Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Actorul Lance Reddick din "John Wick" şi "The Wire" a murit; Avea 60 de ani

Una dintre cele mai bune voci din actoria vocală şi una dintre cele mai dure figuri din seriale, actorul Lance Reddick a murit pe 17 martie 2023. Avea 60 de ani şi s-a remarcat în producţii precum "The Wire" sau "Fringe".

Publicat

pe

Lance Reddick in John Wick
Lance Reddick in John Wick │ FOTO: Lions Game Entertainment

Gamerii îl cunosc pe Lance Reddick pentru vocea sa impunătoare auzită în hituri ca "Destiny" sau "Horizon Zero Dawn" şi "Horizon Forbidden West". Născut pe 7 iunie 1962 în Baltimore, Maryland, Lance Solomon Reddick a fost un actor şi muzician american. Conform publicistului său, actorul a fost găsit mort în casa sa din Los Angeles. Moartea a fost subită, din cauze naturale.

CV-ul lui Lance e foarte impresionant, deoarece bifează seriale precum "Lost", unde îl juca pe Matthew Abaddon, dar şi "The Wire" sau "Oz". În ce priveşte cariera muzicală, Reddick a lansat albumul său de debut, "Contemplations & Remembrances" în 2007. Imediat după, în 2008 avea să primească un rol cheie în serialul "Fringe". El îl juca pe Philip Broyles, şeful unui departament FBI care investiga activităţi paranormale.

În trecutul apropiat l-am văzut pe actor în rolul lu Charon din thrillerul de acţiune "John Wick", apărând în acelaşi rol şi în cele două sequel-ul. Îl vom vedea şi în "John Wick 4" în acest an. Unul dintre ultimele roluri filmate a fost cel al zeului grec Zeus pentru nouă serie "Percy Jackson and the Olympians" difuzată pe Disney+.

La aflarea veştii morţii sale, i-au oferit tributuri actori din "The Wire", dar şi Keanu Reeves şi Ian McShane din "John Wick". Şi gamerii au organizat un moment emoţionant, adunându-se în jocurile "Destiny" în zona de socializare The Tower şi ţinând momente de reculegere sau făcând saluturi în memoria actorului.

Reddick avea 3 copii, iar cariera sa s-a întins pe 40 de ani. Vocea sa şi mai ales pronunţia l-au făcut memorabil în lumea filmelor, serialelor şi jocurilor. Reuşea foarte uşor să redea o figură autoritară: profesorul, şeful, poliţistul, figură paternă, omul cu soluţia la probleme, dar şi omul calculat şi rece, care ia deciziile pe care nimeni nu vrea să le ia.

Comentează

Trending