Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Florence and the Machine ne surprinde cu un cover după No Doubt, "Just A Girl"

Florence and the Machine nu face coveruri prea des, dar când le face, ne oferă o experienţă explozivă, senzaţională. Ce e drept nu ne-am fi aşteptat vreodată să auzim piesa celor de la No Doubt, "Just a Girl" cântată de Florence Welch. Ce a ieşit se aude mai jos.

Publicat

pe

Coperta single Florence and the Machine Just a Girl
Coperta single Florence and the Machine Just a Girl │ FOTO: Florence and the Machine

În primul rând această piesă a fost concepută pentru coloana sonoră a serialului "Yellowjackets", mai precis pentru trailerul sezonului 2. Florence Welch a declarat că prima sa dragoste a fost pop punk, iar Gwen Stefani era idolul sau, deci a fost un "job de vis" acest cover. Hitul celor de la No Doubt datează din 1995, iar noua varianta de "Just a Girl" a fost produsă de către Florence Welch împreună cu Mark Bowne de la IDLES.

Single-ul e disponibil acum pentru streaming şi download, cu puţin înainte de premiera sezonului 2 "Yellowjackets", care are loc peste 2 săptămâni. Serialul spune povestea unui grup de fete care se prăbuşesc cu avionul într-o zonă pustie din SUA. E o echipă de fotbal feminin, care trebuie să supravieţuiască şi să îşi gestioneze instinctele, pornirile şi fricile. Le vedem şi pe acele fete la 20-30 de ani distanţă, retrăind traumele. Variantele lor mai în vârstă sunt jucate de actriţe mari: Juliette Lewis, Christina Ricci spre exemplu.

Sezonul 2 va avea premiera pe 24 martie şi îl va introduce în poveste pe Walter, detectiv jucat de Elijah Wood.

Iată ce a spus Florence Welch despre acest proiect:

Sunt un fan uriaş al "Yellowjackets" şi al acelei epoci de muzică, iar această piesă în special a avut un impact uriaş asupra mea atunci când eram mică. Astfel eram încântată când mi s-a cerut să o interpretez "într-un mod neliniştitor" pentru show. Am încercat să adăugăm nişte elemente horror acestei piese iconice pentru a se potrivi cu tonul show-ului.

Între timp am aflat că Florence Welch aduce "The Great Gatsby" pe Broadway. În 2022 trupa Florence and the Machine a lansat albumul "Dance Fever", care se va auzi live în România în august 2023, atunci când trupa vine la Summer Well.

Comentează

Trending