Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Chris Evans și Ana de Armas sunt protagoniștii filmului de spionaj "Ghosted" - TRAILER

După "Knives Out" și "The Gray Man", Chris Evans și Ana de Armas apar din nou împreună pe ecran. Cei doi actori sunt protagoniștii filmului "Ghosted", ce are premiera pe 21 aprilie pe Apple TV+. Detalii și trailer în articol.

Publicat

pe

Trailer "Ghosted"
Trailer "Ghosted" │ FOTO: captură YouTube / Apple TV

Chris Evans îl interpretează pe Cole, un personaj onest și carismatic. Are o primă întâlnire minunată cu Sadie, jucată de Ana de Armas, și crede imediat că ea ar putea fi "aleasa". Nedescurajat de zecile de mesaje fără răspuns și convins că sunt meniți să fie împreună, el călătorește la Londra în ceea ce spera să fie un gest romantic, doar pentru a descoperi că Sadie nu este persoana pe care a crezut-o.

Cole este capturat și află că Sadie este de fapt un membru al CIA poreclit "The Tax Man" care fuge de toți vânătorii de recompense de pe continent și de liderul lor interpretat de Adrien Brody.

"M-ai răpit și torturat după o întâlnire", se plânge Cole.

"Ghosted" a fost regizat de Dexter Fletcher ("Rocketman"), pe baza unui scenariu scris de scenariștii seriei "Deadpool" -  Rhett Reese și Paul Wernick. Distribuția este completată de Amy Sedaris, Tim Blake Nelson, Tate Donovan, Marwan Kenzari, Lizzie Broadway, Mustafa Shakir, Mike Moh, Fahim Fazli, Marisol Correa, Gina Jun, Victoria Kelleher, Sasha Go, Bailey. MB, Daniel Eghan și Scott Vogel.

După ce a jucat rolul lui Marilyn Monroe în "Blonde" (pentru care a și fost nominalizată la Premiile Oscar), Ana de Armas urmează să joace în viitorul film spin-off John Wick, "Ballerina". Cât despre Chris Evans, el va apărea alături de Dwayne Johnson în "Red One".

TRAILER "Ghosted":

Trending