Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Când începe cel de-al 11-lea sezon "Chefi la cuțite"?

Emisiunea culinară "Chefi la cuțite" revine pe Antena 1 luna aceasta. Arena competiției culinare se redeschide pentru concurenți ambițioși, gata să impresioneze cu cele mai diverse preparate, dar și pentru cei trei jurați, a căror misiune devine și mai dificilă. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Sezonul 11 "Chefi la cuțite"
Sezonul 11 "Chefi la cuțite" │ FOTO: Antena 1

Cel de-al 11-lea sezon al celui mai urmărit show culinar din România începe luni, 27 martie, de la ora 20:30. Dacă până acum, luptele consacrate pentru amuletă se dădeau doar între cei trei ași ai gastronomiei, Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu, sezonul 11 duce aceste confruntări la un alt nivel. Orgoliile se ascut, pentru că în ringul gastronomic intră adversari surpriză.

Astfel, în noul sezon "Chefi la cuțite", luptele pentru amuletă se vor da în patru. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent.

"În sezonul 11 avem parte de provocări noi. <<Chefi la cuțite>> este o competiție care evoluează, se dezvoltă și se complică, pe măsură ce fiecare dintre noi adună tot mai multă experiență în acest concurs. Iar lucrul ăsta nu poate decât să mă motiveze și mai mult", a declarat Chef Dumitrescu.

Chef Bontea a adăugat:

"Se complică treaba în acest sezon la amuletă. Nu era de-ajuns că mă luptam cu Scărlătescu și Dumitrescu. Acum mai râvnește cineva la amuletă? Va fi război la puterea a patra!"

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar. Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul "Chefi la cuțite": toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Ștefan Popescu, Florin Ivan, Orlando Zaharia sunt doar câțiva dintre participanții la jocurile pentru amuletă care vor încerca să încurce planurile juraților, dar Chefii vor avea parte și de adversari aflați pentru prima dată în platoul "Chefi la cuțite".

Noul sezon va beneficia de trei ediții săptămânale. În fiecare luni, marți și miercuri de la ora 20:30, "Chefi la cuțite" aduce la Antena 1 o competiție a gustului cu noi ingrediente savuroase. Etapa audițiilor pe nevăzute, în care Chefii sunt nerăbdători să descopere potențiali componenți ai echipelor pe care le vor forma, va fi dublată de un joc pentru amuletă mai aprig ca niciodată.

Trending