Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Ed Sheeran își împărtășește viața și cariera în documentarul "The Sum Of It All" - TRAILER

Ed Sheeran este protagonistul documentarului "The Sum Of It All", un material emoționant ce parcurge călătoria artistului de la debutul său până în prezent. Va fi disponibil pe Disney+ începând cu 3 mai. Detalii și trailer în articol.

Publicat

pe

Ed Sheeran în documentarul "The Sum Of It All"
Ed Sheeran în documentarul "The Sum Of It All" │ FOTO: captură YouTube / Disney Plus

"The Sum Of It All" este o serie din patru părți care va prezenta o imagine extrem de onestă asupra vieții personale a muzicianului. În același timp, documentarul va explora și cariera acestuia, de la începuturile timide, la actuala faimă internațională.

Concentrându-se pe dificultățile recente din viața lui Sheeran, precum și pe ascensiunea sa către succes și pe crearea unora dintre cele mai mari hituri ale sale, documentarul va fi lansat cu două zile înainte de noul său album: "-" ("Subtract").

Conform rezumatului oficial, "The Sum Of It All" îl prezintă pe Ed după ce află vești care îi schimbă viața și își împărtășește greutățile, dar și reușitele în cea mai dificilă perioadă a vieții sale. Combinând imagini din arhiva personală, interviuri cu soția și cei dragi și secvențe din show-urile sale, documentarul dorește să arate perspectiva lui Sheeran asupra lumii, asupra sa și asupra muzicii pe care o creează.

Trailerul abordează și unele dintre durerile cu care s-a confruntat recent cântărețul. Și-a pierdut prietenul, Jamal Edwards, iar soția sa a fost diagnosticată cu o tumoare tratabilă doar după naştere.

TRAILER "The Sum Of It All":

Concerte & turnee

Au fost suplimentate biletele la concertul Ed Sheeran de la București

Aprecierea românilor pentru Ed Sheeran este vizibilă prin numărul de bilete vândute la concertul din 24 august, de la Arena Națională din București. Organizatorii vin cu o veste bună pentru cei care încă nu și-au ocupat un loc.

Publicat

pe

Ed Sheeran în concert la București pe 3 iulie 2019 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Datorită interesul ridicat din partea fanilor, organizatorii concertului Ed Sheeran au anunțat suplimentarea locurilor la categoria C, cea despre care se știa că e SOLD OUT. Așadar, biletele care costă 299 RON sunt din nou disponibile. În plus, organizatorii au decis încă de pe acum și suplimentarea categoriilor A (499 RON) și B (399 RON).

Informații utile despre achiziționarea biletelor

Promotorii lui Ed Sheeran se angajează să combată vânzarea neetică și revânzarea biletelor. Astfel, pentru turneul anului 2024, se aplică o politică de afișare a numelui pe biletele vândute DOAR prin intermediul punctelor de vânzare aprobate.

IMPORTANT: Cumpărătorul principal trebuie să fie prezent împreună cu tot grupul pentru acces la locație și să dețină un document de identitate valid și confirmarea rezervării primită pe adresa de e-mail. Biletele cumpărate de pe site-uri terțe sau de la vânzători neautorizați nu sunt valide pentru acces.

Ed Sheeran vine pentru a doua oară în România, cu un concert ce va avea loc la Arena Națională din București pe 24 august 2024. Evenimentul face parte din turneul "+ - = ÷ x" și îl va avea ca act în deschidere pe Calum Scott.

Artistul a cântat pentru prima dată în țara noastră în 2019, tot pe Arena Națională, în fața a peste 50.000 de oameni, făcându-și apariția îmbrăcat în tricoul echipei naționale de fotbal a României. Sheeran a interpretat atunci cele mai cunoscute piese ale sale în fața unui stadion arhiplin și a fost impresionat de faptul că românii îi știu versurile pe de rost.

Citește în continuare

Trending