Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Dave Grohl a gătit pentru sute de oameni fără adăpost - VIDEO

Dave Grohl dovedește că este mai mult decât un rockstar. Muzicianul de 54 de ani s-a implicat într-o acțiune umanitară și a gătit pentru 450 de oameni fără adăpost. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Foo Fighters You Should be Dancing cover Bee Gees
Foo Fighters You Should be Dancing cover Bee Gees │ FOTO: Foo Fighters

Gestul altruist al solistului Foo Fighters a venit în contextul unor furtuni majore de zăpadă care erau pe cale să lovească orașul Los Angeles. Grohl a ajuns la Hope of the Valley, o organizație nonprofit pentru persoanele fără adăpost, cu o serie de echipamente și o afumătoare masivă pentru carne. Timp de 16 ore, muzicianul a gătit coaste, ceafă de porc, fasole și salată coleslaw.

Potrivit TMZ, Dave Grohl s-a ocupat singur de toate cheltuielile și a ațipit din când în când în parcare, cât timp carnea era la afumat. Când a venit timpul să servească, Dave a vorbit cu membrii personalului Hope of the Valley și cu oamenii adăpostiți acolo. Bucatele sale ar fi hrănit aproximativ 450 de persoane fără adăpost și 50 de angajați.

Directorul Hope of the Valley, Rowan Vansleve, a postat un videoclip cu Grohl în care oferă mai multe detalii despre misiunea organizației. Dave Grohl a declarat că este implicat în totalitate. Mai mult, pe fundal se poate auzi piesa "My Hero".

VIDEO: Dave Grohl gătește pentru oamenii fără adăpost

Comentează

Trending