Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Au început filmările pentru cel de-al 19-lea sezon "Te cunosc de undeva!"

"Te cunosc de undeva!", show-ul transformărilor totale, le pregăteşte telespectatorilor un sezon în mare formă, ce va putea fi urmărit în această primăvară pe Antena 1 şi AntenaPLAY. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Pepe și Alina Pușcaș, prezentatorii "Te cunosc de undeva!"
Pepe și Alina Pușcaș, prezentatorii "Te cunosc de undeva!" │ FOTO: Antena 1

Au început filmările pentru cel de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva!, care va putea fi urmărit în curând la Antena 1. Show-ul transformărilor totale le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu foarte multe surprize. Opt cupluri de artişti, unul şi unul, au spus "Da" spectaculosului show al transformărilor.

"Sunt bucuroasă să vă anunţ că am început filmările pentru cel de-al 19-lea sezon <<Te cunosc de undeva!>>, unul dintre cele mai longevive show-uri de televiziune din România. Abia aşteptăm să vă arătăm ce se întâmplă pe platoul de filmare, să descoperiţi artiştii care deja se bucură de nişte transformări absolut fabuloase! Avem foarte, foarte multe surprize, dar deocamdată nu vă putem spune mai mult! Fiţi cu ochii pe noi!", a declarat prezentatoarea Alina Puşcaş.

La rândul lui Pepe dezvăluie:

"Doar din ce am văzut până acum vă spun sigur că se anunţă un sezon cu totul şi cu toul special, pontos, cu concurenţi unul şi unul, artişti îndrăgiţi puşi pe distracţie şi dornici să se arunce cu toată bucuria în jocul acesta! Să vedeţi întrecere între ei ce o să fie! Şi câte noutăţi v-am pregătit! În acest moment, pot să vă spun că doar scena şi Zarug au rămas aceiaşi! Şi, evident, eu şi Alina!".

Sezonul anterior al emisiunii "Te cunosc de undeva!" a fost câștigat de Emilian și WRS. Alături de aceștia, în finală au ajuns și cuplurile Liviu Teodorescu şi Jo, Connect-R şi Shift, Emi şi Cuza.

După marea finală a celui de-al 18-lea sezon "Te cunosc de undeva!", emisiunea a revenit pe micile ecrane cu o ediție specială, ce a avut loc în Ajunul Crăciunului.

Emisiuni radio-tv

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin sunt gazdele Revelionului de la Antena 1

În noaptea dintre ani, de la ora 20:00, la Antena 1, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se întrec cu Nea Mărin în cel mai tare program de Revelion. Zeci de vedete li se vor alătura celor două echipe conduse de Nea Mărin şi de Liviu şi Andrei şi împreună îi vor invita pe telespectatorii să decidă câştigătorul. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin
Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin │ FOTO: Antena 1

Numere de dans, momente umoristice, cei mai renumiți artiști din toate generațiile și din cele mai diverse genuri muzicale, pe toate şi mai mult de-atât le va avea "Revelionul cel neBUN". Voia bună şi distracţia vor fi şi ele la înălţime, într-o noapte în care petrecerea este pentru toate gusturile. Şi cum întrecere fără obstacole nu putea exista, cei trei îi au alături de ei şi pe poznaşii serii, Rikito Watanabe şi Sonny Medini, care se vor asigura că întrecerea nu va fi deloc una simplă.

Loredana, Delia, Connect-R, Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Mircea Baniciu, Ana Baniciu, Puya, Adriana Trandafir, Romică Țociu, Paula Chirilă, Azur, Cătălin Crişan, A.S.I.A., Andreea Bănică, Gelu Voicu, Voltaj, Tudor Ionescu, Olguţa Berbec şi Remus Novac, Angelica Flutur, Pepe, Ruby, SHIFT, Jean de la Craiova, Giulia Anghelescu, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, Vali Vijelie, Tzancă Uraganu’, YNY Sebi şi Bogdan DLP, Georgiana Lobonţ, Taraful de Caliu, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, se numără printre invitații serii.

Ei vor intra în scenă reprezentând fie echipa lui Liviu și Andrei, fie echipa lui Nea Mărin. Din care tabără a distracției fac parte artiștii, ce aduce fiecare pe scena pe care întâmpină Noul An și ce alte surprize au mai pregătit cei trei amfitrioni telespectatorii vor descoperi la Revelionul cel neBUN, pe 31 decembrie, la Antena 1, de la ora 20:00, când cea mai tare petrecere îi va purta spre 2024!

Citește în continuare

Trending