Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Jude Law este Căpitanul Hook în noul film "Peter Pan & Wendy" - TRAILER

Disney a lansat trailerul oficial pentru "Peter Pan & Wendy", cea mai recentă adaptare live-action a poveștii clasice despre băiețelul care a refuzat să crească. Pelicula va fi lansată pe 28 aprilie. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Trailer "Peter Pan & Wendy"
Trailer "Peter Pan & Wendy" │ FOTO: captură YouTube / Walt Disney Studios

Noul trailer prezintă imagini uluitoare ale ținutului Neverland și prefigurează o confruntare plină de adrenalină între Wendy și răufăcătorul filmului, Căpitanul Hook. Filmul va readuce în atenția spectatorilor aventurile eternului tânăr Peter Pan, întâlniri fantastice cu zâne și pirați, totul pe fundalul optimismului și inocenței copilăriei.

Regizat de David Lowery, viitorul film îi are în distribuție pe Alexander Molony și Ever Anderson în rolul protagoniștilor Peter Pan și Wendy. Alături de ei, Jude Law îl portretizează pe Căpitanului Hook, iar Yara Shahidi face istorie ca prima femeie de culoare care o interpretează pe Tinkerbell.

La șapte ani după lansarea filmului "Pan" al regizorului Joe Wright și la 31 de ani după "Hook" al lui Steven Spielberg, "Peter Pan & Wendy" este cea mai nouă adaptare a filmului original din 1953, marca Walt Disney. Totuși, rădăcina poveștii datează încă din 1904, cu piesa de teatru "Peter Pan, or the Boy Who Wouldn’t Grow Up" a lui J.M. Barrie. Câțiva ani mai târziu, în 1911, el a scris și romanul "Peter Pan și Wendy".

TRAILER "Peter Pan & Wendy"

Trending