Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

CRBL și Anca Țurcașiu participă la "Te cunosc de undeva" sezonul 19

Opt cupluri de artişti participă la cel de-al 19-lea sezon "Te cunosc de undeva", însă pentru început, telespectatorii vor cunoaşte doar câte un concurent din fiecare echipă. Printre ei se numără CRBL și Anca Țurcașiu. Află ce declarații au oferit.

Publicat

pe

CRBL și Anca Țurcașiu participă la "Te cunosc de undeva"
CRBL și Anca Țurcașiu participă la "Te cunosc de undeva" │ FOTO: Antena 1

"Te cunosc de undeva" le pregăteşte telespectatorilor un sezon în mare formă, ce va putea fi urmărit în fiecare sâmbătă, începând din 1 aprilie, de la 20:00, pe Antena 1 şi AntenaPLAY. Emisiunea vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă. Doar unul dintre componenții fiecărei echipe va fi dezvăluit inițial. Astfel, CRBL şi Vocea din online şi Anca Ţurcaşiu şi Rebelul cu inimă rock sunt primele cupluri ale sezonului 19 "Te cunosc de undeva".

"Încă am emoţii că uit coregrafia sau vreun cuvânt din strofă, urăsc să stau peste patru luni fără barbă sau faptul că trebuie să stau ore în plus la machiaj ca să îmi acopăr tatuajele. Nu mă mai sperie atât de tare travestiul, deşi mi-e foarte frică de penibil, iar tocurile reprezintă şi ele clar o problemă. Acum, şi de-o fi să cad, contează cum mă ridic! Abia aştept să vedeţi şi voi cu cine fac echipă, mai ales că vă spun doar atât - e genul de om care completează nebunia mea şi forma mea de divertisment. Suntem singura echipă cu cerebel şi avem ingrediente suficiente să fim pe podium!", a declarat CRBL.

La rândul său, partenerul lui CRBL, cel pe care telespectatorii îl vor cunoaşte în curând, a spus:

"Am pornit în acest proiect cu gândul de a-mi hrăni copilul interior, vin cu mare plăcere şi drag, cu chef de joc şi joacă şi dorinţa de a ne distra şi a-i distra şi pe cei de acasă. Dacă vor fi şi momente când voi fi serios, vă rog să îmi atrageţi atenţia, să nu se mai întâmple".

Alături de CRBL şi Vocea din online, telespectatorii vor putea urmări în fiecare sâmbătă şi echipa formată din Anca Ţurcaşiu şi Rebelul cu inimă rock. Artista a acceptat  propunerea de a participa la emisiune fără să stea pe gânduri:

"Am fost invitată la <<Te cunosc de undeva!>> neştiind ce partener o să am. Întâmplarea face că l-am cunoscut pe Rebelul cu inimă rock chiar în ziua în care ne-am întâlnit cu echipa de producţie, cu doar câteva ore înainte. Am fost foarte surprinsă, desigur, în mod plăcut când ne-am reîntâlnit pentru acest proiect! Pot doar să vă spun că este un bărbat frumos, impunător şi respectuos. Este muncitor, dedicat şi implicat, la fel ca şi mine, parcă am făcut armata amândoi! Sunt actriţă şi merg mult pe tot ce înseamnă detalii, studiez mult personajele, aşa că îl voi chinui şi pe partenerul meu să facă la fel!"

La rândul lui, Rebelul cu inimă rock a mărturisit:

"Nu prea mi-am pus bariere până acum în viața asta și nici nu am de gând să o fac. Îmi place să simt că trăiesc, fie că sunt pe scenă, în fața mulțimii, sau pe motocicletă cu vântul în cască. Adrenalina trebuie să pompeze!".

Emisiuni radio-tv

Asia Express 2024 va duce nouă perechi de concurenți pe Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia

Obiceiuri stranii și totuși spectaculoase, religii diferite, temperaturi ridicate și bariere lingvistice sunt doar câteva dintre provocările cu care se vor confrunta concurenții acestui sezon din Asia Express.

Publicat

pe

Concurenți Asia Express 2024
Concurenți Asia Express 2024 │ FOTO: Antena 1

18 curajoși pornesc în acest sezon într-o nouă aventură la capătul lumii. Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, aceștia vor trebui să ajungă din Thailanda până în Bali, destinația marii finale a celui de-al șaptelea sezon. Drumul pe care îl vor parcurge va avea peste 7000 de kilometri, fiind pentru prima oară când se va întinde pe durata a 11 etape, cu una în plus față de sezoanele trecute.

Cele nouă perechi de la Asia Express 2024

  • Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson
  • Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio
  • Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul
  • Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vişănescu
  • comedianții Ioana State și Mane Voicu
  • content creator-ul şi antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea
  • Victor Slav și iubita lui, Selina
  • Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu
  • Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache

Ce au declarat participanții Asia Express:

Anca Țurcașiu: "Asia Express înseamnă pentru mine dorința de a mă transforma din <<a avea>>  în <<a fi>>"

"Asia Express înseamnă pentru mine dorința de a mă transforma din <<a avea>>  în <<a fi>>" așa cum este și cultura țărilor prin care ajungem. Vreau să trec prin această experiență și șansă, în același timp, pe care mi le dă viața, parcurgând acest drum fără a avea nimic, ci doar pe mine și pe cea mai bună prietenă alături. Știu sigur că Andreea și cu mine vom face tot ce putem să ne demonstrăm cine suntem cu adevărat, care e forța noastră, și puterea noastră de acceptare și de a merge mai departe."

Nicolai Tand: "Sunt obișnuit cu greutățile vieții, aici vreau doar să mă bucur de lucruri, locuri și oameni noi"

"O parte din viața mea a fost un fel de Asia Express. Sunt obișnuit cu greutățile vieții, aici vreau doar să mă bucur de lucruri, locuri și oameni noi, să redescopăr la mine chestii pe care sigur le-am uitat. Îmi plac competițiile, îmi place să mă aflu în situații care mă ajută să mă autodepășesc, să dau ce-i mai bun din mine. Sorin e partenerul perfect, suntem doi moroșeni plecați pe Drumul Zeilor, doi moroșeni obișnuiți în general cu drumurile de toate felurile. În plus, anul ăsta, în aprilie, fac 50 de ani. Ce cadou mai frumos puteam să-mi fac?!"

Andrei Ursu și Vlad Condurache: "Pentru noi este o ocazie minunată să ne cunoaştem între noi mai bine şi să ne depăşim limitele"

"Vara trecută, eram amândoi la un festival de muzică unde era amplasat un stand America Express, iar când am atins steagul ne-am dat seama cât de mult ne-ar plăcea să fim parte din proiect. Toţi prietenii ne spun cât de potriviţi am fi în emisiune şi iată că am primit ocazia să le dovedim asta. Abia aşteptăm să înceapă cursa! Pentru noi este o ocazie minunată să ne cunoaştem între noi mai bine şi să ne depăşim limitele. Sperăm ca această experienţă să ne unească, şi să ne întoarcem cât mai tarziu înapoi în ţară, oameni mai puternici. Călătorie în ţări în care nu am mai fost, climă caldă, jocuri contracronometru, provocări fizice şi psihice, bariere culturale, oameni noi! Ce putem cere mai mult? Suntem pregătiţi pentru aventura vieţii noastre în Asia Express!”

Citește în continuare

Trending