Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Carla's Dreams, Irina Rimes, The Motans revin la The Concert 2023

Carla's Dreams, Irina Rimes și The Motans vor urca din nou pe scena The Concert 2023. Evenimentul va avea loc pe 15 iulie, la Romexpo. Detalii și bilete în articol.

Publicat

pe

Carla's Dreams, Irina Rimes, The Motans
Carla's Dreams, Irina Rimes, The Motans │ FOTO: capturi YouTube

Ca în fiecare an, The Concert își așteaptă publicul la Romexpo, alături de unii dintre cei mai apreciați artiști. Carla's Dreams, Irina Rimes și The Motans promit să aducă trei show-uri individuale puternice, pline de dans și voie bună.

Prețuri bilete The Concert 2023 la Romexpo

Biletele pentru noua ediție The Concert se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 99 de lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesați agenda InfoMusic.

Info acces:

  • Copiii sub 7 ani au intrarea gratuită, dar însoțiți de un adult posesor de bilet.
  • Organizatorii recomandă fanilor care vin cu copii sub 10 ani să le protejeze acestora urechile cu căști speciale. La concert, volumul va fi puternic și poate afecta auzul copiilor.
  • Organizatorii vor pune la dispoziție suficiente puncte de vânzare a băuturilor pentru a evita cozile. Recomandă totuși să veniți la concert din timp și nu înainte de ultima trupă. Este normal ca la orele de vârf, când se atinge capacitatea maximă a spațiului, barurile să se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu câteva săptămâni înainte de concert.
  • Accesul cu umbrele este interzis.

Despre Carla's Dreams, Irina Rimes și The Motans

Dacă în 2021 Carla's Dreams a dominat topurile radio din România cu piese precum "N-aud" alături de EMAA sau "Simplu și Ușor", în 2022 istoria s-a repetă cu single-ul "Victima", ce a reușit să fie No.1 pe radio săptămâni la rând. Piesa "Înapoi" s-a bucurat atât de susținerea fanilor din online, cât și de susținerea oamenilor de radio, plasându-se pe poziții fruntașe în topurile muzicale. Totodată, anul trecut s-au aniversat zece ani de Carla's Dreams, o decadă de când fanii emoției se pot bucura de muzica proiectului.

Concertele explozive Carla's Dreams, 100% live, nu se rezumă niciodată la un singur gen muzical. Combinând elemente de pop, hip-hop, dance și rock, sunt gata să uimească mereu fanii cu abilitatea maleabilă de a combina stilurile cu singurul obiectiv de a da o fărâmă de originalitate pe piața muzicală românească și internațională.

Irina Rimes este o apariție unică, plină de sensibilitate și înconjurată de o carismă aparte. Lansarea Irinei în România a fost cum nu se putea mai bine. Piesa "Visele" a fost lider în toate topurile muzicale autohtone timp de luni de zile. Anul 2020 a găsit-o pe Irina cu o schimbare consistentă de stil, dar nu și de conținut. Albumul "Pastila" a adoptat stilul pop-trap, dar mesajele sale puternice au fost în continuare regăsite printre rânduri.

În vara lui 2022, Irina a lansat albumul "Acasă" și mini seria de documentare "Pe drumul meu", ce s-au bucurat de un real suport atât în mediul online, în special din partea fanilor, cât și în offline.

The Motans este unul dintre cele mai de succes proiecte muzicale din ultimii ani. Debutând în 2016 cu piesa "Versus", artistul a ajuns repede la inima publicului, prin hituri precum "Weekend", "Poem", "Jackpot", "August" sau "Înainte să ne fi născut". Lansările sale ocupă constant topurile radio. Primele sale două albume, "My Gorgeous Drama Queen (2018)" și "My Rhythm & Soul (2020)" s-au vândut în mii de exemplare fizice, iar cel de-al treilea, "Great Expectations", este în plină ascensiune.

Recent, artistul a lansat "Rehab", un EP conceptual care privește și analizează dragostea prin intermediul a diverse adicții.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri sâmbătă, 15 iulie 2023

The Concert 2023

Loc
Arenele Romane

Concerte & turnee

Irina Rimes aduce la Arenele Romane "Descântatele", un nou concept muzical live

Irina Rimes va prezenta la Arenele Romane un nou spectacol captivant: "Descântatele". Concertul va avea loc pe 28 septembrie, în aer liber, și promite o experiență muzicală unică, împletită cu mituri și povești străvechi. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Irina Rimes
Irina Rimes │ FOTO: Vlad Braga (Bragosvki)

"Descântatele" promite să fie o poveste mitică despre cum natura își revendică locul și, alături de toate miturile sale, începe să înghită orașul, oamenii, muzica și Arenele Romane. Prin acest spectacol, Irina Rimes explorează o conexiune profundă cu folclorul și rădăcinile sale, oferind publicului o perspectivă nouă asupra muzicii sale.

Spectacolul va include piese de pe noul EP, "Origini", precum și alte cântece inedite, nelansate încă, care vor continua să surprindă și să încânte audiența. Cu un picior ancorat în realitate și cu altul în fantastic, publicul este invitat să danseze între lumi alături de Irina pe 28 septembrie.

Pe lângă iele, sânziene și zmei, Irina va avea numeroși invitați speciali pe scenă, care vor fi anunțați în curând. Fanii sunt așteptați să se bucure de un spectacol de neuitat, plin de surprize și emoții.

Prețuri bilete concert Irina Rimes - Descântatele

Bilete de acces se găsesc online, la prețuri cuprinse între 149 lei (+comision) și 279 lei (+comision), în funcție de categorie. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Industria muzicala

Piesa "Dudadu" a Irinei Rimes s-a auzit la Tomorrowland 2024

Vocea Irinei Rimes a răsunat la Tomorrowland, unul dintre cele mai mare festivaluri de muzică electronică din lume. Evenimentul are loc în Belgia și adună peste jumătate de milion de participanți la fiecare ediție.

Publicat

pe

Irina Rimes
Irina Rimes │ FOTO: Vlad Braga (Bragosvki)

Weekendul acesta, la Tomorrowland, piesa "Dudadu" a Irinei Rimes a venit ca o surpriză plăcută atât pentru audiență, cât și pentru artistă, în playlist-ul apreciatului grup de DJ-ii Keinemusik. Remixul realizat de talentatul DJ și producător Goldcher a captivat mulțimea cu fuziunea dintre muzica românească și sound-ul internațional.

"Dudadu" face parte din EP-ul "Origini", care vine cu un concept live inovator, numit "Descântatele". Irina Rimes va prezenta acest proiect artistic pe 28 septembrie la Arenele Romane, promițând o experiență muzicală captivantă pentru fani.

Acesta este un moment important pentru Irina Rimes, care continuă să își extindă influența internațională și să contribuie la diversificarea muzicii. Artista a avut o apariție surpriză în setul lui MoBlack de la Electric Castle, iar artiști precum Apache și BLOND:ISH au inclus-o în spectacolele lor. Tiesto a adăugat remix-ul realizat de Goldcher - "Dudadu Flip" în playlist-ul său de pe Spotify. Keinemusik a introdus piesa pentru prima dată la un eveniment din București, după care au luat-o cu ei la Berlin, demonstrând încă o dată potențialul global al muzicii Irinei Rimes.

Citește în continuare

Muzică nouă

Când muzica se întâlnește cu poezia: Carla's Dreams - "Să fiu, să fim, să fii" - AUDIO

Carla's Dreams prezintă "Să fiu, să fim, să fii", o piesă ce combină profunzimea poeziei cu melodia subtilă a unei chitare, creând o atmosferă emoționantă și captivantă. Este disponibilă în articol, te invităm să asculți.

Publicat

pe

Carla's Dreams - "Să fiu, să fim, să fii"
Carla's Dreams - "Să fiu, să fim, să fii" │ FOTO: captură YouTube / Carla's Dreams

Carla's Dreams nu doar că explorează teme fundamentale ale existenței umane, dar le și transformă într-o experiență auditivă cu adevărat remarcabilă. În "Să fiu, să fim, să fii", fiecare vers transmite o poveste despre iubire, moarte și căutarea sensului într-o manieră care să atingă inimile ascultătorilor. Vocea narativă, însoțită de acordurile muzicale, îndeamnă la contemplare și introspecție.

Piesa a fost scrisă de Carla's Dreams și produsă de Alexandru Turcu și face parte din seria "Tempus Fugit".

Carla's Dreams este unul dintre cele mai nonconformiste proiecte din industria muzicală, cu piese versatile, mesaje puternice și teme diverse. În 2022, Carla's Dreams a sărbătorit 10 ani de activitate, în care și-a construit o bază solidă de fani, a susținut sute de concerte și a umplut spații largi precum Arenele Romane sau Romexpo. 2022 a fost și unul plin de lansări, în care piese precum "Victima", "Adidașii gri" sau "Înapoi" au dominat topurile locale.

În 2023, piesa în colaborare cu Nicole Cherry, "Din cauza ta", a stat 13 săptămâni în Top 10 Media Forest. Foarte bine primite de radiouri și fani au fost și "ae" și "Noaptea pe la 3" (feat. Satoshi). Anul acesta, Carla's Dreams a revenit cu un sound nou alături de Blacklist - "Nu Știi".

AUDIO: Carla's Dreams - Să fiu, să fim, să fii

Citește în continuare

Trending