
Jon Bernthal în "The Punisher" │ FOTO: captură YouTube / Netflix

Potrivit The Hollywood Reporter, Jon Bernthal urmează să reia rolul lui Frank Castle, alias The Punisher, în viitoarea serie Marvel - "Daredevil: Born Again". Actorul de 46 de ani va reapărea pe micile ecrane alături de protagonistul Daredevil, interpretat de Charlie Cox și antagonistul Kingpin, jucat de Vincent D'Onofrio.

Deși încă nu a fost anunțată o dată concretă de lansare, seria "Daredevil: Born Again" va avea premiera pe Disney+ cândva în 2024. Serialul va fi scris și produs de Matt Corman și Chris Ord, și ar avea un număr de 18 episoade.

Seria "Daredevil: Born Again" va adapta povestea din benzile desenate din 1986 cu același nume, deși cu câteva modificări notabile. În materialul său original, "Daredevil: Born Again" s-a concentrat pe lupta lui Daredevil împotriva Kingpin, în absența personajului The Punisher.

Jon Bernthal l-a interpretat pentru prima dată pe Frank Castle (The Punisher) în cel de-al doilea sezon al serialului "Daredevil". Apoi, personajul a beneficiat de propriul serial, ce a avut două sezoane (2017-2019).

În ceea ce îi privește pe Cox și D'Onofrio, aceștia au avute scurte apariții în alte producții Marvel. Primul a revenit în pielea avocatului Matt Murdock în "Spider-Man: No Way Home" și apoi ca Daredevil în "She-Hulk". Între timp, D’Onofrio a apărut în seria "Hawkeye". Cei doi actori vor face parte din distribuția viitorului serial Disney+ - "Echo".

Trending