Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Cătălin Bordea şi Nelu Cortea au câştigat America Express, după o finală memorabilă

După săptămâni bune de dueluri aprige, "America Express" şi-a desemnat câştigătorii pe 26 martie 2023. Aşa cum au prezis unele conturi de social media comedianţii Cătălin Bordea şi Nelu Cortea au câştigat marea finală, duelându-se cu fetele de la Andre.

Publicat

pe

Marea finala America Express 2023 Antena 1
Marea finala America Express 2023 Antena 1 │ FOTO: Antena 1

"America Express - Drumul Aurului" a înregistrat un record de audienţă pe toate targeturile, cu marea finală difuzată pe Antena 1. A fost o finală care a implicat bătălii pe sol, în apă şi aer. Marele titlu şi amuleta de 30.000 de euro au ajuns la Cătălin Bordea şi Nelu Cortea. Dacă e să spunem ceva despre ei după toate aceste episoade, e că au avut cea mai convingătoare limbă spaniolă, au fost cei mai joviali şi apropiaţi de oamenii din ţările din America Centrală şi de Sud.

Cei doi au concurat în finală cu echipa fetelor de la Andre, Andreea Bălan - Andreea Antonescu, după ce în semifinală a plecat acasă cuplul Cătălin Scărlătescu - Doina Teodoru. În finală perechile au avut bucăţi de traseu pe care au luptat umăr la umăr, crescând suspansul.

Iată ce au declarat câştigătorii despre finală:

Este incredibil. Este o senzație unică. Îți vine să plângi, să mulțumești, să iei oamenii din jur în brațe. După toată ziua asta și caruselul acesta de emoții, gândul că noi suntem câștigătorii America Express este copleșitor. N-am muncit pentru ceva atât de mult în viața mea. Am avut în finală o energie cum n-am avut tot concursul. A fost o aventură senzațională. Nu se compară cu absolut nimic!.

Printre misiuni s-au numărat rezolvarea unor ecuaţii în sistemul de scriere al nevăzătorilor, deschiderea unui seif într-o cameră a misterelor şi un zbor cu parapanta. În plus au fost mai multe cutii cu surprize... neplăcute, scârboase chiar. Au fost şi momente emoţionante, când după luni bune de la plecarea de acasă, concurenţii au avut ocazia să îi vadă pe cei dragi prin apeluri video. În acele apeluri s-a strecurat totuşi şi un indiciu. Au fost şi drumuri cu grad ridicat de risc, o extra echipă de securitate în contact cu autorităţile locale pentru ca totul să meargă bine.

Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii i-a aşteptat pe cei patru la Castelul San Felipe, fortăreaţa din Cartagena, unde aventura "America Express" a luat sfârşit. Peste 2 milioane de telespectatori au văzut marea finală.

Nelu Cortea şi Cătălin Bordea fac echipă şi în spectacolele de stand-up comedy, dar şi în juriul iUmor, începând cu sezonul 14. Acum în grila Antena 1 "America Express" este înlocuit de "Chefi la Cuţite" care a debutat pe 27 martie 2023.

Comentează

Emisiuni radio-tv

Află când începe cel de-al 16-lea sezon iUmor

Cosmin Natanticu va porni în căutarea celui mai amuzant concurent al celui de-al 16 sezon iUmor, alături de Delia, Bordea și Cheloo, în vreme ce Emi și Cuza vor fi alături de participanți în culisele show-ului.

Publicat

pe

Emi și Cuza, prezentatorii iUmor
Emi și Cuza, prezentatorii iUmor │ FOTO: Antena 1

Cel de-al 16-lea sezon iUmor - O nebunie de comedie va avea premiera duminică, 18 februarie, de la 21:00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY și va aduce în fața celor patru jurați și a telespectatorilor numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor.

"După 15 sezoane de iUmor, nu credeam că mă mai poate surprinde ceva, am crezut că se întâmplase cam tot ce se putea întâmpla pe scenă, dar se anunță un sezon surprinzător, cu participanți diverși, din toate ramurile artistice și cu multe momente spumoase. Doar până acum am cunoscut concurenți care au făcut parodii muzicale, oameni care fac show-uri de gimnastică, dar cu un twist funny, avem stand-uperii clasici, avem și povestitori, magicieni, avem un show complet, cu alte cuvinte. Iar filmările sunt în plină desfăşurare!", a spus Emi.

Cuza a adăugat:

"Misiunea mea și a lui Emi, în calitate de prezentatori, va fi una mult mai intensă în acest nou sezon, pentru că vom fi paznicii urnei de vot, iar noi vom fi responsabili cu buna desfășurare a voturilor, ca nu cumva să se fraudeze alegerile iUmor. Avem platou nou, locație nouă, vibe-ul este unul foarte mișto și se conturează o familie frumoasă, aici, la iUmor".

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, aduce, la Antena 1, începând din 18 februarie, de la 21:00, cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile.

Citește în continuare

Trending