Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Hozier a lansat EP-ul "Eat Your Young" - AUDIO

De ziua sa de naștere, Hozier este cel care le face ascultătorilor un cadou. Artistul de 33 de ani a lansat "Eat Your Young", un material cu trei piese. Te invităm să afli mai multe detalii și să asculți melodiile.

Publicat

pe

Copertă EP "Eat Your Young"
Copertă EP "Eat Your Young" │ FOTO: Hozier www.facebook.com

Cântărețul și compozitorul Hozier a lansat astăzi, 17 martie, noul său EP intitulat "Eat Your Young". Cele trei melodii care alcătuiesc materialul marchează primele lansări oficiale de la anteriorul album "Wasteland, Baby!" (2019).

"Eat Your Young" se dorește a fi doar o mostră din ce are pregătit muzicianul. Hozier urmează să lanseze anul acesta un nou album de studio - "Unreal Unearth". Discul va fi o explorare a Infernului lui Dante, iar "Eat Your Young" se concentrează asupra a două dintre cele nouă cercuri ale iadului: lăcomia și erezia.

"Acest EP marchează prima mea lansare din 2023, cu o serie de melodii care vor apărea în lunile următoare, urmate de albumul complet <<Unreal Unearth>> la sfârșitul verii. Este întotdeauna un cadou să poți lansa muzică nouă și, în plus, o bucurie să faci asta de ziua de naștere. Sunt încântat că am anunțat datele turneului pentru această toamnă și că vă împărtășesc aceste melodii, care oferă o mostră din ceea ce va urma", a transmis Hozier.

Pentru a celebra lansarea EP-ului "Eat Your Young", Hozier a anunțat un turneu mondial care va include concerte în Marea Britanie, Europa și America de Nord. Călătoria muzicală va debuta pe 25 iunie în Glasgow și se va încheia în Los Angeles pe 4 noiembrie.

Ascultă EP-ul "Eat Your Young" - Hozier

Eat Your Young

Through Me (The Flood)

All Things End

PUBLICITATE
Comentează

Albume noi

Hozier a lansat albumul "Unreal Unearth" - TRACKLIST

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii lui Hozier. Artistul irlandez a lansat "Unreal Unearth", cel de-al treilea album de studio din carieră. Te invităm să afli mai multe detalii despre material.

Publicat

pe

Hozier - Unreal Unearth
Hozier - Unreal Unearth │ FOTO: Universal Music

Astăzi, 18 august, Hozier a lansat "Unreal Unearth", un album ambițios, format din 16 piese inspirate de "Infernul" lui Dante și structurate în jurul celor nouă cercuri ale iadului. În ultimele luni, cântărețul de 33 de ani a prezentat fragmente din noul material prin intermediul unor single-uri lansate cu videoclip. De exemplu, "Francesca" explorează teme ale dragostei și face trimitere la Francesca da Rimini, personaj care apare în cel de-al doilea cerc al Infernului - desfrânații.

Piesa "Unknowm / Nth" vorbește despre distanțarea și trădarea în cuplu și este inspirată din cercul nouă al iadului, cunoscut sub numele de "Cercul trădării", unde cei care au comis acte de trădare sunt pedepsiți. Cercul este împărțit în patru regiuni, fiecare pedepsind o formă diferită de trădare, iar păcătoșii sunt prinși în gheață și izolați, idee ce ar putea simboliza un sentiment de izolare emoțională.

Muzical, "Unreal Unearth" abordează o varietate de stiluri, de la partituri melancolice de pian ("Butchered Tongue"), folk-pop up-tempo ("Anything But"), funky disco ("De Selby Part 2) la energeticele ritmuri indie-rock din "Damage Gets Done", în colaborare cu Brandi Carlile.

Hozier a scris albumul în timpul pandemiei de COVID și a declarat că a fost modul lui de a da sens experienței din ultimii ani.

"Acest album reprezintă o reflecție asupra ultimilor ani și a tot ceea ce a însemnat acea perioadă. Sunt mândru de rezultat și aștept cu nerăbdare să transform tot ce am învățat din realizarea lui în proiecte viitoare.

Vă mulțumesc pentru tot sprijinul incredibil acordat muzicii mele si mie ca artist. Abia aștept să vă văd pe câțiva dintre voi la concerte în curând și să cânt live aceste piese. Mă simt incredibil de norocos să am sprijinul vostru!", a declarat Hozier.

TRACKLIST "Unreal Unearth":

 1. De Selby (Part 1)
 2. De Selby (Part 2)
 3. First Time
 4. Francesca
 5. I, Carrion (Icarian)
 6. Eat Your Young
 7. Damage Gets Done
 8. Who We Are
 9. Son of Nyx
 10. All Things End
 11. To Someone From A Warm Climate (Uiscefhuaraithe)
 12. Butchered Tongue
 13. Anything But
 14. Abstract (Psychopomp)
 15. Unknown / Nth
 16. First Light
Citește în continuare

Trending